سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب ایشون از کجا فهمیده شما بن شدی؟! مگه پروفایلت فاسد شده؟ یا خودت بهش گفتی که بن شدی؟ راه هست ولی اگه تجربه نداشته باشی کار خطرناکیه در حد به فنا رفتن کنسول.

خودم بهش گفتم. حالا زنگ زدم NextGena گفت 15 می گیره LT کنه. احتمالا می دم هنینجا. میرسی از کمکاتون#:-s;)

جدیدا،از وقتی +LT نصب کردم ،بعضی از بازی هارو که میذارم تو دستگاه بازی اجرا نمیشه به جاش صفحه سیاه میشه و دستگاه قفل میکنه ! حتی وقتی میخوام exit to dashboard کنم دستگاه گیر میکنه و مجبور میشم با دکمه خاموشش کنم !
دفعه اول که اینجوری شد گفتم شاید این دیسک ه خرابه،اما امروز 1 بازیه دیگه هم همینجوری شد ...
کسی نظری نداره که مشکل چیه ؟ :|

خوب پست های بالا رو بخونید درست می شه.:|
اون بازی احتمالا mw2 یا black ops نبوده؟!
یه سوال دارم شما بازی کرایسیس 2 رو رو ایکس باکس بازی کردین؟
شما باید هر بازی که این جوری می شه بری به کسی که ازش بازی رو خریدی پس بدی و بگی یه دونه دیگه بده که روش پچ آنلاین داشته باشه.بعد درست می شه.

خوب پست های بالا رو بخونید درست می شه.:|
اون بازی احتمالا mw2 یا black ops نبوده؟!
یه سوال دارم شما بازی کرایسیس 2 رو رو ایکس باکس بازی کردین؟
شما باید هر بازی که این جوری می شه بری به کسی که ازش بازی رو خریدی پس بدی و بگی یه دونه دیگه بده که روش پچ آنلاین داشته باشه.بعد درست می شه.

آقا مشکل حل شد !
بابا من میدونم اینارو :d رفتم به طرف گفتم اینارو patch شده بده ، بعد که این مشکل پیش اومد و دوباره رفتم پیشش گفت E EE E ببخشید اینا پچ شده نیست ! )x
میخواستم خفش کنم ! :d
اما بازم ممنون بابته پستت ;;)

• Like
Reactions: mohammad.j
سلام...

اقایون دلیل نارنجی شدن چراغ اداپتور ایکس باکس اسلیم چیه؟

و اینکه دیروز اومدیم ایکس باکسو تست کنیم رفت تو بازی ریستارت میشد.مشکل از بازیه یا دستگاه؟!

دستگاه برج هفت هست.

من یه اسلیم 250 گیگ دارم.
میخواستم بدونم اگه هاردشو بردارم میتونم بازم آپدیت کنم یا نه؟(یعنی آپدیت روی هارد نصب میشه یا روی خود دستگاه)
چون میخوام برا lt و آپدیت بدم بیرون ولی نمیخوام هاردم رو بدم دستشون؟!!!

این اچیومنت ها به چه دردی می خوره ؟
این اچیومنت ها نشان بازی خور بودن و سطح حرفه ای شما در بازی رو نشون میده.

من یه اسلیم 250 گیگ دارم.
میخواستم بدونم اگه هاردشو بردارم میتونم بازم آپدیت کنم یا نه؟(یعنی آپدیت روی هارد نصب میشه یا روی خود دستگاه)
چون میخوام برا lt و آپدیت بدم بیرون ولی نمیخوام هاردم رو بدم دستشون؟!!!
شک دارم هارد احتیاج بشه، البته بهتره هاردو بدی مگه چی میشه.

این اچیومنت ها نشان بازی خور بودن و سطح حرفه ای شما در بازی رو نشون میده.

شک دارم هارد احتیاج بشه، البته بهتره هاردو بدی مگه چی میشه.
اخه به خیلی از این تعمیر کارا نمیشه اعتماد کرد گفتم شاید هارد ارجینال رو با یکی دیگه عوض کنند!!

دوستان سلام...

از کجا می تونم ورژن داشبورد رو بفهمم؟

با تشکر...
در قسمت Setting گوشه سمت راست مینویسه
اخه به خیلی از این تعمیر کارا نمیشه اعتماد کرد گفتم شاید هارد ارجینال رو با یکی دیگه عوض کنند!!

نمیتونن تعویض کنن، چون اون هارد برای این کنسول تعریف شده.

من داشبوردم12625 هست و lt 1.9 هم ندارم الان اگه 13599 رو بریزم روش چی میشه ؟( میگن کلا کپی خوریش میپره )
خب خود شما جواب خودتون رو دادین و به اندازه 90 صفحه در مورد این صحبت شده.
13599 رو نصب کنین کپی خور شما پاک میشه و باید 1.9 رو نصب کنین.

ببخشيد ميشه بيتشر توضيح بديد...من داشبوردم همونيه كه براي اولين بار مي تونستي يك آدم درست كني...قبلش اون داشبوردي رو داشتم كه خبري از آدم نبود و فقط مي تونستي براي خودت يك آيكون (اسكلت و اسمايلي و ...) انتخاب كني...

دقيقا كجا بايد برم؟

نمیتونن تعویض کنن، چون اون هارد برای این کنسول تعریف شده.

جدا؟!!
یعنی این هارد روی یه کنسول دیگه کار نمیکنه؟یا مثلا من نمی تونم هارد جدید روش بزارم؟
میشه یه خورده توضیح بدین

ببخشيد ميشه بيتشر توضيح بديد...من داشبوردم همونيه كه براي اولين بار مي تونستي يك آدم درست كني...قبلش اون داشبوردي رو داشتم كه خبري از آدم نبود و فقط مي تونستي براي خودت يك آيكون (اسكلت و اسمايلي و ...) انتخاب كني...

دقيقا كجا بايد برم؟
x360_wifi_connect_15.gif

روی گزینه Console Setting میری و اونجا نوشته شده سمت راست گزینه آخر.
جدا؟!!
یعنی این هارد روی یه کنسول دیگه کار نمیکنه؟یا مثلا من نمی تونم هارد جدید روش بزارم؟
میشه یه خورده توضیح بدین

من که خودم تست کردم کار نمیکرد.نمیدونم چرا!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or