سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام خدمت دوستان و اساتيد گرامی
من يك ايكس باكس اسليم 4 گيگ دارم، تا ديروز بدون هيچ مشكلی كار میكرد و هيچ مشكلی نداشت اما از امروز وقتی دستگاه را روشن ميكنم تصويری نشان نمیدهد، چراغهای روی كنسول همگی به جز چراغ وسطی خاموش هستند و هر 4 چراغ روی دسته همزمان با هم چشمك میزنند وكنسول هيچ كاری انجام نميدهد.
لطفا من را راهنمایی كنید تا بتوانم مشكلم را برطرف كنم.
با تشكر فراوان.

دوست من
دستگاه شما rgh یا جتگ شده هست؟
مدل دقیق دستگاه خود را بدید.
کابل تصویر را چک کنید.

دسته ی ایکس باکس من فقط با سیم usb مخصوص وصل میشه یعنی اگه سیم رو در بیارم دسته خاموش میشه و به هیچ وجه از طریق وایرلس وصل نمیشه .میشه بگید چیکار کنم که درست شه ؟

دسته ی ایکس باکس من فقط با سیم usb مخصوص وصل میشه یعنی اگه سیم رو در بیارم دسته خاموش میشه و به هیچ وجه از طریق وایرلس وصل نمیشه .میشه بگید چیکار کنم که درست شه ؟

یک دکمه هم روی دستگاه و هم روی Gamepad است به شکل "((((" که شما ابتدا ماله دستگاه را بزن و بعد دکمه که روی Gamepad است را نگهدار تا تمام چراغ ها از چرخش ایستاده و یک چراغ شروع به چشمک زدن بکنه.هم روی دستگاه هم روی Gamepad.

یک دکمه هم روی دستگاه و هم روی Gamepad است به شکل "((((" که شما ابتدا ماله دستگاه را بزن و بعد دکمه که روی Gamepad است را نگهدار تا تمام چراغ ها از چرخش ایستاده و یک چراغ شروع به چشمک زدن بکنه.هم روی دستگاه هم روی Gamepad.

این کارو که میکنم چراغ های کنسول شروع میکنه به چرخیدن ولی گیم پد همچنان خاموشه باتری رو هم عوض کردم فایده ای نداشت.بدون سیم اصلا روشن نمیشه...:(

کسی قیمت لنز درایو liteon داره؟جنس اصلی گیر میاد؟

اصلی که خیر .
اما با کیفیت قابل قبول حدود 40000 تومان .

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان عرض ادب.
بنده یه ایکس باکس ارکید جاسپردارم دستگاه تا چند هفته پیش کار میکرد ولی بعد یه مدت قاطی کرد و بعد چند دقیقه خود به خود خاموش میشد و هر چی دکمه پاور رو میزدم اتفاقی نمی افتاد و حالا وضعش بد شده وقتی میزنم برق هر کاری میکنم روشن نمیشه گاهی وقتا با چند ضربه به بغلاش روشن میشه که اونم میبینی بعد دو سه دقیقه خاموش میشه و یا پاور با سرعت زیاد شروع میشه به کار کردن بدون هیچ تصویری اگرم شانس بیارم کار میکنه به چند نفر نشون دادم سر در نیاوردن حالا موندم چی کنم لطفا کمک کنین

به ترتیب
1. با یه پاور دیگه تست کن .
2. اگه از هارد روی دستگاهت استفاده می کنی هارد رو دربیار و تست کن . ( بهتره کابل تصویر رو هم خارج کنی )
3. کلیه پورت های ورودی ( LAN و USB ) روی دستگاه رو با یه چراغ قوه نگاه کن و ببین تغییر شکل و یا اتصالی تو مدارش داره یا نه .
اگه تمامی این کارها رو کردی و موردی نبود و همچنان مشکلت پابرجا بود .
دیگه احتیاج به بررسی Mainboard داره .
و کار تخصصی می خواد .

این کارو که میکنم چراغ های کنسول شروع میکنه به چرخیدن ولی گیم پد همچنان خاموشه باتری رو هم عوض کردم فایده ای نداشت.بدون سیم اصلا روشن نمیشه...:(

شما یک باطری معمولی بزار توی Game pad وببین اصلا Gamepad شما بدون سیم اصلا روشن میشه یا نه؟!باید رشن بشه و هر چهار تا چراغش شروع کن به چشمک زدن اگر روشن نشه که مشکل از Game pad است اگر روشن بشه مشکل از باطری شارژی است که توی Gamepad قراردادی.

شما یک باطری معمولی بزار توی Game pad وببین اصلا Gamepad شما بدون سیم اصلا روشن میشه یا نه؟!باید رشن بشه و هر چهار تا چراغش شروع کن به چشمک زدن اگر روشن نشه که مشکل از Game pad است اگر روشن بشه مشکل از باطری شارژی است که توی Gamepad قراردادی.

نه روشن نمیشه .حالا مشکل دسته چیه ؟چیکارش باید بکنم؟

چجور میشه فهمید دیسک بازی خرابه یا لنز دستگاه?
بعضی بازی هام وسط بازی میپره بیرون unreadable disk میگه
اما بازی ها دیگه بدون مشکل راحت اجرا میشن
با کامپیوهر dvd بازی رو میشه چک کرد ببینم سالمه یا نه??

چجور میشه فهمید دیسک بازی خرابه یا لنز دستگاه?
بعضی بازی هام وسط بازی میپره بیرون unreadable disk میگه
اما بازی ها دیگه بدون مشکل راحت اجرا میشن
با کامپیوهر dvd بازی رو میشه چک کرد ببینم سالمه یا نه??
رام Xbox360 نسبت به رام کامپیوتر ضعیف تر است من خیلی از DVD هایی که دارم و دستگاه نمی خوانه را راحت با PC می توانم باز کنم و ازش Backup بگیرم.
در اکثر موارد مشکل از دیسک است که جنس نامرقوب استفاده می شه در بازار اما خوب اگر بازی ها را از روی دیسک اجرا می کردید و الان تازه شروع ضعیف شدن لنز دستگاهتون است.

نه باز نشده . آموزشی وجود نداره که خودم درست کنم ؟

نه باز نشده . آموزشی وجود نداره که خودم درست کنم ؟
ابتدا شما اون قسمتی رو که باطری ها درونش قرار میگیرند رو با یه دسته دیگه تست کن و یا اون قطعه رو از یه دسته دیگه بردار و روی دسته خودت تست کن به هر حال ممکن دسته شما ایراد حادی نداشته باشه و اون قسمت هایی که وظیفه انتقال جریال از باطری ها به دسته رو دارند دچار مشکل شده باشه و راحت این مشکل حل بشه آموزش باز کردن رو خودت میتونی با یه سرچ کردن تو سایت یا جاهای دیگه پیدا کنی ولی فکر کنم آموزشی که در سایت باشه واسه استفاده ازش باید عضو پرمیوم سایت باشی ولی اگه تو این کار سررشته ای نداری یه سری به پشت شهرداری بزنی ضرر نداره ( اگر که از قیمت کنترلر XBOX360 خبر داشته باشی ).

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or