سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
یک چیز دیگه هم هست اینکه فک میکنم این اپیزود کمبود بودجه هم داشت :D وگرنه هر جور فک کنی احمقانس از یک ساعت و 18 دقیقه اپیزود بیشترش مهمونی و جشن پیروزی باشه که رسما هیچ خاصیتی نداره و حتی اگه 5 دقیقه ام براش وقت میزاشتن مطلب رو کامل میرسوند از اون طرف 5-10 دقیقه کلا جنگ.
فک کنم کل بودجه این فصل سر قسمت 3 رفت که اونم از بس تاریک بود دیده نشد :-"
برام سوال شده چطور میگید قسمت 4 بهتر از سه بود؟ دقیقا از چه نظر بهتر بود؟
باگاش کمتر بود، با اینکه بازم خیلی داشت :D
اگه این اپیزود رایتینگ معمولی داشت اپیزود قبل فاجعه بود بنظرم.

• Like
Reactions: arash1996
محتمل تئوری که در مورد Drogon میتونم بدم اینه که دورش یه میدون مغناطیسی جادویی هست که هر Projectile که به سمتش پرتاب میشه رو میتونه دفع کنه :))
بابا چرا آخه، اون از فصل 7 که نایت کینگ ویسریون بدبختو از 40 کیلومتری هدشات کرد، بعد دروگونی که جلوش بودو نتونست بزنه.
دوباره قسمت قبل دروگون رو از چند متری نتونست بزنه.
الانم که 3 تا شلیک کردن 3 تاش خورد به ریگال بدبخت، 8 تا شلیک کردن هیچکدوم به دروگون نخورد. یعنی پلات آرمور خفن تر از این دروگون نداریم.
ربطیم به دنریس نداره، اژدها ها به طور پیشفرض موجودات باهوشی هستند و طرف اونقدر احمق نیست که مثلا بدون اینکه کسی سوارش باشه نتونه جاخالی بده.
شایدم رادار داره میفهمه جاخالی میده :-"

یه سوال دیگه که تفاوت خرکمانی (فارسی Balista)ی که Qyburn ساخته با بقیه Balista های موجود چیه؟ تو سریال بهش اشاره شده؟ یعنی مثلا چه عنصر خاصی داره که میتونه نفوذ کنه ؟ چون مثلا چند صفحه پیشم دوستان گفتن Balerion the Dread اونقدر پوست کلفت بود کلا کسی نتونست این بشرو بکشه یا زخمی کنه آخرش اونقدر پیر شد دیگه از کهولت سن مرد

• Like
معلومه سواد سینماییت در حد دبستانه :)
هم نمره منتقدین و هم نمره مردمی این قسمت از قسمت قبل کمتره . با این توجیهات الکی نمیتونی گندکاری سازندگان سریالو درست کنی :D
چرا اینجا تحمل نظر مخالفو ندارید ؟ سریال گند زد دیگه اینو تمام دنیا پذیروفتن الی انجا
در ضمن حداقل چند برابر تو فیلم دیدم . watchlist چی میگه :)

مثل اینکه فیلم دیدن زیاد باعث شده حرف زدنم یادت بره! انقدر فشار نیازی نیست واقعا دوست عزیز:)

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
یه سوال دیگه که تفاوت خرکمانی (فارسی Balista)ی که Qyburn ساخته با بقیه Balista های موجود چیه؟ تو سریال بهش اشاره شده؟ یعنی مثلا چه عنصر خاصی داره که میتونه نفوذ کنه ؟ چون مثلا چند صفحه پیشم دوستان گفتن Balerion the Dread اونقدر پوست کلفت بود کلا کسی نتونست این بشرو بکشه یا زخمی کنه آخرش اونقدر پیر شد دیگه از کهولت سن مرد
خیلی خلاصه، عنصر خاصی ندارن و یه سلاح عادی هستن. فقط بخاطر سایز بزرگ خود اسلحه و تیری که پرتاب میکنه قویتر هست.
+
بطور کلی و توی دنیای کتاب/سریال، scorpion رو qyburn طراحی نکرده و از این سلاح توی جنگ های مختلف ( حتی سال ها قبل از حوادث سریال) استفاده میشده.
تنها نکته ی خاصی که در موردشون میشه گفت اینه که از Ballista های عادی کوچکتر هستن که این مورد قابل حملشون میکنه.

• Like
سریال این فصل اینقدر جون گرفته که من حقیقتا حیفم میاد تموم بشه :D

ولی خب دیگه خط های داستانی به انتهای کار رسیده و وقت به سر رسیدن داستانه

نمی‌دونم چه اصراریه هم خود سریال،هم بعضی بیننده ها هی میگن سانسا این چیزا رو یاد گرفته،اون چیزا رو یاد گرفته...در کل ما که به جز یه موجود نچسب که از همون اول سریال فقط ابزرور بوده چیزی از شخصیت پردازی چند لایه ای که سازندگان فکر می‌کنن به این دادن ندیدیم...والا :D.

