یه چیز دیگه الان یادم اومد
اون جادوگره که اژدهاهای دنریس میدزده یادتونه؟
نحوه مرگش پس یادتونه
حالا چندتا سوال پیش میاد
۱_اگه این دراگون ها انقدر راحت میتونستن دخلشو بیارن چرا موقع دزدیده شدن نیاوردن؟
این بگیم چون دنریس باهاشون نبوده بگه دراکاریس که شوخی بیش نیست به هرحال فرق دوست دشمن میدونن
۲_ما دیدیم که این جادوگره یه انسان واحد نیست
پس چطور مرد؟
پس اون صد تا کپی دیگش چی شدن؟
حالا فرضا اون بقیه کپی هاش رفتن شمال جوج بزنن بعد پکیدن جادوگره که جادو اون مکان از بین نرفته تا اون جا هم که دیدیم اونجا اصلا در نداره پس دنریس چجوری خارج میشه؟
این یه نمونه ساده از باگ های عجیب غریب فصلای اول
تازه سال هاست ندیدمشون ولا که میشه راحت زرتو زورت ایراد ازشون کشید بیرون
هر فیلم سریال بازی و اثری که به دست انسان ساخته شده به شکل بی نهایت پر از چاله و حفره هستش من ۱۰ ساله ارباب حلقه ها ندیدم ولی همین الان برم بشینم ببینمش میتونم یه رمان ایراد ازش دربیارم
پس موقع اشکال گرفتن از یه اثر یه ذره هم جانب منطق رو نگه دارید بد نیست
نمیدونم چند وقته توی این تاپیک هستید همون فصلهای اول که نزدیکترین شباهت به کتاب رو داشت عده ای اینجا دائما در حال ایراد گیری و کوبیدن بودن که تو کتاب اینطور نیست و فلان و بهمان که در اخر بهشون گفته شد اینجا تاپیک سریاله نه کتاب .....
اینکه اینقدر حمله ها این فصل زیاد شده دو تا دلیل داره
1-دلیل اول پایین اومدن کیفیت کلی سریال نسبت به روزهای اوج که هممون تقریبا قبول داریم (ولی اینکه سریال اینجا با عنوان زباله خطاب میشه و با ستایش مقایسه میشه رو کجای دلمون بذاریم؟)
2-همه گیر شدن سریال توسط مردم (شما برو تعداد رای های فصول اول رو توی سایتها ببین اکثر اپیزودها در حد 20 هزار رای بوده که با همون 20 هزار رای هم مثلا شده 8.2 ...حالا شما فرض کن با 100 هزار رای چی می شد)
قبلا هم مطرح شده و خیلی از دوستان هم گفتن تقریبا 80 درصد ایرادات که علیه این فصل سریال گرفته میشه رو میتونین از 100 درصد شاهکارهای سینما هم بگیرید که فلان چیز منطق نداره و فلان ....متاسفانه خیلی از افراد یه چیزی رو در نظر نمیگیرن که مثلا شخصیت جان اسنو یا دنریس که طفلی بودن تو اوایل این سریال و اواره بودن استراتژی جنگی از کجاشون باید درمیوردن که خیلیها گیر دادن به استراتژی جنگی نبرد وینترفل؟(لابد اونها هم جنگهای صلیبی بازی کردن)والا تا جایی که ما دیدیم جان اسنو هر جنگی شرکت کرد اگر نیروی کمکی نمیرسید مرده بود و یکبارم سیاستهاش توی کسل بلک به کشتنش داد ...دنریس هم بهمچنین
من خودم دیشب برای چندمین بار نشستم قسمت دو ارباب حلقه ها و نبرد زیبای هلمز دیپ رودیدم(شاهکار سینمایی هست و مثلش نیومده و نخواهد اومد)
ولی وقتی از دید دوستان اینجا بهش نگاه کردم هزار تا ایراد بنی اسراییلی از توش دراوردم که از حوصله جمع خارجه
همونطور که فرمودید میشه از فصلهای اول سریال حتی از اپیزودهای شاهکار سریال هم از این ایرادها گرفت (مثلا یکیش همون مرگ رابرت باراتیون در شاخ به شاخ شدن با خوک یا حذف کردن جنگها در فصول اول سریال )
در اخر یه چیز به دوستان منتقد که سطح سریال رو تا منفی بینهایت پایین میارن عرض کنم که همونطور اشخاصی که میرن ده به سریال میدن جو زده هستن اونایی هم که به سریال 1 میدن از اونورش افتادن پایین