سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان نياز به راهنمايي تون دارم ؟دارم مي رم تركيه 1- خريدن كينكت از اون جا به صرفه است ؟2- كينكت چنده خارج ؟3- ايا كينكتي كه از خارج تهيه مي شه مشكلي روي سيستم هاي كپي ما ايجاد مي كنه ؟؟4- رو كينكت بازي هست ؟؟با تشكر لطفا جواب بديد مرسي

درود.من لایو نمیرم،ورژن داشبرد هم 2.0.12625.0 هست.الان کال آف رو صفحه سیاه میاد.دوستان میشه راهنماییی بفرمائید باید چیکار کنم؟؟؟ناگفته نماند من قبلا این بازی رو اجرا کردم ولی بعد از آپدیت کینکت این مشکل برام پیش اومده.
ممنون

سلام - دوستان من میخوام یه دستگاه جدید بخرم - و میخوام اطلاعات پروفایل دستگاه حال حاضرم رو روی 2تا دستگاه داشته باشم -

به عبارت دیگه اطلاعات دستگاهم رو کپی کنم روی یه دستگاه xbox360 slim - دستگاه خودم xbox360 elite هستش . . .

ممنون میشم راهنماییم کنید دقیقا چیکار باید بکنم .

سلام - دوستان من میخوام یه دستگاه جدید بخرم - و میخوام اطلاعات پروفایل دستگاه حال حاضرم رو روی 2تا دستگاه داشته باشم -

به عبارت دیگه اطلاعات دستگاهم رو کپی کنم روی یه دستگاه xbox360 slim - دستگاه خودم xbox360 elite هستش . . .

ممنون میشم راهنماییم کنید دقیقا چیکار باید بکنم .

تنها راهی که داره اینه که پروفایلت رو روی یک USB Stick کپی کنی و هربار که با هر دستگاهی خواستی بازی کنی اون رو اول بزنی.

سلام دوستان نياز به راهنمايي تون دارم ؟دارم مي رم تركيه 1- خريدن كينكت از اون جا به صرفه است ؟2- كينكت چنده خارج ؟3- ايا كينكتي كه از خارج تهيه مي شه مشكلي روي سيستم هاي كپي ما ايجاد مي كنه ؟؟4- رو كينكت بازي هست ؟؟با تشكر لطفا جواب بديد مرسي
چرا جواب ادمو نمي ديد ؟؟؟:|

درود.دوست عزیز مگه کینکت های که تو ایرانمیخریم از کجا میاد؟؟؟؟خب از خارج میاد دیگه. راحت بازی های کپی رو اجرا میکنه.یک بازی اصل هم روش هست.قیمتش هم خارج نسبت به داخل ارزونتره.
با تشكر از شما دوست عزيز منظورم اين بود كه نكنه اين كينكت ها هم بايد هك بشه كه مثل اين كه اينطور نيست مرسي

تنها راهی که داره اینه که پروفایلت رو روی یک USB Stick کپی کنی و هربار که با هر دستگاهی خواستی بازی کنی اون رو اول بزنی.

USB Stick چیه ؟! همون فلش مموریهای خودمونه یا فرق داره ؟

بعدش دقیقا چطور میتونم اطلاعات رو رو همونی که گفتید! بریزم ؟!

سلام.
من امروز یه مشکل با اداپتور دستگاهم پیدا کردم.
اداپتورم ته دیروز بدون هیچ صدایی کار میکرد ولی امروز وقتی روشن کردم دستگاهو
اداپتورش شروع به وز وز کرد.
البته هیچ مشکلی نداره فعلا ودستگاه روشن میشه فقط گاهی صدای اداپتور زیاد میشه.
کسی میدونه مسکل از چیه؟
ممکنه برای دستگاه مشکل ساز بشه؟
ممنون

USB Stick چیه ؟! همون فلش مموریهای خودمونه یا فرق داره ؟

بعدش دقیقا چطور میتونم اطلاعات رو رو همونی که گفتید! بریزم ؟!

آره همونه. با ایکس باکس فرمتش کن و توی Settings یه قسمتی هستش که میتونی بری توی هارد و توی زیر منوی Profile پروفیل خودت رو انتخاب کنی و Move رو بزنی که روی مموری کپی کنه.

• Like
Reactions: Empty Box
با عرضسلام خدمت اساتید xbox360.ایکس بنده مشکلی براش پیش اومده مشکتش اینه که وقتی روشنش میکنم یه صحفه سفید میاد ونوشته که اپدیت ناقص انجام شده میخواستم ببینم چه جوری درست میشه.با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or