سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رفقا من يه آركيد از يكي از دوستان خريدم ،حالا آواتار رو نشون نميده يه كاراكتر سفيد جاشون هست .
مشكلم چجوري حل ميشه (دوستان گفتن از آپديت هست) اگه خودم ميتونم انجامش بدم لينك فايل مورد نياز رو واسم بزاريد ممنون ميشم.

سلام
شايد دوستان درست گفتن كه از آپديته ولي من نمي دونم من فك كنم شما بايد
بري تو همون قسمتي كه آواتاره هست.بعد تو اون قسمت گزينه ي switch profile رو انتخاب كن بعد برو يك پروفايل جديد بساز و آواتارتم درست كن درست مي شه احتمالا.

خیر، این دستگاه شما هستش که سریال اون در لیست سیاه ثبت شده و بعدا بن میشه و ربطی به پروفیل نداره.
یعنی من اگر یکدستگاه دیگه که کپی خور نشده باشه و فقط بازی های اصل رو اجرا میکنه بخرم ولی پروفایل قبلیم رو رو روی این دستگاه جدید استفاده کنم میتونم براحتی آنلاین بزنم؟

xbox های اسلیم کپی خور مشکل دارن ؟ یعنی بالای دستگاه که جای فن دستگاهه خیلی داغ میکنه میخواستم از دوستانی که اسلیم دارن بپرسم واسه همه همین جوریه یا.......... بعد یه مدت مشکل ایجاد نمیکنه ؟ منظورم 3 چراغه شدنو ......؟!!! میشه با دستگاه 5 6 ساعت یه ضرب بازی کرد ؟ ممنون میشم جواب بدین

کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفیق کلا همینطوری به لایو وصل میشی تاریخ درست میشه اما اگه وصل نباشی تاریخ 2005 و ساعتش 12 و هر چقدر هم تنظیم کنی با خاموش کردن به حالت اولیه بر میگرده:d:d
شاید هم در اینده مایکروسافت با یک حرکت انتحاری این مشکل رو حل کنه

سلام دوستان :d
مشکل من
من از صد تا بازی که میذارم تو درایو دستگاه یکیش معمولا اینطوری میشه و play dvd میزنه ولی وقتی درایو رو باز بسته میکنم مشکل حل میشه میخواستم بدونم دلیلش چیه این مشکل حاد تر نمیشه .
مشکل رفیقم :d :
رفیقم یه الایت داره که بعضی وقتا دیسک رو داخل درایو میسازه اصلا درایو دیسک رو نمیشناسه انگار که دیسک تو دستگاه نیست :d ولی وقتی از برق میکشه کنسول رو درست میشه معمولا سه روز یه بار این مشکل براش پیش میاد
ممنون از دوستانی که این دو تا مشکل رو جواب بدن :x:x
کسی نبود ؟؟؟؟

از بچه ها یه نفر جواب من و بده ممنون میشم :(

xbox های اسلیم کپی خور مشکل دارن ؟ یعنی بالای دستگاه که جای فن دستگاهه خیلی داغ میکنه میخواستم از دوستانی که اسلیم دارن بپرسم واسه همه همین جوریه یا.......... بعد یه مدت مشکل ایجاد نمیکنه ؟ منظورم 3 چراغه شدنو ......؟!!! میشه با دستگاه 5 6 ساعت یه ضرب بازی کرد ؟

از بچه ها یه نفر جواب من و بده ممنون میشم :(

xbox های اسلیم کپی خور مشکل دارن ؟ یعنی بالای دستگاه که جای فن دستگاهه خیلی داغ میکنه میخواستم از دوستانی که اسلیم دارن بپرسم واسه همه همین جوریه یا.......... بعد یه مدت مشکل ایجاد نمیکنه ؟ منظورم 3 چراغه شدنو ......؟!!! میشه با دستگاه 5 6 ساعت یه ضرب بازی کرد ؟
اسلیم تاحالا مشکل چراغ قرمز نداده و 5-6 ساعت هم بازی کنید مشکلی پیش نمیاد

من دستگاهم رو بعد از اینکه از برق می کشم ساعتش بهم می خوره! با خاموش و روشن شدن مشکلی پیش نمیاد!
کسی می دونه مشکل چیه؟
با کامپیوتر هم این مشکلو دارم!
ولی ps3 این مشکلو نداره!

سلام
شايد دوستان درست گفتن كه از آپديته ولي من نمي دونم من فك كنم شما بايد
بري تو همون قسمتي كه آواتاره هست.بعد تو اون قسمت گزينه ي switch profile رو انتخاب كن بعد برو يك پروفايل جديد بساز و آواتارتم درست كن درست مي شه احتمالا.

نشد :(
اصلا وقتي پروفايل ميسازم نميره واسه طراحي آواتار ....:((

من دستگاهم رو بعد از اینکه از برق می کشم ساعتش بهم می خوره! با خاموش و روشن شدن مشکلی پیش نمیاد!
کسی می دونه مشکل چیه؟
با کامپیوتر هم این مشکلو دارم!
ولی ps3 این مشکلو نداره!
360 اصولا اینجوریه، ساعتش میریزه به هم چون باطری داخلی نداره و سیستمتون هم احتمالا باطری بایوسش خرابه.

سلام من میخواستم بدونم اگر موقع بازی یه دفعه چراغ دوم روشن بشه (همون چراغ مربوط به دسته نفر دوم) بعد دوباره برگرده رو نفر اول و یکی دوبار این مورد تکرار بشه بعد دوباره چراغ نفر اول روشن بشه و ثابت بمونه علتش چیه؟
من اطلاعاتم کمه میخواستم بدونم مشکل سخت افزاری نباشه .چراغ قرمز هم نیست و سبز رنگه .؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or