قبلا کپی خورش کردم 20 تومن هم دادم همین یه ماه پیشاینکار نیاز به تجربه قبلی و یا آموزش صحیح اینکار داره، فکر کنم تا حالا انجام ندادین و پیشنهاد میدم بدین بیرون با هزینه کم 15 تومن براتون کپی خورش کنین.
قبلا کپی خورش کردم 20 تومن هم دادم همین یه ماه پیشاینکار نیاز به تجربه قبلی و یا آموزش صحیح اینکار داره، فکر کنم تا حالا انجام ندادین و پیشنهاد میدم بدین بیرون با هزینه کم 15 تومن براتون کپی خورش کنین.
فیفا رو نمیدونم ولی BlackOps مشکلش از ورژن iXtreme هست، باید این LT+ 1.91 که اخیرا اومده رو نصب کنید.دوستان لطفا كمك كنندايكس باكس اسليم گرفتم هفته پيش نمي دونم فريمورش چيه در اجراي 2 بازي Black Ops و Fifa 11 دچار مشكل شدمفيفا اصلا دستگاه نخوند بردم پس دادم بلك ops گرفتم نصب شد اما بعد اجرا صفحه سياه مي شد و مجبور كنسول رو خاموش كنم ؟نظرتون چيه چي كار كنم ؟
پس طرف دروغ گفته و کپی خورش نکرده وگرنه اگه کپی خور شده بود با اتصال به لایو براتون مشکلی پیش نمیاد.قبلا کپی خورش کردم 20 تومن هم دادم همین یه ماه پیش
روی برد درایو احتمالا 2 تا مقاومت سوختن وشما اگه اونا رو عوض کنین درست میشه به احتمال زیاد.سلام!!! امروز درایو به روش MRA کدشو گرفتم و اپدیت کردم!
برای دوستم هم همین کارو کردم ولی وقتی سوزنو میخواستم بردارم روی برد درایو کشیده شد و جرقه زد!
حالا که اپدیت کردم دیگه درایو بیرون نمیاد و لنز هم تکون نمیخوره!!!
ولی فکر کنم لنز سالمه (چراغ قرمزش روشن میشه!!!
چیکار کنم؟؟؟؟
شما باید LT+1.91 رو نصب کنین.بدین بیرون براتون انجام بدن.من قبلاً بازی AC BH و Halo reach و NFS رو بازی میکردم تا بازی مارتال کمبات رو گرفتم و پیام داد که آپدیت کنم و منم پزیرفتم ولی حالا دیگه نمیتونم بازیهای AC BH و HALO reach رو بازی کنم و وقتی میخوام بازی کنم بلک اسکرین میده میشه بگین مشکل چیه و چطور میتونم درستش کنم؟
دستگاه رو 1 هفته است گرفتم اسليمه 4 با هارد 150 نمي دونم فريمورش چيه ؟؟؟؟ ( چطور بفهمم ؟؟ ) كمك كنيد ديشب خواب و زندگي نداشتم بازي call of را نصب كردم رو هارد اما موقع اجرا سياه ميشه صفحه اخه مگه رو اين اسليم ها نبايد اخرين قريمور باشه پس چرا اجرا نميشه ؟؟كمكفیفا رو نمیدونم ولی BlackOps مشکلش از ورژن iXtreme هست، باید این LT+ 1.91 که اخیرا اومده رو نصب کنید.
شما باید LT+1.91 رو نصب کنین.بدین بیرون براتون انجام بدن.
سلام من یک سال پیش سر آپدیت درایو زدم کلید درایو پروندم بک آپهم ازش نگرفته بودم دیگه بیخیال دستگاه شدم
حالا می خواستم بدونم راه حلی برای بدست اوردن کلید درایو وجود داره یا کسی این کار انجام میده یا نه ؟
درضما ورژن داشبورد دستگاه 2.0.8955
خیر، متاسفانه هنوز هیچ راهی براش پیدا نشده
هومن جان یه سئوال؟!
واقعا چرا هیچکس در حال حاضر که XBOX اینقدر رواج داره به فکر راهی واسه بدست آوردن کنسولهای فاقد Key نمی افته؟!
پس شما مشکلتون اینه که باید بازی پچ شده بگیرین و یا خودتون بازی هارو پچ کنین، NFS شما احتمالا پچ شده است.مگه بازی NFS هم دارای قفل نیست پس چطور میتونم اون رو بازی کنم و بقیه نمیشه؟