سوالات متداول و مهم قبل از خرید Wii (پست اول حتما خوانده شود)

در مورد این یه توضیح میدید؟

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=860553

چون به قیافش نمیخوره فریم ور باشه ;)

این Cios یا Custom IOS هست. نه فریمور نیست.
این یه جور آپدیت هکرهاست. با نصب این CIOS قابلیت پشتیبانی که DVD های وی بالاتر میره(البته این ورژن جدیده گند زده که اصلا بهتره نصبش نکنین)
شما اگه ورژن 14 ش رو نصب کنید از شر ارور 002 و 001 خلاص میشین دیگه نیازی به برداشتن اونها از رو دی وی دی هم نیست.

ولی فرمیور پایین تر از IOS تو وی قرار داره مثلا اگه شما IOS ـی رو خراب کنید دیگه دستگاه بالا نمیاد یا در واقع بریک میشین در صورتی که شما کاری با فریمور نداشتین. کلا فریمور روی IOS نصب میشه.
مرسی
خواهش میکنم.

دوستان واقعا زحمت میکشن من واقعا از تمام کسانی که تا اینجا سوالات من رو جواب دادن و خیلی از ابهامات را برای من بطرف کردن تشکر ویژه میکنم :flowers::love:

یه مقدار سوال دیگه دارم::blushing: (میدونم همه الان اینجوری شدید::sick: ولی چه کنیم؟!:biggrin1:)

1- این موشن پلاس چیه و الان قیمتش چنده و ایا همه ی بازی ها رو ساپورت میکنه یا فقط بعضیها رو؟

2- با توجه به اینکه به مشاکیل (جمع مشکل :biggrin1:) مالی برخوردم واقعا لازم دارم قیمت دقیق ریجن J اینگیلیسی شده رو بدونم. مثلا قیمت توپ خونه

ممنون از دوستانی که تا اینجا به سوالات پاسخ دادن و فرار نکردند :cheesygri

1- این موشن پلاس چیه و الان قیمتش چنده و ایا همه ی بازی ها رو ساپورت میکنه یا فقط بعضیها رو؟

موشن پلاس به دسته remote میچسبه و حرکت رو دقیق تر میکنه . تا الان هم حدود 6 -7 بازی رو بیشتر ساپورت نمیکنه. قیمتش هم بین 38 - 42 هست ...

2- با توجه به اینکه به مشاکیل (جمع مشکل :biggrin1:) مالی برخوردم واقعا لازم دارم قیمت دقیق ریجن J اینگیلیسی شده رو بدونم. مثلا قیمت توپ خونه

قیمت توپخونه 260 هست .

ممنون از دوستانی که تا اینجا به سوالات پاسخ دادن و فرار نکردند :cheesygri

خواهش میکنم ! وظیفه است !

این موشن پلاس چیه و الان قیمتش چنده و ایا همه ی بازی ها رو ساپورت میکنه یا فقط بعضیها رو؟
یه قطعه ی جانبی هست که عکسش تو پست اول هست. میچسبه زیر دسته و حسگر های دسته رو ارتقا میده مثل جهش از VHS به Bluray هست. نه تازه تابستون اومده واسه همین چند تا بازی بیشتر ساپورتش نمی کنن. قیمتش از 36-40 تومن هست. بازی هایی که جدیدا میاد ازش ساپورت میشه.
با توجه به اینکه به مشاکیل (جمع مشکل ) مالی برخوردم واقعا لازم دارم قیمت دقیق ریجن J اینگیلیسی شده رو بدونم. مثلا قیمت توپ خونه
باید 250 تومن باشه که کره ایه و j نیست که فرقی هم ندارن.
ممنون از دوستانی که تا اینجا به سوالات پاسخ دادن و فرار نکردند
من که جوابا رو غلط نمی دم که فرار کنم. من هر روز با این قیمتا کار دارم.

دوستان یک احتمال وجود داره که من از دوبی بخوام یه wii بگیرم

ریجن های اونجا چیه؟؟

هرچی من بیارم میشه کپیخور کرد یا فقط یه مدلهای خاصی رو میشه؟

سخت افزاری فقط بازی های رجین خودش رو میاره و الکی الکی گرونه . نرم افزاری همه بازی ها رو اجرا میکنه ( البته بازی های جدید یه ذره با تنظیمات اجرا میشه که تنظیمش کار 10 ثانیه است ! )

فقط کپی نرم افزاریه که روی همه ی مدل ها و ریجن ها اجرا میشه دیگه؟

کپی سخت افزاری روی چه ریجن هایی میشه انجام داد؟
الان دیگه کسی کپی سخت افزاری نمی کنه چون مودچیپ گرونه. الان یه مودچیپ مجازی رو وی نصب میکنن که رو همه ی وی ها نصب میشه و بدون نیاز به تنظیمات همه ی بازی های جدید رو میاره.

الان دیگه کسی کپی سخت افزاری نمی کنه چون مودچیپ گرونه. الان یه مودچیپ مجازی رو وی نصب میکنن که رو همه ی وی ها نصب میشه و بدون نیاز به تنظیمات همه ی بازی های جدید رو میاره.

مود چیپ مجازی؟!

همون کپی نرم افزاریه یا فرق داره

بین بزرگان هم در این ضمینه اختلاف افتاده
اما به نظر من همون نرم افزاری است
کپی خور نرم افزاری با این خیلی فرق میکنه دیگه نیازی به هیچ تنظیمات نیست بازی رو که میزاری خودش میاد بدون هیچ کلیکی.
-----------------------------
بین بزرگ و کوچیک تو سایت یه فرقی باید باشه دیگه.

بین بزرگان هم در این ضمینه اختلاف افتاده
اما به نظر من همون نرم افزاری است

کپی خور نرم افزاری با این خیلی فرق میکنه دیگه نیازی به هیچ تنظیمات نیست بازی رو که میزاری خودش میاد بدون هیچ کلیکی.
-----------------------------
بین بزرگ و کوچیک تو سایت یه فرقی باید باشه دیگه.

دوستان خواهشا دعوا نکنید من از جفتتون تشکر میکنم هردو تا اینجا کمک خیلی زیادی به من کردید

میشه یه توضیح کوتاه یا آموزش مودچیپ مجازی بدید من ببینم چیه قضیش؟

ممنون:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or