1- با این نرم افزار هایی که اومده همه ی بازی ها فری ریجن هستند و اصلا نگران ریجن نباشید.دوستان من قصد خرید یک wii برای یکی از فامیلام دارم چندتا سوال پیش اومد:
1-این ریجن ها کدومش بازیای بیشتری براش توی بازار هست؟ کلا چه فرقی دارن؟؟؟
2-قیمت فعلی هر ریجن الان چقدره؟ (تهران)
3-بازیاش به درد یه بچه 8 ساله میخوره اصلا؟
با تشکر قبلی از پاسخ دوستان
1- با این نرم افزار هایی که اومده همه ی بازی ها فری ریجن هستند و اصلا نگران ریجن نباشید.
2- ریجن کره ای کپی خور شده انگلیسی شده حدود 250-270 تومان هست.
3- آره اتفاقا بیشتر مخاطب های نینتندو افراد سن پایین یا در حقیقت گیمر غیر حرفه ای هست.
دوستان من قصد خرید یک wii برای یکی از فامیلام دارم چندتا سوال پیش اومد:
1-این ریجن ها کدومش بازیای بیشتری براش توی بازار هست؟ کلا چه فرقی دارن؟؟؟
2-قیمت فعلی هر ریجن الان چقدره؟ (تهران)
3-بازیاش به درد یه بچه 8 ساله میخوره اصلا؟
با تشکر قبلی از پاسخ دوستان
نه اصلا درد سر نداره !اجرا کردن بازی های ریجن های دیگه روی یک ریجن راحته یا دردسر داره؟؟
این ریجن کره ای اینگلیسی شده مورد خاصی نداره؟ مثلا موقع آپدیت فریم ور؟ (راستی اصلا این آپدیت کردن راحته؟)
و در آخر مورد خاصی در رابطه با کپی خوری هست که من لازمه بدونم
با تشکر از پاسخ قبلی شما دوست عزیز
اگه مودچیپ داشته باشی (چه مجازی چه فیزیکی) با Disk چنل میتونی بازی ها رو بیاری. قیمت مودچیپ سخت افزاری بالاس. من خودم Wii ها رو با مودچیپ مجازی کپی خور میکنم که جایی نمی کنه واسه همین همه جا نرم افزار نصب میکنن.سلام من هم به جمع Wiiداران پیوستم
درحالا حاضر دوتا سوال دارم
من الان بازیهامو با SoftChipاجرا میکنم راهی نداره ازDisck Chanelاجرا بشه؟ اصلا فرق این دوتا چیه تو اجرای بازی؟
2-دور DVDROM دستگاه یه نوز ابی میده موقع وارد کردن دیسک نمیشه اون همیشه روشن بمونه؟
مرسی
سلام من هم به جمع Wiiداران پیوستم
درحالا حاضر دوتا سوال دارم
من الان بازیهامو با SoftChipاجرا میکنم راهی نداره ازDisck Chanelاجرا بشه؟ اصلا فرق این دوتا چیه تو اجرای بازی؟
2-دور DVDROM دستگاه یه نوز ابی میده موقع وارد کردن دیسک نمیشه اون همیشه روشن بمونه؟
مرسی
فکر نکنم بشه روشنش گذاشت.2-دور DVDROM دستگاه یه نوز ابی میده موقع وارد کردن دیسک نمیشه اون همیشه روشن بمونه؟
مرسی
نه اصلا درد سر نداره.اجرا کردن بازی های ریجن های دیگه روی یک ریجن راحته یا دردسر داره؟؟
این ریجن کره ای اینگلیسی شده مورد خاصی نداره؟ مثلا موقع آپدیت فریم ور؟ (راستی اصلا این آپدیت کردن راحته؟)
و در آخر مورد خاصی در رابطه با کپی خوری هست که من لازمه بدونم
با تشکر از پاسخ قبلی شما دوست عزیز
نه اصلا درد سر نداره.
نه این ریجن انگلیسی شده ها هم موردی نداره با خیال راحت بخر.نحوه ی آپدیت فریمورش راحته ولی باید حواست به ریجن باشه چون با یک اشتباه کوچیک ویت بریک میشه.
مورد خاصی نیست فقط شاید نیاز بشه یه SD بخری چون کسایی که وی رو کپی خور میکنن اطلاعاتشون بروز نیست واسه همین شما خودتون باید نرم افزار های جدید رو اجزا کنین.
در مورد نحوه اجرای بازی ها میشه بگید؟ بازی ها رو از چند طریق میشه اجرا کرد؟
بازی ها رو میشه به چند طریق اجرا کرد :
1 - با disc channel که یا دستگاه کپی خور سخت افزاریه یا نرم افزاری رو یه کاری کردند که disc channel فعال بشه .
2 - با Loader ها که از بهترین اونها میشه به Neo Gamma و Soft chip اشاره کرد .
3 - با هارد یا فلش که اون هم از نرم افزار Usb Loader Gx میشه استفاده کرد .