سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تعمیرکار می گه دستگاه کی ش مشخص نیست و نمی تونه اونه بشناسه حالا باید چکار کرد ؟
می گه فقط اونی که واسه اولین بار دستگاتو کپی خور کرده کی رو داره باید اونو پیداش کنی :-o:-s
واقعا دیگه مرخصه؟
اسم درایو کنسولت چیه ؟ اگر که liteon باشه باید به روش سخت افزاری dvd key رو خارج کرد فکر نکنم که درایوت قفل کرده باشه

اسم درایو کنسولت چیه ؟ اگر که liteon باشه باید به روش سخت افزاری dvd key رو خارج کرد فکر نکنم که درایوت قفل کرده باشه

درود:

نمی دونم درایوم چی هست!!! ... مدلش 2009 و آرکیده فک می کنم تعمیر کاره پیچونده
البته فروشنده -که البته رفیقمه- می گه کارش خیلی درسته ولی با این اوصاف فک نمی کنم.....
خودم می تونم کاری بکنم ؟

سلام دوستان
من از این روش انلاک جدید انلاک کردم و حتی رایت رو هم به راحتی انجام دادم
ولی متاسفانه درایوم رو حالت Openning مونده و درش بسته نمیشه و موتور مقاومت می کنه
می خواستم از دوستانی که این کار رو کردن و اساتید محترم خواهش میکنم راهنمایی کنند

سلام
کنسوله من چند باریه فریز میکنه وسطه بازی های FIFA11 دو سه بار هنگ کرد وسط بازی های RDR وFM3 هنگ کرده ولی زیاد نبوده تو هاردم همشونو ریختم ولی نگران شدم نکنه کنسولم مشکلی داره یا داشته باشه در آینده

لطفا راهنمایی میکنید؟؟؟
ممکنه اشکال از بازی ها و نوع رایت و DVDشون باشه؟

سلام
من بازی need for speed hot ... رو اجرا میکنم آیا تو اجرای بازی halo reach مشکلی خواهم داشت؟

نه اگه NFS اجرا میشه Halo هم اجرا میشه

سلام

این بازی gears of war 2 که پچ نمیخواد؟

نه این بازی پچ Ap2.5 اگه منظورتون هستش که نمیخواد اما برای لایو بازی کردن بهتره بازی رو پچ کنید :d

سلام کسی می دونه برای دستگاه که key شده راح حلی اومده یا نه ؟

---------- نوشته در 04:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:21 PM ارسال شده بود ----------

سلام کسی می دونه برای دستگاه که key شده راه حلی امده یا نه ؟؟
در ضما من دستگاه 2 سال پیش از یکی از بچه این جا به نام آقا مجد خریدم ای دی ایشونم اگر اشتباه نکنم gorilangori بوده
اگر شماره ای از ایشون دارید یا آدرسی بگیید شاید ایشون هنوز key درایو من داشته باشن

سلام..نماز روزتون قبول باشه

بچه ها امروز در کمال ناباوری،اومدم اکس باکس بازی کنم،کابل تصویر من AV قبلا قطع شده بود و من با لحیم کاری درستش کرده بودم و مثل روز اول کار میداد.امروز که خواستم بازی کنم.360 رو روشن کردم،ولی تصویر سیاه بود و هیچی رو نشون نمیداد..یکم دستکاریش کردم،بعد یهو دیدم سه تا چراغ قرمز به طور شمک زن روشن شده...اما هنوز تصویر نیست..الانم که روشنش میکنم سه تا چراغ قرمز چشمک زن روشن میشه ولی تصویر نیست.هیچی نیست:((:((:((

بچه ها تو رو خدا کمکم کنید و بگید چش شده؟ سه تا چراغ ها اصلا وای نمیسن و مداوم چشمک میزنند:((:((

---------- نوشته در 05:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:10 PM ارسال شده بود ----------

صفحات قبل رو خوندم،کامل av رو در آوردم و تمیز کردم.بعدش بدون کابل اکس باکس رو روشن کردم..کار داد و چراغ سبز روشن شد..بعدش خاموش کردم و کابل رو جا زدم.این دفعه بدون هیچ چراغ قرمزی روشن شد و کار داد.اما همون اول اول که آرم xbox می آید و هنوز تو داشبورد نرفته،کنسول هنگ کرد.
چرا هنگ میکنه؟ چیکارش کنم؟هارد ندارم...فقط یه مموری کارت 256 مگابایتی و یه فلش مموری 3 گیگی روش گذاشتم..

