سرنی: عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود

Behrooz

کاربر سایت
ps4-haf-shot.png

معمار ارشد سخت افزار PS4، مارک سرنی، در طی مصاحبه ای با ویسایت خبری The Verg اظهار داشت که عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود که این موضوع امری مهم می باشد.

Verg: سازنده های مستقل زیادی هستند که عاشق سونی اند، اما به نظر میرسه شما به اندازه ی ماکروسافت اون تمرکز را بر روی عناوین انحصاری ندارید، آیا این تفسیر صحیح است؟

سرنی: من فکر میکنم یکی از مواردی که به اندازه ی کافی ازش تقدیر نشده، اینه که PlayStation 4 قوی ترین کنسول بازی موجود در جهان می باشد، و این موضوع با گذر زمان و هرچه به جلو برویم بیشتر خودشو نمایان میکنه. حتی در مورد بازی های مولتی پلتفرم [این موضوع صادقه]، اگر بازی تجربه ی تاثیر گذارتری باشد و یا از نظر بصری بیشتر جلب نظر کنه، قطعا میتونه نقشی در موفقیت کلی بازی داشته باشد.

Source

شاید جلوی ایکس باکس وان تو بازیهای مولتی یه حرفهایی برای گفتن داشته باشه

اما بدون شک جلوی PC رقمی نیست ..
;)

معمار ارشد سخت افزار PS4 وقتی بازی BF4 رو PC انجام داد یادش میوفته که خیر ازین خبرا هم نیست . همون باید بره رو انحصاری خودش مانور بده .. رو مولتی قدرت همه جوره دست PC هست .

بنده خدا خبره GM110 انویدیا هنوز نخونده
اصلا الن بحث pc هست اینجا که شما پست آف تاپیک میدی؟

- - -ویرایش - - -

آدم وقتی میره یه سایتی رو میخونه فقط عکساشو نگاه نمیکنه! یکم حوصله به خرج بده نوشته های توشم بخونه بد نیست:

این سایت LOT اینقدر اسکول تشریف داره که حتی بازی رو نتونستن روی 360 نصب کنن اومده بازی رو روی PS3 با نسخه نصب نشده 360 مقایسه کرده که تکسچرهای بازی دیر لود میشه ! جل الخالق!
بعدشم mandatory install بازی روی ps3 حدودا 2.5 GB هست ولی LOT نوشته 512 MB یعنی من حاضرم شرط ببندم اینا حتی PS3 هم ندارن.
بیخود نیست همه جا بهشون میگن Lens of Crap!

این مقایسه Crysis 3 تو یوروگیمر :

Face-Off: Crysis 3 • Face offs • Eurogamer.net

نسخه 360 بازی هم رزولوشن بالاتری داره هم تکسچر بهتر هم فریم ریت بالاتر.
دوست عزیز دیگه اگر واما نداره من فکر کنم به چشم خودم بیشتر از هر کس دیگه ای اطمینان دارم وقتی خودم هر دو بازی رو دیدم دیگه جای بحث نمیونه که حالا یکی دیگه بخواد به من بگه گرافیک چی هست بعد هم این لینکی که شما گذاشتی عزیزم بیشتر صحبتش روی PC هست ومقایسه جالبی روی کنسولا انجام نداده. بعضی جاها میگه PS3 بهتره بعضی جاها X360 اصولا نمیشه از روی این تحلیل قضاوت درستی داشت.

البته رو دو دو تا کنسول دیدم اما رقبت نکردم بازی کنم:d

آخرین ویرایش:
شما ببین اصلا قراره رو PC بازی بیاد یا نه، بعد بگو PC قوی تره!
همین الانش باز هم نسخه 14 سری FIFA روی PC قراره تا راحت 3 سال تو نسل قبل بمونه!
هر چقدر هم که قوی باشه وقتی تحویل گرفته نشه اندازه پشیزی اهمیت نداره.

من کاری به این بحث های مفیدتون ندارم ولی فکر میکنم الان دیگه تقریبا همه عناوین Third Party واسه PC هم عرضه میشه!!!
واسه اون حرفتون هم غیر از Fifa مثال دیگه ای دارین؟؟؟؟
پس این حرفها که تحویل گرفته نمیشه قدیمی شده,حرف جدید اگه دارین بزنین یا خواهشا PC رو از این بحثهای قشنگتون جدا کنین!
بهتره حرفهاتون حول همون دوتا کنسول بچرخه!!!

