یکی جواب منو بده لطفاسلام من درایور lite on را بازکرده و dvd key را خارج کردم بعد از آن ن FW پاک کردم FWجدید بریزم ولی چراخ power چشمک میزند و دیگر driver را نمی شناسد مشکل کجاست ؟ ( لطفا سریع پاسخ دهید)
یکی جواب منو بده لطفاسلام من درایور lite on را بازکرده و dvd key را خارج کردم بعد از آن ن FW پاک کردم FWجدید بریزم ولی چراخ power چشمک میزند و دیگر driver را نمی شناسد مشکل کجاست ؟ ( لطفا سریع پاسخ دهید)
چیز خاصی نیست و شما با DosFlash کار کن ببین میشناسه یا نه ولی احتمال زیاد میشناسه.سلام من درایور lite on را بازکرده و dvd key را خارج کردم بعد از آن ن FW پاک کردم FWجدید بریزم ولی چراخ power چشمک میزند و دیگر driver را نمی شناسد مشکل کجاست ؟ ( لطفا سریع پاسخ دهید)
پس چیزی نیست ولی شما هوای فنهارو داشته باش ببین اگه فنها کارشون جایی میلنگه تعویضشون کن.تهویه مناسبه ! آرکید جسپر هست. الان یه یک ساعتی بازی کردم. مشکلی نبود.
خب نمیشه که چون اون 3 ماه به نام اون گیمر تگ ثبت شده.درود.یکی از دوستانم یک اکانت گلد داشته که 3 ماه ازش مونده دادش به من.الان من بخوام از این اکانت استفاده کنم به چه شکل هست.راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
کنسول چیزی به نام تنظیمات کارخانه داره توی قسمت Setting هست.بچه ها من واقع گیرم اگه ممکنه کمک کنید![]()
در کل بخای حساب کنی 1080p از 1080I بهتره و مشکلی با کابل نیست و کنسول هم بی گناهه و خود من شخصا با P همیشه کار میکنم و لرزش من تست کردم خیلی کمه و اصلا به چشم نمیاد البته برای من LG Plasma 600 هرتزه.دوستان بنده یه مانیتور XL2370 سامسونگ دارم و با یه کابل hdmi که پوشش زره مانند سیاه رنگ داره و سر کابل طلایی هست به یک اسلیم وصل میکنم و در تنظیمات روی حالت optimaiz خودش 1080p رو ست میکنه.ولی وقتی دستی میگذارم روی 1080i تصویر لرزش خیلی ریزی پیدا میکنه.می خوام بدونم اولا برای بازی P بهتره یا I(یه جا خوندم pدر تصاویر متحرک خیلی بهتر از I هست).ثانیا مشکل لرزش تصویر مربوط به کنسول میشه(ساپورت نمیکنه)یا مانیتور یا نهایتا کابل؟
جواب من رو هم بدین ممنون میشم.آخه بعد از یک بار خاموش و روشن کردن دستگاه بازیها اجرا میشن!
به خاطر همین یه کم شک کردم و گفتم سوالمو مطرح کنم!
کنسول چیزی به نام تنظیمات کارخانه داره توی قسمت Setting هست.

درود
دوستان من کلا علاقه ای به لایو ندارم ، اما برای اجرای فیلم های دایوکس روی 360 ام باید به لایو وصل بشم و اپدیت بکنم (مگر اینکه راه دیگه ای داشته باشه!؟)
مشکل اینجاست که مودم من مشکل داره و هر بار که خاموش روشن میشه باید یک بار کانفیگش بکنم !
ظاهرا اگر بخوام مودم رو از طریق لن به 360 وصل بکنم باید یک بار دستگاه رو روشن و خاموش بکنم ، درسته !؟ خوب اینطوری تا کانفیگ نشه به نت وصل نمیشه.
میخواستم بدونم شما راه دیگه ای سراغ ندارید ؟! مثلا بشه بدون روشن خاموش کردن مودم به نت وصل شد یا اینکه از طریق دیگه ای مثل یو اس بی نت رو به دستگاه برسونم !؟
سپاس
توی قسمت Setting گزینه آخر به نام Initial Setup هست.اقا من هرجا تو کنسولو گشتم همچین گزینه ای نبود
اگه شما به بودنش اطمینان دارید لطفا یه نگاه بندازید ادرسشو بدید
ممنون
بچه ها کس دیگه ای راه حلی نداره ؟
من موندم بی ایکس باکس![]()
خب شما وقتی کنسولت رو آپدیت کنی چه بخای چه نخای کپی خورت پاک میشه، این مشکل کاری به کپی خور و آپدیت جدید نداره وشاید بازی باگ داره و میتونی یه کاری کنی اینه که کنسولت رو توی قسمت Display اگه با LCD بازی میکنی با ورودی HDMI براز روی گزینه آخر 1080P.سلام بچه ها من چند روز پیش xbox live خودم رو اپدیت کردم حواسم نبود دکمه کپی خور بماند را بزنم و دستگاه اصل شد
پس فرداش بردم کپی خورش کردن بعد که اوردمش خونه به یه مشکلی برخوردم
تو بازی مشگل گرافیکی سایه ها پیدا شد یعنی مثلا در بازی Split Second بعد از چند ثانیه دیرتر از قبل دیوارها و موانع رو میدیدم
حالا می گید چیکار کنم
من تو این قسمت رفتم هیچ جاش ریستارت فکتوری نبودتوی قسمت Setting گزینه آخر به نام Initial Setup هست.
.
خب همین Initial Setup کار همون ریستارت فکتوری رو میکنه.من تو این قسمت رفتم هیچ جاش ریستارت فکتوری نبود
خب ایکس باکس باطری مادربورد نداره و برای همین وقتی که کنسول رو از برق میکشن برمیگرده به 2005، راهی نیست برای رفع این مشکل غیر از اینکه یکسره به برق باشه.من هر کاری میکنم تاریخ ایکس باکسم عوض نمیشه میرم عوضش میکنم بعد فردا میام میبینم شده 2005 اگه میشه کمک کنید
اگه ایکس باکس به لایو متصل میشه مشکل از لایو و کنسول نیست و احتمالا از شرکتی هست که سرویس میگیرین و یا مودم هست.سلام.من یه ای دی اس ال 1 مگ دارم.وقتی میرم لایو و میخوام بازی و غیره دانلود کنم سرعتش فوق العاده افتضاحه.میخواستم ببینم این حالت عادی هست یا نه باید ایکس باکس رو تنظیم خاصی انجام بدم؟؟؟؟؟
ممنون