nintendo_3ds
کاربر سایت
سیلام بندم خریدارم این کنسول دوست داشتنیو کسی سراغ داشت خبر بده :excited:
پیشاپیش مبارک باشه
الان چند نفری هستن دنبال این کنسول محبوب و پر فروشن چشم اگه چیزی مناسبی پیدا کردم خبر میدم
سیلام بندم خریدارم این کنسول دوست داشتنیو کسی سراغ داشت خبر بده :excited:
wii همیشه ارزش خرید داره...سلام دوستان به نظرتون الان ارزش داره wii بخرم ؟ دلیل اصلی خرید ام بازی Harvest moon هست
البته wii کنسول بسیار ارزشمندی هستش اما اگر فقط برای همین بازی می خواین اجرای بازی با شبیه ساز بهترین گزینه هستش. به بخش شبیه سازها در سایت مراجعه کنید. همین دیشب هم دو نسخه این بازی رو با شبیه ساز دلفین تست کردم عالی اجرا میشن.سلام دوستان به نظرتون الان ارزش داره wii بخرم ؟ دلیل اصلی خرید ام بازی Harvest moon هست
سلام دوستان به نظرتون الان ارزش داره wii بخرم ؟ دلیل اصلی خرید ام بازی Harvest moon هست
سلام به همگی
ما هم مثله اکثر دوستان خواهان خرید wii هستیم
اگه کسی wii تمیز و سالم داره بهم بگه
ممنون
سلام به دوستان عزیز
بنده قصد خرید یه کنسول بازی دارم واسه 2 تا دختر از فامیل که سنشون هم بالای 25 سال هستش ولی عاشق بازی های مثل ماریو و اون موز خور و این ها هستش , میکرو و PS1 هم قبلا داشتن ولی جفتشون نابود شدن چندین سال پیش
میخوام بدونم که بهتره WII بگیرم یا WII U ؟
الان یه WII نو با لوازم جانبیش و کپی خور کردنش و بازیاش چه قدر قیمتش در میاد؟
و همین طور درباره WII U !!!
و یا اینکه برم یه XBOX360 یا PS3 کپی خور بگیرم؟
ایا این 2 تا کنسول هم بازی های کارتونی و شاد مشابه WII دارن یا فقط بازی های اکشن و خشن دارن؟
سلام
با این شرایط که توضیح دادید wii انتخاب مناسب و با الویت اولی هست هم از نظر بازی هم از نظر استقامت کنسول هم از نظر قیمت مناسب داشتن
wii انتخاب بهتریه چون هم دست دومش در حد آک بین 250 تا 300 هزار تومانه ... هم کپی خوره همه بازیا رو میتونید دانلود کنید و از روی فلش روش اجرا کنید ... اما wii u کنسول گرون قیمتیه و دست دومش حدود 1 میلیون قیمت داره
قیمت wii دست دوم د حد آک میتونید 250 تا 300 هزار گیر بیارید و کپی خورشم میتونید خودتون تو خونه انجام بدید چون کپی خور نرم افزاریه اگرم نخواستید انجام بدید بیرون 30 هزار میگیرن انجام میدن
xbox 360 و ps3 هم خوبن اگر توانایی خریدشو دارید مثلا xbox 360 اسلیم دست دوم 800 هزار تومانه کپی خور جیتک که بازیا رو از روی هارد اجرا کنه هم 120 هزار تومانه یا ps3 اسلیم دست دوم تمیز که کپی خور بشه میشه با 750 تا 850 خرید که برد کپی خور کبری هم 300 هزار تومانه
ps3 و xbox 360 هم بیشتر بازیاش اکشن و خشونتی هست اما wii کلا کنسول خانوادگی هست
والله همین الان به یکی از دوستان که مغازه دار هستش زنگ زدم و گفتش wii دست دوم تمیز کپی خور و با گارانتی خودش 170 تومن!!گفت حالا پا معامله هم بیای تخفیف بیشتر هم بهت میدم!
واسه ps3 هم گفتش چندین مدل هستن که از 400 تا 800 تومن میشه که فکر کنم اخریش کپی سخت افزاری هستش!! ولی من که بهش گفتم اسلیم دست دوم تمیز کپی نرم افزاری میخوام گفت حدود 600-650 میشه و با گارانتی خودش!! گفت هر کدوم هم گرفتی هر چه قدر بازی هم بخوای هارد بیار واست میریزم روش!!
حالا شما میگین چیکار کنم؟