سوالات متداول و مهم قبل از خرید Wii (پست اول حتما خوانده شود)

سلام
من یک سوالی دارم برادر من میخواد از استرالیا برام Wii بیاره. و به من گفتش که ریجن اونجا پال هست میخواستم بدونم بعد از کپی خور کردن آیا بازی های UC رو اجرا میکنه؟؟؟
ممنون
سلام.
کلا بازی های Wii با این نرم افزار ها که اومده فری ریجن هستند خیالتون راحت.

سلام شرمنده که باز سوال میکنم.
برادر من دیروز رفته بوده برام Wii بخره(از استرالیا) بعد اونجا بهش گفته بودن منوش چینی یا ژاپنی هست(دقیق نمیدونم) الان اگه برای من بخره و بیاره اینجا وقتی کپی خور میشه منوش هم انگلیسی میشه؟؟؟
ممنون

برادر من دیروز رفته بوده برام Wii بخره(از استرالیا) بعد اونجا بهش گفته بودن منوش چینی یا ژاپنی هست(دقیق نمیدونم) الان اگه برای من بخره و بیاره اینجا وقتی کپی خور میشه منوش هم انگلیسی میشه؟؟؟
ممنون
میشه زبونش رو عوض کرد نگران نباشید. فقط باید به یه آدم کار بلد بدین که بریک نکنه.

ممنون

نه مشکلی پیش نمیاد .
پشت شهرداری من یه wii رو کپی خور کردم 10 تومن گرفت و با ضمانت و نصب همه چیز این کار ها رو کرد ...

سلام....

دوستان من این سوالها رو قبل از خرید وی داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم (قبل از هر چیز بگم که اصلا از وی چیزی حالیم نیست)

1:الان قیمت وی چنده؟ اونی که توی پست اوله واسه 1 ماه پیشه میدونم که تغییر زیادی نمیکنه اما الان فصله مدارسه پس باید ارزون تر باشه.

2:وقتی کنسول رو میخری توی جعبش چیا هست؟

3:فرقی نمیکنه که چه ریجنی بگیرم یعنی ریجن کره ای با uc چه تفاوتی داره که قیمتاش اینقدر فاصله داره؟(امکان داره مشکلی برام پیش بیاد)

4:این قضیه فریمور چیه یعنی اگه جدیدهاشو نصب نکنم بازیها اجرا نمیشن؟

5:این موشن پلاس خیلی واجبه یا اگه نگیرم هم فعلا مشکلی نیست؟(میخوام بودجم برسه)

ممنون...

1:الان قیمت وی چنده؟ اونی که توی پست اوله واسه 1 ماه پیشه میدونم که تغییر زیادی نمیکنه اما الان فصله مدارسه پس باید ارزون تر باشه.

حدود 260 تومن !

دستگاه - دسته ( + نانچاک ) - دفترچه - کابل - ... ( اینا مهماشن ! )

3:فرقی نمیکنه که چه ریجنی بگیرم یعنی ریجن کره ای با uc چه تفاوتی داره که قیمتاش اینقدر فاصله داره؟(امکان داره مشکلی برام پیش بیاد)

نه مشکلی پیش نمیاد ! البته اگر بازی ها رو از جای قابل اطمینان بگیری !

نه ! فرقی نداره ...

نه زیاد مهم نیست ! فعلا 4 - 5 تا بازی بیشتر نیست که از این پشتیبانی میکنند ! اگر بودجت میرسه بگیری بد نیست !

سلام....

دوستان من این سوالها رو قبل از خرید وی داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم (قبل از هر چیز بگم که اصلا از وی چیزی حالیم نیست)

ممنون...
سلام دوست عزیز.
1- نه اون قیمت تغییری نکرده.
2-وی موت - نانچاک - کاور ویموت - پایه کنسول - آداپتور - کابل هاش - موشن سنسور
3- فرقشون اینه که UC از اول انگلیسیه ولی کره ای رو با نرم افزار انگلیسی میکنن.
نه مشکلی برای اجرای بازی ندارن من تا حالا نزدیک 10-15 تا ویه کره ای کپی خور کردم که همه بازی هام رو می آوردن.
4- اگه فقط میخوای بازی بیاری 3.2 تا الان بهترینه. ولی ممکنه بعدا نینتندو قفل های جدیدی بزاره که نیاز به آپدیت داشته باشه. هر وقت نیاز شد خودم میگم نگران نباش.
5- اگه پول داری بگیر چون خیلی بهتر میکنه. فعلا هم Wii Sports Resort یکی از بهترین بازی هایی هست که از موشن پلاس بهترین استفاده رو میکنه.

امیدوارم به جمعمون برسی تا بتونم دوباره در خدمتت باشم.

دوستان، وی بازی هایی رو که روی DVD هستن رو راحت اجرا میکنه یا فقط باید از طریق فلش و هارد اکسترنال و ... باز رو اجرا کرد ؟
من زیاد بازی هاش رو نمیبینم تو مغازه ها، همه جا اینطوریه یا نه ؟

دوستان، وی بازی هایی رو که روی DVD هستن رو راحت اجرا میکنه یا فقط باید از طریق فلش و هارد اکسترنال و ... باز رو اجرا کرد ؟
من زیاد بازی هاش رو نمیبینم تو مغازه ها، همه جا اینطوریه یا نه ؟
بله با DVD هم بی مشکل میان.