سلام
الان من توی کنسولم هر بازی ای که میزارم نمیخونه .اول یکم reading میکنه بدش open try میده.یعنی انگار درایوم کار نمیکنه.درصورتی که تا 1ساعت پیش بازی میکردم هیچ مشکلی نداشت.
لطفاَ کمک!!!:-s

من یک ایکس باکس اسلیم دارم .دو هفته پیش خریدم.اما نصف بازی هایی که خریدم (medal of honor-cod:black ops-dirt3) اجرا نشد . اما بازی هایی هم مثل assassin's creed و red dead redmption و red faction اجرا شد . میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟ و چه بازی هایی بخرم تا اجرا بشه؟:((:((:((

سلام دوستان امروز داشتم فیفا 2011 بازی میکردم که خود به خود دسته خاموش شد دوباره روشن کردم باطریش رو امتحان کردم دیدم شارج داره هیچ علامتی از کمبود شارج هم نمیداد یکم دیگه دوباره همین اتفاق افتاد و این اتفاق 4 بار کلا تکرار شد به نظر شما مشکل ار کجاست

چند روز پیش هم توی بازی GTA روی کنسول چراق نشاندهنده شماره دسته هی ار 1 به 2 و بلعکس عوض میشد نمیدونم چشه لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

سلام کسی می دونه برای دستگاه که key شده راح حلی اومده یا نه ؟

---------- نوشته در 04:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:21 PM ارسال شده بود ----------

سلام کسی می دونه برای دستگاه که key شده راه حلی امده یا نه ؟؟
در ضما من دستگاه 2 سال پیش از یکی از بچه این جا به نام آقا مجد خریدم ای دی ایشونم اگر اشتباه نکنم gorilangori بوده
اگر شماره ای از ایشون دارید یا آدرسی بگیید شاید ایشون هنوز key درایو من داشته باشن

اگر روی درایو شما فرم ویر هست، چه CFW چه OFW، مشکلی در Key نیست، به راحتی در میاد، اما اگر درایو شما Erase شده باشه، درصورتی که دستگاه شما قابل Jtag باشه می شه Key رو به دست اورد.

سلام..نماز روزتون قبول باشه

بچه ها امروز در کمال ناباوری،اومدم اکس باکس بازی کنم،کابل تصویر من AV قبلا قطع شده بود و من با لحیم کاری درستش کرده بودم و مثل روز اول کار میداد.امروز که خواستم بازی کنم.360 رو روشن کردم،ولی تصویر سیاه بود و هیچی رو نشون نمیداد..یکم دستکاریش کردم،بعد یهو دیدم سه تا چراغ قرمز به طور شمک زن روشن شده...اما هنوز تصویر نیست..الانم که روشنش میکنم سه تا چراغ قرمز چشمک زن روشن میشه ولی تصویر نیست.هیچی نیست:((:((:((

بچه ها تو رو خدا کمکم کنید و بگید چش شده؟ سه تا چراغ ها اصلا وای نمیسن و مداوم چشمک میزنند:((:((

---------- نوشته در 05:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:10 PM ارسال شده بود ----------

صفحات قبل رو خوندم،کامل av رو در آوردم و تمیز کردم.بعدش بدون کابل اکس باکس رو روشن کردم..کار داد و چراغ سبز روشن شد..بعدش خاموش کردم و کابل رو جا زدم.این دفعه بدون هیچ چراغ قرمزی روشن شد و کار داد.اما همون اول اول که آرم xbox می آید و هنوز تو داشبورد نرفته،کنسول هنگ کرد.
چرا هنگ میکنه؟ چیکارش کنم؟هارد ندارم...فقط یه مموری کارت 256 مگابایتی و یه فلش مموری 3 گیگی روش گذاشتم..

با یک کابل دیگه تست کنید، ای کاش همون موقع ارور مربوطه رو بر می داشتید، وسایل جانبی هم قطع کنید.

سلام
الان من توی کنسولم هر بازی ای که میزارم نمیخونه .اول یکم reading میکنه بدش open try میده.یعنی انگار درایوم کار نمیکنه.درصورتی که تا 1ساعت پیش بازی میکردم هیچ مشکلی نداشت.
لطفاَ کمک!!!:-s

اگر داشبورد آپدیت نکردید، احتمالا لنز دستگاه اتون ضعیف شده.

من یک ایکس باکس اسلیم دارم .دو هفته پیش خریدم.اما نصف بازی هایی که خریدم (medal of honor-cod:black ops-dirt3) اجرا نشد . اما بازی هایی هم مثل assassin's creed و red dead redmption و red faction اجرا شد . میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟ و چه بازی هایی بخرم تا اجرا بشه؟:((:((:((

این بازی ها هیچ ربطی به هم ندارند، پس در نتیجه احتمالا لنز درایو شما ضعیف شده، البته در 2 هفته کمی بعید به نظر می رسه، از سالم بودن دیسک ها هم اطمینان حاصل کنید، اگر دیسک ها استمپری هستند این مورد عادی هست.

سلام دوستان امروز داشتم فیفا 2011 بازی میکردم که خود به خود دسته خاموش شد دوباره روشن کردم باطریش رو امتحان کردم دیدم شارج داره هیچ علامتی از کمبود شارج هم نمیداد یکم دیگه دوباره همین اتفاق افتاد و این اتفاق 4 بار کلا تکرار شد به نظر شما مشکل ار کجاست

چند روز پیش هم توی بازی GTA روی کنسول چراق نشاندهنده شماره دسته هی ار 1 به 2 و بلعکس عوض میشد نمیدونم چشه لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

یک بار دیگه دسته رو با کنسول Sync کنید، در صورت بر طرف نشدن مشکل، باتری ها رو جایگزین کنید، اگر کماکان درست نشد، گیره امواج روی کنسول یا فرستنده امواج روی دسته دچار مشکل شده که عمدتا مشکل از روی دسته هست نه کنسول.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or