Dead Aragorn
کاربر سایت
خوب وقتی ساختی تو همون قسمت گزینه ای هست به نام customize avatar اونجا برو درست کن.ببین درست می شه.
نه يه ارور ميده كه نوشته برو به سايت ماكروسافت/فلان جا ....
خوب وقتی ساختی تو همون قسمت گزینه ای هست به نام customize avatar اونجا برو درست کن.ببین درست می شه.
notifications رو توی بخش ستینگ رو شاید غیر فعال کردی و دوباره فعالش کنی درست میشه.در حین بازی که اچیومنت میگیرم لوگوی Achievement Unlocked واسم باز نمیشه ؟
چجوری برگردونمش ؟!
آره دوباره باید انجام بدیسلام. من دیشب ایکس باکسو وصل کردم به لایو به امید دانلود کینکت آواتار وصل کردم, بعده 3-2 تا آپدیت دیگه بازیام نمیان Play DVD میده. منم باید دوباره کپی خور کنم ایکس باکسو؟
باید lt+ 1.9 بریزی!سلام. من دیشب ایکس باکسو وصل کردم به لایو به امید دانلود کینکت آواتار وصل کردم, بعده 3-2 تا آپدیت دیگه بازیام نمیان Play DVD میده. منم باید دوباره کپی خور کنم ایکس باکسو؟
نه يه ارور ميده كه نوشته برو به سايت ماكروسافت/فلان جا ....
notifications رو توی بخش ستینگ رو شاید غیر فعال کردی و دوباره فعالش کنی درست میشه.
آقا من یه آپدیت از بازیسنتر دانلود کردم ، زدم تو فلش نصب بشه ، وسطاش Err داد و Filed update زد ، حالا دیگه کنسول رو روشن میکنم بالا نمیاد و میگه آپدیت کن ، میزنی آپدیت دوباره Err میده !کاملا غیر تخصصی توضیح بدید ، که هیچی از 360 نمیفهمم ! Lt+ و Lt و اینا هم نمیدونم چیه!
SystemUpdate_13599 بود!
شما دکمه sync یا همون دکمه که برای مچ کردن دسته ها با کنسول رو شما حین روشن کردن 360 نگه دار تا کاملا بالا بیاد و بعد مشکلت حل میشه.
شما کش دستگاه رو پاک کنی به احتمال زیاد درست میشه.سلام رفقا...
جدیدا فکر میکنم بازی rdr یا هم سبکشون با فریم کمتری پخش میشه این موضوع واسه کسی پیش اومده؟ یا من اشتباه میکنم..؟ درضمن یه مورد غیر طبیعی داره اینکه دیرتر از حالت طبیعی خاموش میشه! دستگاهم آرکاد جاسپره
دکمه ایکس روی دسته رو فشار بده برو سمت راست زیر قسمت Profile نوشته شده perfernce اگه اشتباه نکنم اونجا بری نوشته گزینه دوم notifications.نتونستم پیدا کنم ! میشه مسیرشو بدی ؟ :d
نشد ، من جایی شنیدم باید هارد به دستگاه وصل باشه! درسته؟کارم خیلی گیره کسی میدونه بگه!
نه احتیاجی نیستفلشی هم که فایل آپدیت داخلشه هم باید باشه؟
مرسی از کمکاتون. اما اگه LT 1.9 بریزم بازم می تونم به لایو وصل شم یا دیگه نباید به لایو وصل شم؟
LT 1.9 رو خودم می تونم بریزم یا باید بدم بیرون بریزن؟ من قبلاََ LT 1.6 رو ریخته بودم.
ممنون Boss Hunter .. ولی اینکارو کردم جواب نداد..نمیدونم شاید من اشتباه میکنم! میتونه به تعویض داشبورد یا ناقص بودنش ربط داشته باشه؟ راستی نمیدونید چرا کنسول دیر خاموش میشه؟
:-*