سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با عرضسلام خدمت اساتید xbox360.ایکس بنده مشکلی براش پیش اومده مشکتش اینه که وقتی روشنش میکنم یه صحفه سفید میاد ونوشته که اپدیت ناقص انجام شده میخواستم ببینم چه جوری درست میشه.با تشکر
شما دکمه ساینس روی کنسول رو هنگام روشن شدن کنسول نگه دار تا موقعی که کامل 360 بالا بیاد. درست میشه.

سلام.تویه این انجمن جناب خلیل عزی زآموزش ریختن فریمور 1.6 رو آموزش دادن.الان برای ریختن فریمور 1.91 هم باید طبق همین روش جلو رفت یا نه؟؟؟؟؟
مثل اونه ولی کمی فرق میکنه در منوهای جانگل فلشر و چیزهای دیگه، آموزش 1.9 هست میتونین از اون استفاده کنین.یه سرچ کنین به نتیجه میرسین.

سلام دوستان
من درایو دستگاهم LITE-ON هست.فکر میکنم لیزرش خراب شده.یه درایو هیتاچی از دستگاه قبلیم دارم.
آیا امکانش هست که درایو LITE-ON رو با HITACHI تعویض کرد.اگه آره ممنون میشم آموزشی چیزی بدید.

سلام دوستان دیشب اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم کنسول دوستمو ازش گرفتم براش lt.91 بریزم دیدم کی نداره باروش سوزنی اومدم کیاشو بدست بیارم نمی دونم کجا اشتباه کردم که دیگه دی وی دی رامش نه بیرون میاد نه داخل حالا چکارش کنم میشه دی وی دی رام دستگاه خودمو واسش بندازم. اگه میشه جوابو زودتر بدید چون پای
آبروم در میونه

سلام دوستان دیشب اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم کنسول دوستمو ازش گرفتم براش lt.91 بریزم دیدم کی نداره باروش سوزنی اومدم کیاشو بدست بیارم نمی دونم کجا اشتباه کردم که دیگه دی وی دی رامش نه بیرون میاد نه داخل حالا چکارش کنم میشه دی وی دی رام دستگاه خودمو واسش بندازم. اگه میشه جوابو زودتر بدید چون پای*
آبروم در میونه

اگر DVD Key رو دارید و می خواهید خودتون کار رو انجام بدید، بهتره که یک درایو Lite-on دیگه بگیرید براش، اما احتمال داره که درایو شما تعمیر بشه، اگر Key هم ندارید، که باید ببیرید پیش تعمیر کار حرفه ای، تا با تعمیر بورد و یا Plant کردن اون، Key رو به دست بیاره و دستگاه رو تعمیر کنه.

*
سلام دوستان
من درایو دستگاهم LITE-ON هست.فکر میکنم لیزرش خراب شده.یه درایو هیتاچی از دستگاه قبلیم دارم.
آیا امکانش هست که درایو LITE-ON رو با HITACHI تعویض کرد.اگه آره ممنون میشم آموزشی چیزی بدید.

از بعد داشبورد 13146 باید Spoof رو فراموش کرد، بهتره که یک لنز برای درایوتون بگیرید.

اگر DVD Key رو دارید و می خواهید خودتون کار رو انجام بدید، بهتره که یک درایو Lite-on دیگه بگیرید براش، اما احتمال داره که درایو شما تعمیر بشه، اگر Key هم ندارید، که باید ببیرید پیش تعمیر کار حرفه ای، تا با تعمیر بورد و یا Plant کردن اون، Key رو به دست بیاره و دستگاه رو تعمیر کنه.

dvd key که ندارم چون وقت ندارم نمیتونم یه دی وی دی درایور جدید تهیه کنم مال خودم میشه کیهای دی وی دی خودم رو دارم

سلام دوستان چند مدته وقتی بازی رو میزارم تو دستگاه بازی رو درست نمیخونه(باید چند بار بازی رو بیارم بیرون و ذوباره بزارم تا بازی اجرا شه). به نظر شما لنزش خاک گرفته؟

سلام دوستان چند مدته وقتی بازی رو میزارم تو دستگاه بازی رو درست نمیخونه(باید چند بار بازی رو بیارم بیرون و ذوباره بزارم تا بازی اجرا شه). به نظر شما لنزش خاک گرفته؟

درایو رو کامل باز کنید و لنز رو سرویس کنید و اگر تغییری در وضعیتش مشاهده نکردید برای تعویضش اقدام کنید...

dvd key که ندارم چون وقت ندارم نمیتونم یه دی وی دی درایور جدید تهیه کنم مال خودم میشه کیهای دی وی دی خودم رو دارم
اگه کی کنسول ایشون رو نداری نمیشه کاری کرد و حتما باید درایو تعمیر بشه، و درایو خود شما به درد اون کنسول نمیخوره چون کی درایو شما با مادربرد کنسول ایشون فرق میکنه.