106016

این بنده خدا برن تا میاد یه صحبتی کنه صحنه کات میخوره...:D ولی خوشم میاد کلا تو یه فاز دیگه ست :D ملت از صبح تا شب برای تخت آهنین تو سر و کله هم میزنن این با کلاغا برا خودش تو آسمونا پرواز میکنه :D

قسمت چهارم رو دیدم . همونطور که میدونید جشن این قسمت زیادی کش دادن و این قسمت بیشتر دیالوگ محور بوده . علت ضعف فصل 8 نسبت به فصل های قبل تغییر نویسنده سریال بوده که گفته شده یک نویسنده یهودی پشت این سریال و قضیه اس . حالا کاری ندارم بهش . و کاری ندارم به این نظرات آب دوغ خیاری که ملت میدن . این قسمت هم همونطور که قسمت 3 ضعف داشت قطعا این هم داره . کارگردان سریال تلاشش رو این گذاشته که با واسطه دیالوگ ها به بیننده ها القا کنه که اتفاقات مهمی در اپیزود های بعدی میفته . قطعا این قسمت سکانس های قوی داشت و نباید منکر شد . مقایسه قسمت های آخری با قسمت های اولیه سریال میشه گفت خنده دار ترین کاریه که میشه کرد با سریال . چون در اوایل سریال پتانسیل اتفاقات خیلی بالا بود به این دلیل که هنوز داستان سریال به طور کامل تکمیل نشده و هنوز هم روی پایان داستان سریال فکر میکردن . اما الان که سریال به پایانش نزدیک شده باید گفت دست نویسنده ها و کارگردان ها و غیره تقریبا بسته شده و نمیتونن تغییرات خاصی روی داستان فیلم انجام بدن چون اگر اتفاقات جالب و غیرقابل پیش بینی مثل فصل های اولیه در داستان فیلم اضافه بکنن باید تا فصل 11 تا 12 هم برای فیلم کار میکردن که شبکه HBO اجازه نداد . به نظر من ضعف این اپیزودها بیشتر به خاطر شبکه HBO بود که اجازه کار طولانی سریال رو نداد .
خطاب به ترول های meme که عشق نقدهای آب دوغ خیاری هستند. ! lOl

مثل اینکه فیلم دیدن زیاد باعث شده حرف زدنم یادت بره! انقدر فشار نیازی نیست واقعا دوست عزیز:)
دیدی اشتباه میکردی حالا فشار روی کیه :))
اومده میگه این قسمت قطعا از قسمت قبل بهتر بوده اره داریم میبینیم . بدترین قسمت کل سریاله بعد میگه بهترینه :D این حجم از تعصب و بی منطقی دیگه نوبره
فکت : قسمت 4 بدترین قسمت کل سریال از نظر مرد و منتقدین و اولین قسمت کل سریال که نمره زیر 8 میگیره
من چشممو روی واقعیت نمیبندم و تعریف الکی بکنم .

106017

106018

آخرین ویرایش:
یکی فقط ساقی برن رو پیدا کنه برام. جوری داستان داشت برای برن شکل میگرفت که من گفتم این بشر چه نقش مهمی توی فصل هشت داشته باشه کلا سر جمع 2 دقیقه حرف زد نه کار خاصی نه پیشنهاد خاصی. چطور اینده رو میبینه اخه که تو گذشته سیر میکنه، یکی نیس بگه سرتو از ... مگر اینکه به واسطه برن تو گذشته اتفاقی بیوفته ...

بعد از فاجعه‌ی قسمتِ سوم، این قسمت در مقابلِ اون با تمامِ مشکلاتش، قابلِ تحمل بود. البته برای من دیگه فرقی نداره. این دوتا شو رانرِ معلول دارن می‌زنن تمامِ ریشه‌های سریال رو قلع و قمع می‌کنند!
دیدی اشتباه میکردی حالا فشار روی کیه :))
اومده میگه این قسمت قطعا از قسمت قبل بهتر بوده اره داریم میبینیم . بدترین قسمت کل سریاله بعد میگه بهترینه :D این حجم از تعصب و بی منطقی دیگه نوبره
فکت : قسمت 4 بدترین قسمت کل سریال از نظر مرد و منتقدین و اولین قسمت کل سریال که نمره زیر 8 میگیره
من چشممو روی واقعیت نمیبندم و تعریف الکی بکنم .
بدترین قسمتِ سریال از نظرِ منتقدین با اختلافِ زیاد، قسمتِ پنج از فصلِ پنجمه.
بدترین قسمتها از نظر منقدین :
1- قسمت شش از فصل پنج با نمره 54
2- قسمت چهار از فصل هشت با نمره 61
3- قسمت سه از فصل هشت با نمره 73
4- قسمت هفتم از فصل سوم با نمره 77

- بدترین فصل هم فصل هشتمه با نمره 79 ( با پایان قسمت ششم این نمره تغییر میکنه )

بدترین قسمتها از نظر مردم :
1- قسمت چهار از فصل هشت با نمره 7.2
2- قسمت شش از فصل پنج با نمره 8.1
3- قسمت یک از فصل هشت با نمره 8.4
4- قسمت سه از فصل هشت با نمره 8.5

خلاصه فصل هشتم تپه سالم باقی نذاشته :D
حق با شماست. من 5 و 6 رو قاطی کردم. بدترین قسمت همون قسمتِ ششِ فصلِ پنجمه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: only sony

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or