مغازه ها جمع کردن چون نتونستن درست بازی هاشون رو پچ کنن واسه همین مشکل اجرا داشتن.

سلام

اقا شاید حرفی که میرنم بی ربط باشه ولی جائی بهتر از اینجا پیدا نکردم که مطرح کنم

کم یه وی دارم ژاپنه با دو تا ست کامل دسته که کنترلر کلاسیک هم دارن با یه دسته گیم کوب و یه بازی WIIFIT ژآپنی با WII BALANCE BOARD

به نطر شما این ها با هم چقدر می ارزه البته البته تنها یه ست دسته رو حساب کنید

واقعیتش می خوام بفروشم و یه xbox بگیرم
و حتما تا چند ماه دیپه (یکم طولانی ) دو باره یه wii بگیرم
بدون وی که نمی شه
البته من خیلی کم بازی می کنم ولی به نینتندو وفادارم

سلام

اقا شاید حرفی که میرنم بی ربط باشه ولی جائی بهتر از اینجا پیدا نکردم که مطرح کنم

کم یه وی دارم ژاپنه با دو تا ست کامل دسته که کنترلر کلاسیک هم دارن با یه دسته گیم کوب و یه بازی WIIFIT ژآپنی با WII BALANCE BOARD

بدون وی که نمی شه
به نظر من نفروشش اگه می تونی نگهش دار چون من خودم 3 روز دیدم که پسر عموم با چه بد بختی با گریه برای بار ام100 xbox رو برد تعمیر تا حالا 95 هزار تومان خرجش کرده 9 هزار تومان با حاش بازی نکرده اصلا به ریسکش نمی ارزه هر روز دستت بند میشه به تعمیر یا روش فن نصب کنی به نظر من اگه وعضت خوبه مایه داری ps3 از xbox خییییییییییییییییییییلی بهتر من خودم ps3 دارم حد اقل اذیت نداره البته واقعا پدر آدمو این خرید بازیاش در میاره عرق آدم در میاد ولی خوب اصلا با xbox قابل مقایسه نیست تعمیر نمیخواد.networkfree داره بعدش خرید بازی اورجینال هم خودش یه سری مزیت ها داره که بخر میفهمی.ولی من جای تو بودم اسم xbox رو نمی آوردم چون دیدم پسر عموم چه بلای سرش اومد حالا که جدیدن درایوش هم بعضی بازیارو نمی خونه.به نظر من wii تو این نسل کنسولها بهترین و عاقلانه ترین انتخابه اینو من دارم بهت میگم که 3 سال ps3 دارم و بالای 170 هزار تومان فقط پول تعویض بازی دادم.حالا دیگه خود دانی.موفق باشی

سلام

بدون وی که نمی شه
سلام.
نفروشی بهتره.
این سری ژاپنی ها خیلی بهتر از این کره ای ها هستن. پیدا نمی کنی. جی دیگه نیست تو بازار.
200 و خورده ای ازت بر می دارن. اگه مودچیپ داشته باشه بیشتر....

به نظر من نفروشش اگه می تونی نگهش دار چون من خودم 3 روز دیدم که پسر عموم با چه بد بختی با گریه برای بار ام100 xbox رو برد تعمیر تا حالا 95 هزار تومان خرجش کرده 9 هزار تومان با حاش بازی نکرده اصلا به ریسکش نمی ارزه هر روز دستت بند میشه به تعمیر یا روش فن نصب کنی به نظر من اگه وعضت خوبه مایه داری ps3 از xbox خییییییییییییییییییییلی بهتر من خودم ps3 دارم حد اقل اذیت نداره البته واقعا پدر آدمو این خرید بازیاش در میاره عرق آدم در میاد ولی خوب اصلا با xbox قابل مقایسه نیست تعمیر نمیخواد.networkfree داره بعدش خرید بازی اورجینال هم خودش یه سری مزیت ها داره که بخر میفهمی.ولی من جای تو بودم اسم xbox رو نمی آوردم چون دیدم پسر عموم چه بلای سرش اومد حالا که جدیدن درایوش هم بعضی بازیارو نمی خونه.به نظر من wii تو این نسل کنسولها بهترین و عاقلانه ترین انتخابه اینو من دارم بهت میگم که 3 سال ps3 دارم و بالای 170 هزار تومان فقط پول تعویض بازی دادم.حالا دیگه خود دانی.موفق باشی

فعلا اون قدر پول ندارم که وی رو نگه دارم البته می گم در اینده حتما دو باره وی می خرم ( احتمالا 6 ماه دیگه )
فکر کی کنم این مادر بورد های جاسپز دیگه مشکل نداشته باشن

من کنسول رو یه خاطر بازی هاش می خرم فعلا هم بد جوری تو کف فابل هستم
الیته فکر نکنید بازی های پلی استشن رو دوست ندارم ولی خوب اونایی که برای من خوبن کمترن مثلا من از انچارتد خوشم نمیاد
ترجیح می دم جاش تام رایدر بازی کنم

اگه ایکس باکس بگیرم 100% کپی خور نشدش رو می گیرم بسه دیگه دزدی

دقیقا برنامهی خرید من اینه بعد از ایکس باکس
zune hd
nintendo dsi
nintendo wii

راستی احتمالا توی سال 2010 نینتندو دی اس جدید رو معرفی می کنه با چیپ تگرا ان ویدیا
توی انگجت خوندم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or