game-boys
کاربر سایت
درود
دوستان ویی کره ای چه تفاوتی با مدلهای قبلیش داره؟
من این کنسول رو اوایل نسل هفت داشتم و بعد یکی دو سالم فروختم (بعد تموم کردن Super Smash Bros: Brawl بود) دیگه پیشو نگرفتم و الان میخوام برای کسی بگیرم به خاطر همینه میپرسم.
آخه کنسولهایی که برای چین و کره میزنن یه تغییراتی دارن مثلا نینتندو قبلا یه نینتندو 64 زده بود خاص چین همه چیش فرق میکرد
درود
wii هر ریجنی باشه هیچ فرقی باهم ندارن 5 تا ریجن هست uc - pal - j - kor - aus
حالا ریجنی مثل کره ( kor ) فقط زبان کنسول فرق میکرد که وقتی کپی خور شده زبان کنسول انگلیسی میشه
از نظر بازی هم wii ی که کپی خور شده باشه بازیا تمام ریجن ها رو اجرا میکنه , خود من wii کره ای داشتم بازی مدال افتخار هیروس 2 ریجن pal داشتم که فرانسوی بود گویش بازی هم فرانسویی بود
پس بازیا خوبشو بازی نکردی یعنی خیلی از بازی هاشو بازی نکردی , wii بازی ها اصلیش تازه از 2010 به بعد اومدن
چین که سال هاست کنسول تو کشورش ممنوع بود 1 سال پیش این ممنوعیت برداشته شد , اون کنسول که میگی اصلا نینتندو 64 نبود یه کنسول بود که نیه شرکت چینی میخواست برای بازار درون خود کشور چین بسازه از نینتندو کمک خواست و شریک تجاریش شد و اون کنسول فقط برای چین ساخته شد
درباره wii کره ای هم باید بگم من خودم wii کره ای رو ترجیه میدم به 3 دلیل
1- wii سال 2006 لانچ شد , اما ریجن کره سال 2008 تازه تایید شد و اواخر سال 2008 وارد بازار شد , پس کم کارکرده ترن
2- آداپتور اصلی این ریجن خودش 220 ولته
3- wii ها سفید کره ای بدون نیاز به چیپ سخت افزاری بازیا wii رو از روی دیسک و فلش اجرا میکنن