EDRIS.FIGHTER
کاربر سایت
من که wii رو واسه خودم نمیخوام!! واسه 2 تا از دخترای فامیل میخوام که توخونه هستن سرگرم بشن با بازی های مفرح و شاد!! اهل بازی های جنگی و فوتبالی و ماشینی هم نیستن!!والله همه اش هم میگن برو یه ps1 یا میکرو تر و تمیز پیدا کن واسمون که بازی های ماریو و میوه خور از میکرو و پلنگ صورتی و میکی موز از ps1 رو بازی کنیم!!اون ویی رو خیلی خوب گفته،قیمت Ps3 هم خوبه،منتها یه چیزی که هست اینه که ممکنه شما با ویی حال نکنی،بهتره قبلش ویدیو گیم پلی ها و تریلرهای بازهای وی رو ببینی، و مطمعن بشی که از وی خوشت میاد،
در مورد ps3 هم اینو بهت بگم که یه ps3 کپی خور خیلی به صرفه تر از ایکس 360 هستش...
از لحاظ گیم پلی و این ها هم یه تاپیک هست همنیجا که حدود 70 تا کلیپ از بازی های مختلف گذاشته که منم دانلود و تماشا کردم!!! خدایشش من خودم حال کردم!!!!! پسر عجب بازیهای ردیفی داره!! واسه من یکی که هیچ وقت گرافیک مطرح نبوده !! مهمترین مورد گیم پلی درگیر کننده هستش که واقعا نینتندو استاد این کاره! و اون ها هم اهمیتی به گرافیک نمیدن!!! و مورد دوم که خیلی مهمه و من رو کشوند سمت wii واسه انتخاب بازی های 2-4 نفره اون هستش که واقعا عالی هستن!! درسته که بازی های اکشن کمی داره ولی اصلا مهم نیست چونکه فکر کنم هر کسی سمت این کنسول میخواد بیاد باید بدونه که تفکری که نینتندو داره با بقیه شرکت ها خیلی تفاوت داره و کلا یه قسمت دیگه ای از بازار رو هدف گرفته!!
دلیل های اصلی من که wii رو جز انتخاب اولم قرار دادم بازی های شاد و مفرح و گروهی و کنترلر های جالب و متفاوتی که داره هستش!! ولی فقط چند مورد رو باید بدونم!!
اول این که این همه کنترل وجود داره!! کدوم هاش با خود دستگاه هستن و کدوم ها رو نیازه که بگیرم و چه قدر باید پول لوازم جانبی بدم!! قابل ذکره که فکر کنم از هرچیزی باید کمه کم 2 تا باشه واسه دو نفره و شاید بعضی اواقات هم 4 نفره!!
کپی خوریش همیشگی هست ایا و فقط باید بازی ها رو تهیه و اجرا کرد به راحتی؟؟
چه ریجنی باید بگیرم و چه مواردی رو برای خرید باید رعایت بکنم؟
تا چه زمانی واسش بازی میاد؟
و اینکه جایی نیست که من یه پک کامل به همراه کنسول رو نو بخرم و بعدا کپی خوریش بکنم؟من اصلا از جنس دسته 2 بدم میاد چونکه شانس ندارم به هیچ عنوان!!!
............
یه مورد دیگه , اگه WII U رو نو بخرم چه قدر باید پول کنترلر ها رو بدم و اینکه میشه اون رو هم هک کرد؟
آخرین ویرایش: