arman_69
کاربر سایت
اوشون نظرشون به کسی تحمیل نکردن! فقط گفتند الکی نگید داریم ایراد بنی اسرائیلی می گیریم.لطفا نظرتون رو به کسی تحمیل نکنید
اوشون نظرشون به کسی تحمیل نکردن! فقط گفتند الکی نگید داریم ایراد بنی اسرائیلی می گیریم.لطفا نظرتون رو به کسی تحمیل نکنید
قانون نیست . وقتی که فیلم نامه از این قراره که بیرحمی و حقیقت های تلخ در تمام فصل های فیلم پر رنگ بشه دیگه چه نوع قانونی میخواد جلودار حقیقتی که ازطرف نویسنده خواسته شده ، باشه . و جدا از این دراین فصل کم کاراکترها به قتل نرسیدن و کم سوپرایز نشدن بیننده ها !این هم اشتباهه فدات شم. بی رحمی در حذف کردن شخصیت های اصلی و سوپرایز کردن بیننده از قوانین این سریال بود!
اصلا به این حرفا گوش نکن نظر خودت مهمدقیقا، من این قسمت بنظرم در حد اوکی بود، بعد اومدن رو نت و خوندن اینا برام از خوب اومد به زیر معمولی
فصل قبلم سر اپیزود Beyond the wall که خودم خیلی حال کردم باهاش وقتی اومدم رو نت دیدم اینقد باگای گنده داشته گند خورد تو دیدم به اپیزود![]()
نیازی به عذرخواهی نیست . بفرمایید که مبنای پرمحتوا بودن یک سریال چیه ؟ببخشید یکی یکی دارم ایراد می گیرم! اما تعداد فصل یک سریال دلیل بر پرمحتوا بودن نیست! الان اینجوری بود این سوپر نچرال باید از گات خیلی بالاتر می بود! مجددا معذرت می خوام.
تحمیل کردند . مجددا پست هاشون رو بخونید .اوشون نظرشون به کسی تحمیل نکردن! فقط گفتند الکی نگید داریم ایراد بنی اسرائیلی می گیریم.
مگه من گفتم به میل خودشون بازی می کنند؟ معلومه که تابع فیلمنامه هستند. نویسنده ناشی می تونه برای فشرده سازی کاراکتر رو وادار به انجام کاری خلاف شخصیتش بکنه، اما در این صورت باورپذیری کاراکتر رو پایین میاره. نمره منفی داره. یهویی سرسی شرافتمند می شه و می گه تیریون اونجا تیربارون نکنن و....کاراکترها با میل خودشون که بازی نمیکنن ! کلی شرایط روی بازیگری تاثیر داره . نویسندگی و فیلم نامه حتی میتونه خصوصیات یک کاراکتر رو به کلی عوض کنه . و همچنین کارگردان ها هم تاثیر گذارند
بلاخره داستان باید به یک هدف خاصی پیش بره... نمیشه انتظار داشت شخصیت های مهم یک سریال خارج از نقطه مختصات خاصی پیش برهچرا خیلی ربط داره! فصل پیش دنریس برای رسوندن خودش به قهرمانان ما بیرون دیوار فست تراول زد! این یه نمونه اش!
حرفتون برام گنگ بود بخش اولش! کدوم قانون می تونه جلودار باشه؟ قانونی که بهش می گن برای جلب رضایت تماشاچی عامی، قهرمانانش به شکل هندی واری کشته نمی شن! که گند زده به سریال !در این فصل کاراکترهای غیر درجه یک خیلی کشته شدن ولی سوپرایزش چی بوده این فصل؟قانون نیست . وقتی که فیلم نامه از این قراره که بیرحمی و حقیقت های تلخ در تمام فصل های فیلم پر رنگ بشه دیگه چه نوع قانونی میخواد جلودار حقیقتی که ازطرف نویسنده خواسته شده ، باشه . و جدا از این دراین فصل کم کاراکترها به قتل نرسیدن و کم سوپرایز نشدن بیننده ها !
شما یادتون رفته مثل اینکه شعار خاندان لنیسترها چه بوده ؟ لنیسترها برای خانواده ارزش خاصی قائل هستند . برای خانواده هرکاری میکنند. سرسی در فصل قبل هم تونست با یک دستور تیریون رو به قتل برسونه . تیریون هم بهش گفت که دستور رو بده و منو بکش .مگه من گفتم به میل خودشون بازی می کنند؟ معلومه که تابع فیلمنامه هستند. نویسنده ناشی می تونه برای فشرده سازی کاراکتر رو وادار به انجام کاری خلاف شخصیتش بکنه، اما در این صورت باورپذیری کاراکتر رو پایین میاره. نمره منفی داره. یهویی سرسی شرافتمند می شه و می گه تیریون اونجا تیربارون نکنن و....
این که دیالوگاش آموزنده باشن! بازی هاش باور پذیر باشن! با ژانرش همخونی داشته باشه ! اگه ژانر کمدیه همه از اول می دونن قهرمانان ما قرار نیست کشته بشن و خب کشته نشدن اونها هم هیچ ایرادی نداره! اما اگه ژانر درامه قضیه فرق می کنه! باز هم شاید چیزهای دیگه ای هم باشه، اما به هر حال هرچی باشه تعداد فصل ملاک نمی شه!نیازی به عذرخواهی نیست . بفرمایید که مبنای پرمحتوا بودن یک سریال چیه ؟
The Mountain and the Viper در این قسمت این قانون رعایت نشده ( با اینکه به نظرم اصلا قانون نیست ! ) اوبرین اسمشه اگه اشتباه نکنم... کاراکتری بود که مورد علاقه تماشاچی ها بود . اما در یک فصل کشته شد . جالبه که شما و دوستان میگن بهترین فصل بود ! نگاهی به نظرسنجی بالا بکنید !!حرفتون برام گنگ بود بخش اولش! کدوم قانون می تونه جلودار باشه؟ قانونی که بهش می گن برای جلب رضایت تماشاچی عامی، قهرمانانش به شکل هندی واری کشته نمی شن! که گند زده به سریال !در این فصل کاراکترهای غیر درجه یک خیلی کشته شدن ولی سوپرایزش چی بوده این فصل؟
پس چرا هنوز زنده است؟سرسی در فصل قبل هم تونست با یک دستور تیریون رو به قتل برسونه .