mori_morteza
کاربر سایت
سلام
يه wii دست دوم كره اي . منوي انگليسي . با يه دسته اضافي چقدر ميارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد این یه توضیح میدید؟
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=860553
چون به قیافش نمیخوره فریم ور باشه
خواهش میکنم.مرسی
1- این موشن پلاس چیه و الان قیمتش چنده و ایا همه ی بازی ها رو ساپورت میکنه یا فقط بعضیها رو؟
2- با توجه به اینکه به مشاکیل (جمع مشکل :biggrin1 مالی برخوردم واقعا لازم دارم قیمت دقیق ریجن J اینگیلیسی شده رو بدونم. مثلا قیمت توپ خونه
ممنون از دوستانی که تا اینجا به سوالات پاسخ دادن و فرار نکردند :cheesygri
یه قطعه ی جانبی هست که عکسش تو پست اول هست. میچسبه زیر دسته و حسگر های دسته رو ارتقا میده مثل جهش از VHS به Bluray هست. نه تازه تابستون اومده واسه همین چند تا بازی بیشتر ساپورتش نمی کنن. قیمتش از 36-40 تومن هست. بازی هایی که جدیدا میاد ازش ساپورت میشه.این موشن پلاس چیه و الان قیمتش چنده و ایا همه ی بازی ها رو ساپورت میکنه یا فقط بعضیها رو؟
باید 250 تومن باشه که کره ایه و j نیست که فرقی هم ندارن.با توجه به اینکه به مشاکیل (جمع مشکل ) مالی برخوردم واقعا لازم دارم قیمت دقیق ریجن J اینگیلیسی شده رو بدونم. مثلا قیمت توپ خونه
من که جوابا رو غلط نمی دم که فرار کنم. من هر روز با این قیمتا کار دارم.ممنون از دوستانی که تا اینجا به سوالات پاسخ دادن و فرار نکردند
الان دیگه کسی کپی سخت افزاری نمی کنه چون مودچیپ گرونه. الان یه مودچیپ مجازی رو وی نصب میکنن که رو همه ی وی ها نصب میشه و بدون نیاز به تنظیمات همه ی بازی های جدید رو میاره.فقط کپی نرم افزاریه که روی همه ی مدل ها و ریجن ها اجرا میشه دیگه؟
کپی سخت افزاری روی چه ریجن هایی میشه انجام داد؟
الان دیگه کسی کپی سخت افزاری نمی کنه چون مودچیپ گرونه. الان یه مودچیپ مجازی رو وی نصب میکنن که رو همه ی وی ها نصب میشه و بدون نیاز به تنظیمات همه ی بازی های جدید رو میاره.
بین بزرگان هم در این ضمینه اختلاف افتادهمود چیپ مجازی؟!
همون کپی نرم افزاریه یا فرق داره
کپی خور نرم افزاری با این خیلی فرق میکنه دیگه نیازی به هیچ تنظیمات نیست بازی رو که میزاری خودش میاد بدون هیچ کلیکی.بین بزرگان هم در این ضمینه اختلاف افتاده
اما به نظر من همون نرم افزاری است
بین بزرگان هم در این ضمینه اختلاف افتاده
اما به نظر من همون نرم افزاری است
کپی خور نرم افزاری با این خیلی فرق میکنه دیگه نیازی به هیچ تنظیمات نیست بازی رو که میزاری خودش میاد بدون هیچ کلیکی.
-----------------------------
بین بزرگ و کوچیک تو سایت یه فرقی باید باشه دیگه.