سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
یه xbox ارکید درام . بعضی از بازی رو اصلا نمیشناسه یا باید انقد بزاری تو درایو هی در بیاری تا شاید شناخت و وقتی بازی بالا اومد error میده . . ولی بعضی ها رو خیلی روان میخونه و میشناسه .
مشکل چیه ؟

سلام. من دیشب ایکس باکسو وصل کردم به لایو به امید دانلود کینکت آواتار وصل کردم, بعده 3-2 تا آپدیت دیگه بازیام نمیان Play DVD میده. منم باید دوباره کپی خور کنم ایکس باکسو؟:((

در حین بازی که اچیومنت میگیرم لوگوی Achievement Unlocked واسم باز نمیشه ؟
چجوری برگردونمش ؟!
notifications رو توی بخش ستینگ رو شاید غیر فعال کردی و دوباره فعالش کنی درست میشه.
سلام. من دیشب ایکس باکسو وصل کردم به لایو به امید دانلود کینکت آواتار وصل کردم, بعده 3-2 تا آپدیت دیگه بازیام نمیان Play DVD میده. منم باید دوباره کپی خور کنم ایکس باکسو؟:((
آره دوباره باید انجام بدی

نه يه ارور ميده كه نوشته برو به سايت ماكروسافت/فلان جا ....

نمی دونم ÷س شاید همون طور که خودت گفتی ا آ÷دیتش مشکل داره. ولی من نمی دونم چی کار باید بکنی واسه آ÷دیت.شما به همین آقای Boss Hunter بگو ایشون بهتر از آ÷دیت سر در می یارن.
بازیهات که درست اجرا میشه؟!

سلام رفقا...

جدیدا فکر میکنم بازی rdr یا هم سبکشون با فریم کمتری پخش میشه این موضوع واسه کسی پیش اومده؟ یا من اشتباه میکنم..؟ درضمن یه مورد غیر طبیعی داره اینکه دیرتر از حالت طبیعی خاموش میشه! دستگاهم آرکاد جاسپره

آقا من یه آپدیت از بازیسنتر دانلود کردم ، زدم تو فلش نصب بشه ، وسطاش Err داد و Filed update زد ، حالا دیگه کنسول رو روشن میکنم بالا نمیاد و میگه آپدیت کن ، میزنی آپدیت دوباره Err میده !
02%20Laugh.png
کاملا غیر تخصصی توضیح بدید ، که هیچی از 360 نمیفهمم ! Lt+ و Lt و اینا هم نمیدونم چیه!
02%20Laugh.png

SystemUpdate_13599 بود!

شما دکمه sync یا همون دکمه که برای مچ کردن دسته ها با کنسول رو شما حین روشن کردن 360 نگه دار تا کاملا بالا بیاد و بعد مشکلت حل میشه.

نشد ، من جایی شنیدم باید هارد به دستگاه وصل باشه! درسته؟کارم خیلی گیره کسی میدونه بگه!

سلام رفقا...

جدیدا فکر میکنم بازی rdr یا هم سبکشون با فریم کمتری پخش میشه این موضوع واسه کسی پیش اومده؟ یا من اشتباه میکنم..؟ درضمن یه مورد غیر طبیعی داره اینکه دیرتر از حالت طبیعی خاموش میشه! دستگاهم آرکاد جاسپره
شما کش دستگاه رو پاک کنی به احتمال زیاد درست میشه.

نتونستم پیدا کنم ! میشه مسیرشو بدی ؟ :d
دکمه ایکس روی دسته رو فشار بده برو سمت راست زیر قسمت Profile نوشته شده perfernce اگه اشتباه نکنم اونجا بری نوشته گزینه دوم notifications.
نشد ، من جایی شنیدم باید هارد به دستگاه وصل باشه! درسته؟کارم خیلی گیره کسی میدونه بگه!

باید هارد وصل باشه، و جز این راه دیگه ای نیست.

• Like
Reactions: Karchect
مرسی از کمکاتون. اما اگه LT 1.9 بریزم بازم می تونم به لایو وصل شم یا دیگه نباید به لایو وصل شم؟:(
LT 1.9 رو خودم می تونم بریزم یا باید بدم بیرون بریزن؟ من قبلاََ LT 1.6 رو ریخته بودم.

ممنون Boss Hunter .. ولی اینکارو کردم جواب نداد..نمیدونم شاید من اشتباه میکنم! میتونه به تعویض داشبورد یا ناقص بودنش ربط داشته باشه؟ راستی نمیدونید چرا کنسول دیر خاموش میشه؟
:-*

فلشی هم که فایل آپدیت داخلشه هم باید باشه؟
نه احتیاجی نیست

مرسی از کمکاتون. اما اگه LT 1.9 بریزم بازم می تونم به لایو وصل شم یا دیگه نباید به لایو وصل شم؟:(
LT 1.9 رو خودم می تونم بریزم یا باید بدم بیرون بریزن؟ من قبلاََ LT 1.6 رو ریخته بودم.

اگه 1.9 رو بریزین میتونین وصل بشین
خودتون میتونین ولی به شرط اینکه قبلا اینکارو انجام داده باشین و یا کی دستگاه رو داشته باشین
ممنون Boss Hunter .. ولی اینکارو کردم جواب نداد..نمیدونم شاید من اشتباه میکنم! میتونه به تعویض داشبورد یا ناقص بودنش ربط داشته باشه؟ راستی نمیدونید چرا کنسول دیر خاموش میشه؟
:-*

نه به داشبورد مربوط نیست.اگه توی محیط داشبورد باشین و خاموش کنین دیر خاموش میشه و همه 360 ها اینجوری هستن ولی در محیط بازی خیلی سریع تر 360 خاموش خواهد شد.

درود.من آپدیت 1.9 رو انجام ندادم و همون آپدیت قبلی رو دارم لایو هم نرفتم و آپ هم نکردم.قبلا بازی mw2 رو اجرا میکردم ولی الان بعد از چند وقت دوباره هوس کردم بازی کنم ولی متاسفانه وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه سیا میاد و بازی اجرا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمایی بفرمائید ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or