mori_morteza
کاربر سایت
آره ... راحت میاره ! اگر کپی خور نرم افزاری بشه همه رو میاره ولی اگر فقط سخت افزاری کپی خور بشه فقط pal ها رو میاره ( برخلاف هزینه اش ! ) ...
میشه زبونش رو عوض کرد نگران نباشید. فقط باید به یه آدم کار بلد بدین که بریک نکنه.سلام شرمنده که باز سوال میکنم.
برادر من دیروز رفته بوده برام Wii بخره(از استرالیا) بعد اونجا بهش گفته بودن منوش چینی یا ژاپنی هست(دقیق نمیدونم) الان اگه برای من بخره و بیاره اینجا وقتی کپی خور میشه منوش هم انگلیسی میشه؟؟؟
ممنون
سلام شرمنده که باز سوال میکنم.
برادر من دیروز رفته بوده برام Wii بخره(از استرالیا) بعد اونجا بهش گفته بودن منوش چینی یا ژاپنی هست(دقیق نمیدونم) الان اگه برای من بخره و بیاره اینجا وقتی کپی خور میشه منوش هم انگلیسی میشه؟؟؟
ممنون
1:الان قیمت وی چنده؟ اونی که توی پست اوله واسه 1 ماه پیشه میدونم که تغییر زیادی نمیکنه اما الان فصله مدارسه پس باید ارزون تر باشه.
2:وقتی کنسول رو میخری توی جعبش چیا هست؟
3:فرقی نمیکنه که چه ریجنی بگیرم یعنی ریجن کره ای با uc چه تفاوتی داره که قیمتاش اینقدر فاصله داره؟(امکان داره مشکلی برام پیش بیاد)
4:این قضیه فریمور چیه یعنی اگه جدیدهاشو نصب نکنم بازیها اجرا نمیشن؟
5:این موشن پلاس خیلی واجبه یا اگه نگیرم هم فعلا مشکلی نیست؟(میخوام بودجم برسه)
سلام دوست عزیز.سلام....
دوستان من این سوالها رو قبل از خرید وی داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم (قبل از هر چیز بگم که اصلا از وی چیزی حالیم نیست)
1:الان قیمت وی چنده؟ اونی که توی پست اوله واسه 1 ماه پیشه میدونم که تغییر زیادی نمیکنه اما الان فصله مدارسه پس باید ارزون تر باشه.
2:وقتی کنسول رو میخری توی جعبش چیا هست؟
3:فرقی نمیکنه که چه ریجنی بگیرم یعنی ریجن کره ای با uc چه تفاوتی داره که قیمتاش اینقدر فاصله داره؟(امکان داره مشکلی برام پیش بیاد)
4:این قضیه فریمور چیه یعنی اگه جدیدهاشو نصب نکنم بازیها اجرا نمیشن؟
5:این موشن پلاس خیلی واجبه یا اگه نگیرم هم فعلا مشکلی نیست؟(میخوام بودجم برسه)
ممنون...
بله با DVD هم بی مشکل میان.دوستان، وی بازی هایی رو که روی DVD هستن رو راحت اجرا میکنه یا فقط باید از طریق فلش و هارد اکسترنال و ... باز رو اجرا کرد ؟
من زیاد بازی هاش رو نمیبینم تو مغازه ها، همه جا اینطوریه یا نه ؟
به نظر من نفروشش اگه می تونی نگهش دار چون من خودم 3 روز دیدم که پسر عموم با چه بد بختی با گریه برای بار ام100 xbox رو برد تعمیر تا حالا 95 هزار تومان خرجش کرده 9 هزار تومان با حاش بازی نکرده اصلا به ریسکش نمی ارزه هر روز دستت بند میشه به تعمیر یا روش فن نصب کنی به نظر من اگه وعضت خوبه مایه داری ps3 از xbox خییییییییییییییییییییلی بهتر من خودم ps3 دارم حد اقل اذیت نداره البته واقعا پدر آدمو این خرید بازیاش در میاره عرق آدم در میاد ولی خوب اصلا با xbox قابل مقایسه نیست تعمیر نمیخواد.networkfree داره بعدش خرید بازی اورجینال هم خودش یه سری مزیت ها داره که بخر میفهمی.ولی من جای تو بودم اسم xbox رو نمی آوردم چون دیدم پسر عموم چه بلای سرش اومد حالا که جدیدن درایوش هم بعضی بازیارو نمی خونه.به نظر من wii تو این نسل کنسولها بهترین و عاقلانه ترین انتخابه اینو من دارم بهت میگم که 3 سال ps3 دارم و بالای 170 هزار تومان فقط پول تعویض بازی دادم.حالا دیگه خود دانی.موفق باشیسلام
اقا شاید حرفی که میرنم بی ربط باشه ولی جائی بهتر از اینجا پیدا نکردم که مطرح کنم
کم یه وی دارم ژاپنه با دو تا ست کامل دسته که کنترلر کلاسیک هم دارن با یه دسته گیم کوب و یه بازی WIIFIT ژآپنی با WII BALANCE BOARD
به نطر شما این ها با هم چقدر می ارزه البته البته تنها یه ست دسته رو حساب کنید
واقعیتش می خوام بفروشم و یه xbox بگیرم
و حتما تا چند ماه دیپه (یکم طولانی ) دو باره یه wii بگیرم
بدون وی که نمی شه
البته من خیلی کم بازی می کنم ولی به نینتندو وفادارم
سلام.سلام
اقا شاید حرفی که میرنم بی ربط باشه ولی جائی بهتر از اینجا پیدا نکردم که مطرح کنم
کم یه وی دارم ژاپنه با دو تا ست کامل دسته که کنترلر کلاسیک هم دارن با یه دسته گیم کوب و یه بازی WIIFIT ژآپنی با WII BALANCE BOARD
به نطر شما این ها با هم چقدر می ارزه البته البته تنها یه ست دسته رو حساب کنید
واقعیتش می خوام بفروشم و یه xbox بگیرم
و حتما تا چند ماه دیپه (یکم طولانی ) دو باره یه wii بگیرم
بدون وی که نمی شه
البته من خیلی کم بازی می کنم ولی به نینتندو وفادارم
به نظر من نفروشش اگه می تونی نگهش دار چون من خودم 3 روز دیدم که پسر عموم با چه بد بختی با گریه برای بار ام100 xbox رو برد تعمیر تا حالا 95 هزار تومان خرجش کرده 9 هزار تومان با حاش بازی نکرده اصلا به ریسکش نمی ارزه هر روز دستت بند میشه به تعمیر یا روش فن نصب کنی به نظر من اگه وعضت خوبه مایه داری ps3 از xbox خییییییییییییییییییییلی بهتر من خودم ps3 دارم حد اقل اذیت نداره البته واقعا پدر آدمو این خرید بازیاش در میاره عرق آدم در میاد ولی خوب اصلا با xbox قابل مقایسه نیست تعمیر نمیخواد.networkfree داره بعدش خرید بازی اورجینال هم خودش یه سری مزیت ها داره که بخر میفهمی.ولی من جای تو بودم اسم xbox رو نمی آوردم چون دیدم پسر عموم چه بلای سرش اومد حالا که جدیدن درایوش هم بعضی بازیارو نمی خونه.به نظر من wii تو این نسل کنسولها بهترین و عاقلانه ترین انتخابه اینو من دارم بهت میگم که 3 سال ps3 دارم و بالای 170 هزار تومان فقط پول تعویض بازی دادم.حالا دیگه خود دانی.موفق باشی