سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه ایکس باکس به لایو متصل میشه مشکل از لایو و کنسول نیست و احتمالا از شرکتی هست که سرویس میگیرین و یا مودم هست.

ممنون از راهنماییت.من دیشب fruit ninja رو دانلود کردم که حجمش 140 مگ بود که 2ساعت و نیم طول کشید.ولی همین حجم رو با پی سی تویه 20 دقیقه میگیرم.شما هم مثه من همین مشکل رو دارید؟؟؟؟؟منظورم کندی سرعت دانلود هست.

سلام من چند روز پیش دادم ایکس باکس رو قفل wave 4 رو بردارند طرف زده خرابش کرده و حالا هر بازی ای که میزارم مینویسه play dvd حالا باید چیکار کنم
دستگاهم elite 120 gig هست
ممنون

ممنون از راهنماییت.من دیشب fruit ninja رو دانلود کردم که حجمش 140 مگ بود که 2ساعت و نیم طول کشید.ولی همین حجم رو با پی سی تویه 20 دقیقه میگیرم.شما هم مثه من همین مشکل رو دارید؟؟؟؟؟منظورم کندی سرعت دانلود هست.
برای من یه مدت کم اینجوری بود و یک بار مودم رو تنظیم کردم و مشکل حل شد.

سلام دوستان
وقتی xbox رو به اینترنت وصل کردم پیغام اپدیت برام اومد من هم yes دادم ولی بعد از اپدیت هیچ بازی رو نمیخونه
مینویسه play dvd چطور میتونم درستش کنم ؟
مرسی

سلام دوستان
وقتی xbox رو به اینترنت وصل کردم پیغام اپدیت برام اومد من هم yes دادم ولی بعد از اپدیت هیچ بازی رو نمیخونه
مینویسه play dvd چطور میتونم درستش کنم ؟
مرسی
شما باید کنسولتون رو بدین یه جای معتبر براتون LT1.91 که آخرین و مطمئن ترین فریمور برای لایو هست بریزن و با خیال راحت میتونین بعدش آپدیت کنید و از لایو لذت ببرید

اقايون بنده امروز رفتم ال تي يك و نود يك رو ريختم و اپديتش كردم اما متاسفانه بازي اساسين كريد برادر هود و هوم فرانت و جي تي اي و كرايسيس 2 و ... اجرا نشدن و چندذتا بازي قديمي قادر به اجرا بودن مثله مورتال كمبات و هوم فرانت
من بايد تا چند هفته ديگر پروژه هاي رو بنويسم لطفا هر چه زود تر پاسخ اين مشكل من را بديد

من ایکس باکسم اسلیم 250 گیگه کینکت رو به دستگاه وصل کردم پیام اپدیت داد زدم اپدیت بشه به یه مشکل بر خورد و یه صفحه میاد میگه دیسک اپدیت بگذارید . مثل اینکه کامل اپدیت نشده . حالا هر کار میکنم اپدیت نمیشه با دیسک فلش هر چی که بگین . دستگاه هم دیگه وارد داشبورد نمیشه . همش اون پیام میده . حالا چه کار کنم ؟

اقايون بنده امروز رفتم ال تي يك و نود يك رو ريختم و اپديتش كردم اما متاسفانه بازي اساسين كريد برادر هود و هوم فرانت و جي تي اي و كرايسيس 2 و ... اجرا نشدن و چندذتا بازي قديمي قادر به اجرا بودن مثله مورتال كمبات و هوم فرانت
من بايد تا چند هفته ديگر پروژه هاي رو بنويسم لطفا هر چه زود تر پاسخ اين مشكل من را بديد
خب بازیاتون رو شما پچ کنین و تمام، و مشکلتون حل میشه.یه جا نوشتین هوم فرانت اجرا نمیشه و بعد نوشتین اجرا میشه، دمت گرم تصیحش کن.

من ایکس باکسم اسلیم 250 گیگه کینکت رو به دستگاه وصل کردم پیام اپدیت داد زدم اپدیت بشه به یه مشکل بر خورد و یه صفحه میاد میگه دیسک اپدیت بگذارید . مثل اینکه کامل اپدیت نشده . حالا هر کار میکنم اپدیت نمیشه با دیسک فلش هر چی که بگین . دستگاه هم دیگه وارد داشبورد نمیشه . همش اون پیام میده . حالا چه کار کنم ؟
خب شما هنگام روشن شدن دستگاه دکمه sync button روی کنسول رو نگه دارین تا موقعی که کنسول به طور کامل بالا بیاد و بعد مشکلتون حل میشه.

من روی خود ایکس باکس که خریدم 2 تا باطری دوراسل روش بود میخواستم بدونم میتونم این باطری ها رو شارژ هم کنم(فکر کنم روش نوشته الکلین یا همچین چیزی)

البته روی خودش نوشته که شارژ نکنید!!!

من روی خود ایکس باکس که خریدم 2 تا باطری دوراسل روش بود میخواستم بدونم میتونم این باطری ها رو شارژ هم کنم(فکر کنم روش نوشته الکلین یا همچین چیزی)

باطری هایی که روی کنسول داده میشه شارژی نیستم و اصلا به شارژر نزنین که بعضیهاشون میپوکن.

نه اگه الکالاین باشه نمیشه شارژش کنید

خب شما هنگام روشن شدن دستگاه دکمه sync button روی کنسول رو نگه دارین تا موقعی که کنسول به طور کامل بالا بیاد و بعد مشکلتون حل میشه.
این کارو هم کردم ولی درست نشد . این پیغام و میده . cant read the update from disk . please reinsert the disk to continue the updat

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or