سلام
بچه ها داشتم تو تنظیمات کنسول قسمت display فضولی میکردم یه گزینه ای بود مربوط به hdtv و این چیزا اسمش یادم نیست enable بود disable کردمش یهو کنسول ریست شد وقتی روشن شد دیگه تصویر نداشتم ( صدا رو با کابل جدا وصل کردم میفهمم کنسول روشنه )
کنسولم با کابل hdmi وصل بود بعد از اون کار دیگه hdmi کار نمیکنه . من از قبل کابل vga هم داشتم وقتی اونو وصل کردم کنسول تصویرش اومد.
فهمیدم که مشکل برای قسمت دیجیتال بیش اومده و انالوگ تصویر میده . و متاسفانه اون گزینه وقتی با انالوگ وصل میکنم نیست و نمیتونم دوباره enable کنمش

حالا چیکار کنم ؟؟ کنسول قسمتی مثل restart factory نداره ؟؟
please HELP me :d

دستگاه من بازی Dungeon Siege III رو نصب نمیکرد، فروشنده گفت باید آپدیت شه
منم دستگاهو به نت وصل کردم زدم آپدیت شه
الان هر دیسکی رو میزارم مثل یه DVD معمولی میخونه
چش شده و چی کار باید کرد؟
ممنون

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:54 PM ارسال شده بود ----------

سلام
بچه ها داشتم تو تنظیمات کنسول قسمت display فضولی میکردم یه گزینه ای بود مربوط به hdtv و این چیزا اسمش یادم نیست enable بود disable کردمش یهو کنسول ریست شد وقتی روشن شد دیگه تصویر نداشتم ( صدا رو با کابل جدا وصل کردم میفهمم کنسول روشنه )
کنسولم با کابل hdmi وصل بود بعد از اون کار دیگه hdmi کار نمیکنه . من از قبل کابل vga هم داشتم وقتی اونو وصل کردم کنسول تصویرش اومد.
فهمیدم که مشکل برای قسمت دیجیتال بیش اومده و انالوگ تصویر میده . و متاسفانه اون گزینه وقتی با انالوگ وصل میکنم نیست و نمیتونم دوباره enable کنمش

حالا چیکار کنم ؟؟ کنسول قسمتی مثل restart factory نداره ؟؟
please HELP me :d
دوست عزیز منم قبلا چنین مشکلی برام بوجود اومد من کنسول دوستمو ازش گرفتم مسیر hdmi اونو یاداشت کردم بعد سراغ دستگاه خودم رفتم صدای دستگاه رو زیاد کردم واز روی صدا مسیر رو پیدا کردم یه خوره ای زمان برد ولی جواب داد . شاید راههای بهتری باشه که اگر هم هست دوستان راهنمایتون می کنند

---------- نوشته در 10:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:02 PM ارسال شده بود ----------

دستگاه من بازی Dungeon Siege III رو نصب نمیکرد، فروشنده گفت باید آپدیت شه
منم دستگاهو به نت وصل کردم زدم آپدیت شه
الان هر دیسکی رو میزارم مثل یه DVD معمولی میخونه
چش شده و چی کار باید کرد؟
ممنون

خوب کپی خور دستگاهت پاک شده بده دوباره برات هکش کنن

آخرین ویرایش:

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:54 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز منم قبلا چنین مشکلی برام بوجود اومد من کنسول دوستمو ازش گرفتم مسیر hdmi اونو یاداشت کردم بعد سراغ دستگاه خودم رفتم صدای دستگاه رو زیاد کردم واز روی صدا مسیر رو پیدا کردم یه خوره ای زمان برد ولی جواب داد . شاید راههای بهتری باشه که اگر هم هست دوستان راهنمایتون می کنند

---------- نوشته در 10:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:02 PM ارسال شده بود ----------

من خودم حدودا میدونم این گزینه کجاس اما هرچی میزنم نمیگیره :((
دوستان میتونن یه نگاه بندازن ببینم درست میگم یا نه ؟

کنسول که روشن میشه تا اخر میریم راست . میرسیم به seting میریم توش اولین گزینرو میزنیم بعد دوباره اولین گزینه که display هست رو میزنیم بعد 4 تا میریم پایین میرسیم به محل مورد نظر . بعد یه دونه میریم پایین یا بالا که enable بشه
درست بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or