سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود بر شما ...

حدودا یک هفته ای میشه که یک X360 Slim جدید خریدم ، کپی خور ... بعد تو این یک هفته خیلی ازش کار کشیدم فکر میکنم ، ولی تا حالا آخ هم نگفته بود :d اما امروز واسه اولین بار یک کنترلر سیم دار بهش وصل کردم و Co-op بازی کردیم ، همون دفعه ی اول بعد یک ربع کنسول هنگ کرد ! خاموش و روشنش کردم دوباره بازی کردیم بازم هنگ کرد ! فکر کردم مشکل شاید از دیسک باشه [ گرچه تا حالا هرچقدر که بازی کرده بودم باهاش مشکلی نداشتم ] یک دیسک دیگه گذاشتم همون ابتدای Menu بازی هنگ کرد کنسول :d تنها راه هم خاموش کردن بود ... دقیقا قبلا هم واسه کنسول قبلیم همین اتفاق افتاده بود که آخر سر هم 3 چراغ شد ! ... میخواستم بدونم مشکل از کجاست دقیقا ؟

سپاس ...

من بعد ۳ ماه وصل شدم به لایو بلافاصله دستگاه دانلود و اپدیت کرد و ریست شد
الان هر بازی که میزارم تو دستگاه اجرا نمیکنه و مینویسه .Play DVD
باید چکار کنم دوستان?

درود بر شما ...

حدودا یک هفته ای میشه که یک X360 Slim جدید خریدم ، کپی خور ... بعد تو این یک هفته خیلی ازش کار کشیدم فکر میکنم ، ولی تا حالا آخ هم نگفته بود :d اما امروز واسه اولین بار یک کنترلر سیم دار بهش وصل کردم و Co-op بازی کردیم ، همون دفعه ی اول بعد یک ربع کنسول هنگ کرد ! خاموش و روشنش کردم دوباره بازی کردیم بازم هنگ کرد ! فکر کردم مشکل شاید از دیسک باشه [ گرچه تا حالا هرچقدر که بازی کرده بودم باهاش مشکلی نداشتم ] یک دیسک دیگه گذاشتم همون ابتدای Menu بازی هنگ کرد کنسول :d تنها راه هم خاموش کردن بود ... دقیقا قبلا هم واسه کنسول قبلیم همین اتفاق افتاده بود که آخر سر هم 3 چراغ شد ! ... میخواستم بدونم مشکل از کجاست دقیقا ؟

سپاس ...
معمولا وقتی گرم میشه اینجوری میشه، یه جای مناسب که تهویه بهتر داشته باشه قرار بدین.
اینجوری که توی سایتهای خارجی دیدم و میدونم چیز جدی نیست ولی یکی گزارش داده که کنسولش بعد از 5 بار هنگ کردن خدا بیامرز شده.

من بعد ۳ ماه وصل شدم به لایو بلافاصله دستگاه دانلود و اپدیت کرد و ریست شد
الان هر بازی که میزارم تو دستگاه اجرا نمیکنه و مینویسه .Play DVD
باید چکار کنم دوستان?
این سوال رو من شخصا 100 بار جواب دادم ولی ایندفعه هم روش، شما کپی خور دستگاهت پاک شده.
باید دوباره کپی خور بشه، LT+1.9 رو باید باید روی درایو کنسولتون اعمال کنین.

سلام دوستان
Xbox با ارور 0001 درست میشه یا نه ؟
این مشکل منبع تغذیه یا همون آداپتور دستگاه است و باید تعویض بشه و یا تعمیر ولی شما چک کن ببین کابلت جایی مشکل نداره و یا سوکت پشت کنسول محکمه هست یا نه.

یجای کاردزست معرفی کنین لطفا من ببرم این سوکت sata ی درایوم رو بدم عوض کنه ... مثلا از همین بورد سوخته هایی چیزی

پیشاپیش ممنون!!!!!!!!!!!!!!!

بابا یعنی یکی نیست یه 2جارو تو تهران بهم معرفی کنه من ببرم این سوکت ساتاش رو عوض کنم؟

سلام دوستان
من تازه با PCB کنسولمو هک کردم و وقتی اوردم بالا و بازی گذاشتم تو چنین اروری می داد
unrecognized disc
و اینکه من دیسکام واسه 5 6 ماه پیشه و بازیهی زیادی هم گذاشتم مثل HawX2 و....
اگه میشه کمک کنید
ممنون

اینی که شما میگی چیه وچطوری باید نصبش کنم؟
اینکار نیاز به تجربه قبلی و یا آموزش صحیح اینکار داره، فکر کنم تا حالا انجام ندادین و پیشنهاد میدم بدین بیرون با هزینه کم 15 تومن براتون کپی خورش کنین.

سلام .
من امروز گندزدم به xbox ام .
هر دیسکی میزارم مینویسه play dvd حتی بازی اوزجینال !!!!
راهنمایی کنید !
چه کار کردی که اینجوری شده؟خودت بازش کردی و کپی خورش کردی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or