Cloud Strife
Loyal Member
باگاش کمتر بود، با اینکه بازم خیلی داشت
اگه این اپیزود رایتینگ معمولی داشت اپیزود قبل فاجعه بود بنظرم.
باگ داستانی که تا دلت بخواد داشت. حالا از احمقانه بودن مرگ اژدها و کلا اون سکانس نبرد دریایی بگیر، تا اون مذاکره دم رد کیپ و حتی چپوندن بچه جیمی به یورون که از نظر زمان بندی اصلا ممکن نیست و خیلی باید یورون بیشعور باشه که باور کنه بچه سرسی مال خودشه.
منتهای مراتب قسمت قبل لااقل اکشن و جنگ داشت و هیجان خوبی میداد به مخاطب (ولو کاذب) که این قسمت فاقد اون بود. و در کل اگه بخوای ایرادات این قسمت رو بشماری از شمار خارجه.
عنصر فیلم هندی رو از توش حذف کرده بودنبالاخره خودش یـ جور پیشرفته دیگه
![]()
از رابطه جیمی و برین هندی تر هم داریم؟ یا کلا او سکانس جشن اولش! و احمقانه ترین بخش سریال، یعنی مذاکره تیریون با سرسی و اون قسمت که گفت به خاطر بچه خودت (درواقع بچه جیمی) تسلیم شو! واقعا هندی تر از این چی هست؟
کلا من نمیفهمم چرا اینکارو با GoT کردن و دارن اینطور تف مال جمش میکنن! خوب نمیساختن بیخیالش میشدن که بهتر بود! باز سیزن های قبلی علی رغم اینکه به خاطر جدا شدن از کتاب خیلی سطحی شده بود اما باز فار اوی بهتر از این فصل هشت بودن. به نظر من (نظر شخصی) این 4 اپیزود اول که مطلق زباله بود و در حد سریال ستایش. حالا با یکم پروداکشن بهتر و خفن تر. وگرنه در ماهیت و شر و ور بودن دست کمی نداره. دو قسمت بعدی هم حتم به یقین آشغال خواهد بود. شک نکنید. یعنی موضوع نبرد با نایت کینگ جذاب ترین بخش داستان بود که اینجوری ری...دن بهش رفت، دیگه نبرد آخر با سرسی معلومه چی میشه!
البته واقعا برای من قابل حدس بود گند میزنن توش و نمیتونن جمش کنن. سریال با داستان نویسنده شروع و حالا داره با ایده های یه سری آدم دیگه که خالق اثر نبودن و واقعا هیچ ایده ای ندارن چطور باید جمش کرد تموم میشه. در نتیجه فقط دارن تف مال میکنن بره. مارتین زمانی که نایت کینگ رو خلق کرده و این نبرد رو شروع کرده میدونسته میخواد باهاش چیکار کنه و به کجا ببره و چطور مخاطبش رو غافلگیر کنه. و حتی برای پیشبرد داستان چه شخصیت هایی رو بیاره و ببره، اما اینا نمیدونن! در نتیجه به شر و ور ترین شکل ممکن دارن میکشن تا فقط تموم بشه بره! فصل های اولم خوب بود چون باز علی رغم تفاوت های فاحش برمبنی کتاب میرفت جلو و دیالوگ هایی که همه دوست داشتن هم باز عینن نقل قول شده از خود داستان بود. این افت وحشتناک هم ماحصل تفاوت IQ و قدرت تخیلی مارتین با هر اخمخی که مسوول ساخت این سیزن بوده هست.