سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من میخواستم بدونم اگر موقع بازی یه دفعه چراغ دوم روشن بشه (همون چراغ مربوط به دسته نفر دوم) بعد دوباره برگرده رو نفر اول و یکی دوبار این مورد تکرار بشه بعد دوباره چراغ نفر اول روشن بشه و ثابت بمونه علتش چیه؟
من اطلاعاتم کمه میخواستم بدونم مشکل سخت افزاری نباشه .چراغ قرمز هم نیست و سبز رنگه .؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟
مشكلي نداره مال سنسور xbox هستش :d
بعضي وقت ها پيش مياد:d

با سلام
دوستان من یه xbox jasper با این مشخصات خریدم
mfr date:2009_11_17
ولی این دستگام کپی خور نشده اگر لطف کنید اموزشش واسم بزارید ممنون میشم

دوستان یکی روش هک xbox fat با برد jasper و تاریخ تولید 2009 واسم بزاره ممنون میشم
راستی یک سوال دیگه از کجا باید Firmware xbox فهمید?
یه توضیح کامل از هک کردنش بدید لطفا اخه من صفرم

ببخشید دوستان یه سوال داشتم
من دیروز به Xlive متصل شدم و وقتی وصل شدم خودش یه آپدیتی رو دانلود کرد و حالا دیگه هیچ کدوم از بازی هام اجرا نمیشه و فقط مینویسه Play DVD و وقتی بازی ها رو باز میکنم فقط یه لوگوی ایکس باکس میاد .مشکل از کجاست و راه حل اون چیه؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید ...

ببخشید دوستان یه سوال داشتم
من دیروز به Xlive متصل شدم و وقتی وصل شدم خودش یه آپدیتی رو دانلود کرد و حالا دیگه هیچ کدوم از بازی هام اجرا نمیشه و فقط مینویسه Play DVD و وقتی بازی ها رو باز میکنم فقط یه لوگوی ایکس باکس میاد .مشکل از کجاست و راه حل اون چیه؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید ...
شما آپدیت آخر مایکروسافت رو نصب کردین و دوباره دستگاهتون باید کپی خور بشه.
LT+ 1.9

آقا من یه آپدیت از بازیسنتر دانلود کردم ، زدم تو فلش نصب بشه ، وسطاش Err داد و Filed update زد ، حالا دیگه کنسول رو روشن میکنم بالا نمیاد و میگه آپدیت کن ، میزنی آپدیت دوباره Err میده !
02%20Laugh.png
کاملا غیر تخصصی توضیح بدید ، که هیچی از 360 نمیفهمم ! Lt+ و Lt و اینا هم نمیدونم چیه!
02%20Laugh.png

SystemUpdate_13599 بود!

سلام خدمت دوستان.یکی از دوستان من یه XBOX360 آرکید یا پریمیوم داره.
چند ماه پیش می گفت که یه دی وی دی فیلم که خیلی کثیف بود رو روی کنسول گذاشته و بعد از دیدن فیلم دیگه دستگاه هیچ بازی رو بالا نمی آره.
می خواستم ببینم آیا قابل تعمیره؟
هزینه تعمیرش چقدر میشه؟
آیا دوباره احتمال خرابی داره؟
به نظرتون ارزش داره ازش بخرم بعد تعمیرش کنم؟
ممنونم

سلام خدمت دوستان.یکی از دوستان من یه XBOX360 آرکید یا پریمیوم داره.
چند ماه پیش می گفت که یه دی وی دی فیلم که خیلی کثیف بود رو روی کنسول گذاشته و بعد از دیدن فیلم دیگه دستگاه هیچ بازی رو بالا نمی آره.
می خواستم ببینم آیا قابل تعمیره؟
هزینه تعمیرش چقدر میشه؟
آیا دوباره احتمال خرابی داره؟
به نظرتون ارزش داره ازش بخرم بعد تعمیرش کنم؟
ممنونم
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا من یه آپدیت از بازیسنتر دانلود کردم ، زدم تو فلش نصب بشه ، وسطاش Err داد و Filed update زد ، حالا دیگه کنسول رو روشن میکنم بالا نمیاد و میگه آپدیت کن ، میزنی آپدیت دوباره Err میده !
02%20Laugh.png
کاملا غیر تخصصی توضیح بدید ، که هیچی از 360 نمیفهمم ! Lt+ و Lt و اینا هم نمیدونم چیه!
02%20Laugh.png

SystemUpdate_13599 بود!
شما دکمه sync یا همون دکمه که برای مچ کردن دسته ها با کنسول رو شما حین روشن کردن 360 نگه دار تا کاملا بالا بیاد و بعد مشکلت حل میشه.
من درایو 9504 دارم میشه آنلاکش کرد ؟ ( با این آپدیت جدیده لاکش کردم ، التی + 1.9 هم دیروز ریختم )

توی این بخش سوالتون رو بپرسین و یا یه سرچ کنین سریع به مقصدتون میرسین.
X360 Firmwares

کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجوریش رو ندیده بودیم ولی شاید لنزش مرخص شده باشه، اگه لنز باشه آره ارزش داره تعمیر بشه.به شرط ازش بخر.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Farh@d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or