بدترین قسمتها از نظر منقدین :بعد از فاجعهی قسمتِ سوم، این قسمت در مقابلِ اون با تمامِ مشکلاتش، قابلِ تحمل بود. البته برای من دیگه فرقی نداره. این دوتا شو رانرِ معلول دارن میزنن تمامِ ریشههای سریال رو قلع و قمع میکنند!
بدترین قسمتِ سریال از نظرِ منتقدین با اختلافِ زیاد، قسمتِ پنج از فصلِ پنجمه.
دوستانی که قسمت سوم رو قشنگ مشاهده کردن بیان توضیح بدن که چه جوری از هر لشکری نصفشون زنده موندن؟چون تا جایی که من توی قسمت قبلی دیدم فقط شخصیت های اصلی باقی مونده بودن و بقیه جمیعاً به اف رفته بودن. یا شایدم منابع جدید استخراج کردن و مثل استارکرافت نیروهای جدید ساختن؟ ...آهااااااااااان! حالا فهمیدم منظور سانسا از اینکه عجله نکنن چی بود؟
![]()
والا منم بحثم همینه چرا این زبون بسته ها میکشن همه بمرین مشکلی نیست ولی چرا اخه اوناچرا این زبون بسته ها رو میکشن ناموسا،ب شخصه بدترین لحظه های سریال برای من کشته شدن اژدها ها و دایروولف ها بود
آقا الان تکلیف دایروولفای زنده مونده چی شد؟مثلا نایمریا ک کلا رفت و پیداش نشد دیگه.
نه من منظورم قسمت سوم و جنگ با نایت کینگه که همه رو شتک کردن (الخصوص دوتراکی ها رو) بعد توی این قسمت اومدن گفتن نه نصفشون زنده موندن.نیروهای یورون تو اون سکانس از راه دور نیروهای دنریس رو مورد هدف قرار دادن که آسیب شدیدی هم زدن منتها بیشتر به کشتی ها. نفراتی که خودشون رو به آب انداختن طبعا شانس خوبی برای فرار داشتن.
اون صحنه منم اول همین فکرو کردم بعد که دوباره دیدم اون قسمتو دیدم مشخصه که خود جورا دنریس رو هل میده عقب. به حرکت دست جورا دقت کن مشخصهصحنه ی مبارزه پایانی جورا ، وقتی دنریس جورا رو بر میگردونه و سلاح وایت واکر توی سینش فرو میره کلی خندیدم !!
قسمت چهار :
یه چیزی میگم بهت فقط باید قول بدی به کسی نگی ...
(سی ثانیه بعد لو میره )
دوباره
(سی ثانیه بعد لو میره )
دوباره
(سی ثانیه بعد لو میره )
دوباره
.
.
.
اگه کسی قسم بخوره بدونید صد درصد دروغ میگهاین دیگه راز نیست،اطلاعاته
یجورایی درس زندگی بود ک هرکسی ک هر قسمی هم ک بخوره بازم ادم نباید بهش رازش رو بگه.
فاز سنگینشُ دوست دارم!View attachment 106016
این بنده خدا برن تا میاد یه صحبتی کنه صحنه کات میخوره...ولی خوشم میاد کلا تو یه فاز دیگه ست
ملت از صبح تا شب برای تخت آهنین تو سر و کله هم میزنن این با کلاغا برا خودش تو آسمونا پرواز میکنه
![]()