من کاری به این بحث های مفیدتون ندارم ولی فکر میکنم الان دیگه تقریبا همه عناوین Third Party واسه PC هم عرضه میشه!!!
واسه اون حرفتون هم غیر از Fifa مثال دیگه ای دارین؟؟؟؟
پس این حرفها که تحویل گرفته نمیشه قدیمی شده,حرف جدید اگه دارین بزنین یا خواهشا PC رو از این بحثهای قشنگتون جدا کنین!
بهتره حرفهاتون حول همون دوتا کنسول بچرخه!!!
مجتبی بیخودی داغ نکن :دی
پای PC رو حضرت vavi به میون بحث کشید

PC , PC ده سال پیش نیست,هم از نظر indie جلو هست هم از نظر کیفیت عناوین 3rd party
اگه بخاطر عناوین انحصاری و راجتی کنسول نبود میرفتم pc باز میشدم:d

PC , PC ده سال پیش نیست,هم از نظر indie جلو هست هم از نظر کیفیت عناوین 3rd party
اگه بخاطر عناوین انحصاری و راجتی کنسول نبود میرفتم pc باز میشدم:d
مایه داریه دیگه :دی
ولی مهمترین چیزش اینه که شوما یه کنسول رو میخری 400$ همین کنسول 6-7 سال کار میکنه
اما یه PC خفن میبندی n (!!!) دلار برای 2-3 سال :| :دی
حرف های الآن سرنی هم فک کنم خیلی تابلو بوده که منظور PC ها نیست ، خصوصاً وقتی در مورد آینده هم حرف میزنه :دی

مایه داریه دیگه :دی
ولی مهمترین چیزش اینه که شوما یه کنسول رو میخری 400$ همین کنسول 6-7 سال کار میکنه
حرف های الآن سرنی هم فک کنم خیلی تابلو بوده که منظور PC ها نیست ، خصوصاً وقتی در مورد آینده هم حرف میزنه :دی
وقتی سونی و مایکرو حرف میزنن مطمئنا منظورشون کنسولا هستن اصلا بحث pc مطرح نیست

سرنی: عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود

دیگه فکر کنم کاملا" واضخه که چی گفته:d
(چیزی هم نمیگم که دوباره یکی نیاد بگه فتنه و اغتشاش دارم راه میندازم:d)
]مایه داریه دیگه :دی
منم قبلا" همین فکر رو میکردم :dاون مال قدیم بود که pc کفاف دوسال رو میداد:d

به هر روی سخنان سرنی دوست داشتنی به درد همون فن بوی های سونی میخوره

سرنی داره میگه : مولتی پلتفرم کسی اینجا معنی این حرفو میدونه چیه ؟؟ اگه حرف رو انحصاری ها بود من سکوت میکردم اما توهم هم حدی داره .. یه تراشه 7850 که این حرفارو نداره.

درضمن فیفا 14 و... بازیهایی که رو پی سی دیر تر عرضه میشن فقط برای خالی کردن جیب مردم عوام صورت میگیره .. مگرنه هر دانشمندی میدونه بازی bf4 رو ps4 کجا رو pc کجا

درکل حرف سرنی غلطه بدلیل اینکه داره در مورد مولتی پلتفرم حرف میزنه .. یکی نیست به این سرنی بیچاره بگه اگه کسی دنبال وضوح بیشتر با نهایت جزئیات باشه میاد با تراشه 7850 سونی پلتفرم بازی میکنه ؟؟
همون 60 فریم بگیره تو این بازی پیشکش
درکل این خبر کاربرد تبلیغاتی داره ارزش دیگه ایی نداره

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
اصلا الن بحث pc هست اینجا که شما پست آف تاپیک میدی؟

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز دیگه اگر واما نداره من فکر کنم به چشم خودم بیشتر از هر کس دیگه ای اطمینان دارم وقتی خودم هر دو بازی رو دیدم دیگه جای بحث نمیونه که حالا یکی دیگه بخواد به من بگه گرافیک چی هست بعد هم این لینکی که شما گذاشتی عزیزم بیشتر صحبتش روی PC هست ومقایسه جالبی روی کنسولا انجام نداده. بعضی جاها میگه PS3 بهتره بعضی جاها X360 اصولا نمیشه از روی این تحلیل قضاوت درستی داشت.

