game-boys
کاربر سایت
سلام دوستان یه سوال داشتم.تفاوت کنترلر کلاسیک اصلی نینتندو رو چجوری میشه از تقلبی تشخیص داد؟
سلام عزیز
مدت هاست من به چشم کنترل wii classic اصلی به چشم ندیدم , همه تو بازار چینی هستن
البته اصلی و غیر اصلیش کیفیتشون یه جوره , نگرانی از خرید نداشته باشید
البته هواستون باشه استفاده از کنترل wii classic باعث میشه که ویبره نداشته باشید این کنترل ویبره نداره
ببخشید منم میخوام نینتندو وی بخرم منتها اصلا تو جریانش نبودم که چی بهتره مال چه سالی باشه چه ورژنی ساخت کجا و اینا.میشه یک راهنمایی کلی بکنید برای خریدش و اگه سایت خوبی میشناسید یا اینکه از کجا بگیرم ممنون میشم.
پیشاپیش مبارک باشه
دوست عزیز , wii کنسولی هست که مثل ps3 و..... اینا نیست که ریجن خاصی بهتر باشه یا فریمور خاصی برتری داشته باشه
هر wii با هر ریجنی بخری وقتی کپی خور نرم افزاری میشه تمام بازی ها با هر ریجنی راحت اجرا میکنه , خود من wii کره ای تبدیل شده به انگلیسی داشتن بازی Medal of Honor: Heroes 2 ریجن فرانسه رو بازی کردم
تمام مدل ها wii همه کپی خور نرم افزاری میشن - 2 دسته wii داریم wii ها سری اول سفید رنگ هستن و wii ها سری آخر مشکب رنگ هستن - بسته به سلیقه یکی رو امتحان کنید
البته همونطور که آیدی Democracy فرموندن اگر ریجن کره بگیرید بهتره - به 2 دلیل اصلی
1- wii سال 2006 لانچ شد اما wii ها ریجن کره سال 2008 تازه تایید شد قراره برای کره هم wii سعرضه بشه پس کم کارکردترن
2- wii ریجن کره با کپی خور نرم افزاری هم بازی رو از روی فلش و هارد اکسترنال اجرا میکنه هم از روی دیسک ( البته سفید رنگ ها )
3- آداپتور اصلی ریجن کره و ریجن ژاپن هرد دو خودشون 220 ولت هستن
وی جعبه گوشه جعبه یجن نوشته - مثلا ریجن کره عکس کوچیک پرچم کره اس بعد نوشته kor