البته رو دو دو تا کنسول دیدم اما رقبت نکردم بازی کنم:d

شرمنده که دخالت می کنم

شما تو پست اولت اومدی این و گفتی:

لطفا اسم منبع معتبر اینا رو نیارید که میشه حرفو گفت دروغه اما عکسو نمیشه انکار کرد

ایشونم اومد با یه منبع معتبرتر از منبع شما (eurogamer) به شما ثابت کرد (با عکس + فیلم) که نسخه 360 بهتره..حالا شما میای می گی که من به چشم خودم دیدم....نظر شما قابل احترام. ولی شما جای ما.. آیا میشه نظر یه کاربر رو با یه منبع معتبر مقایسه کرد؟!

این لینکی که شما گذاشتی عزیزم بیشتر صحبتش روی PC هست ومقایسه جالبی روی کنسولا انجام نداده. بعضی جاها میگه PS3 بهتره بعضی جاها X360 اصولا نمیشه از روی این تحلیل قضاوت درستی داشت.
:arrowd:
نسخه 360 بازی هم رزولوشن بالاتری داره هم تکسچر بهتر هم فریم ریت بالاتر.
:arrowd:
Between the two consoles, the higher-resolution 360 version is visibly sharper due to the reduced level of upscaling taking place, but at the same time the difference is less apparent during gameplay than it is when shown in a side-by-side comparison. One of the key reasons for this is the way in which much of the foliage is rendered during the campaign: a large amount of greenery is actually made up of textured geometry (compared to mainly alpha-blended sprites in the beta/online modes), so when upscaled they don't suffer from having the chunky and blurred appearance that plagued these elements on the PS3 version of the Crysis 3 beta

Just as we saw in the multiplayer beta, framebuffer resolution in Crysis 3 remains at 1152x720 on 360 and 1024x720 on the PS3
between the 24-28FPS mark on the 360 across a general run of play, with the PS3 version regularly falling behind when confronted with longer draw distances and a more taxing variety of shader effects and lighting. Less demanding action sequences see the PS3 keeping up the pace, but the advantages shown by the system in general combat in Crysis 2 are nowhere to be found.

frame-rates took a dive down to a sustained 14FPS on the PS3 and 16FPS on the 360 before exiting the immediate area

Cerny بنده خدا فکر میکرده همه منظورش رو میفهمن و متوجه میشن که این بحث ربطی به PC نداره و فقط در مورد کنسول ها هست ! اگه 1% احتمال میداد افرادی هستن که منظور از این چند جمله ساده رو هم متوجه نمیشن ، بی خیال این صحبت میشد ! :دی

شما ببین اصلا قراره رو PC بازی بیاد یا نه، بعد بگو PC قوی تره!
همین الانش باز هم نسخه 14 سری FIFA روی PC قراره تا راحت 3 سال تو نسل قبل بمونه!
هر چقدر هم که قوی باشه وقتی تحویل گرفته نشه اندازه پشیزی اهمیت نداره.

حالا چون فیفا اینطوریه ، فکر کردی بقیه بازی ها هم اینطورین ؟!
Epic Fail DADA !!!

Cerny بنده خدا فکر میکرده همه منظورش رو میفهمن و متوجه میشن که این بحث ربطی به PC نداره و فقط در مورد کنسول ها هست ! اگه 1% احتمال میداد افرادی هستن که منظور از این چند جمله ساده رو هم متوجه نمیشن ، بی خیال این صحبت میشد ! :دی

خوب بنده خدا چشم بسته غیب گفته
biggrin1.gif
معلومه روی PS4 اندکی با جزیئات بیشتر مولتی ها میتونن اجرا بشن (البته تفاوت چشم گیر نیست شایدم طراحان برای همین بجثها تفاوتی ایجاد نکنند ) اما بمراتب بهتر از اون رو PC اجرا میشه . اینکه یک مسئول بخواد با قدرت سخت افزاری کنسول خودش تو سره ماکرو فن ها بزنه حالت قشنگی نداره از شرکت مشتری مداری مثل سونی دی: بعیده .

(البته این قبیل حرفا همیشه از سوی مسئولین سونی میشنویم که بیشتر به دل فن بوی های این شرکت میشینه ارزشی نداره )
ایشون هم طوری صحبت کردن انگار گیمرهای جهان تا بحال قوی تر از سخت افزار PS4 به چشم ندیدن.
ایکس باکس وان اینقدر ها هم که این بابا میخواد نشون بده ضعیف نیست .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or