سرنی: عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود

Behrooz

کاربر سایت
ps4-haf-shot.png

معمار ارشد سخت افزار PS4، مارک سرنی، در طی مصاحبه ای با ویسایت خبری The Verg اظهار داشت که عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود که این موضوع امری مهم می باشد.

Verg: سازنده های مستقل زیادی هستند که عاشق سونی اند، اما به نظر میرسه شما به اندازه ی ماکروسافت اون تمرکز را بر روی عناوین انحصاری ندارید، آیا این تفسیر صحیح است؟

سرنی: من فکر میکنم یکی از مواردی که به اندازه ی کافی ازش تقدیر نشده، اینه که PlayStation 4 قوی ترین کنسول بازی موجود در جهان می باشد، و این موضوع با گذر زمان و هرچه به جلو برویم بیشتر خودشو نمایان میکنه. حتی در مورد بازی های مولتی پلتفرم [این موضوع صادقه]، اگر بازی تجربه ی تاثیر گذارتری باشد و یا از نظر بصری بیشتر جلب نظر کنه، قطعا میتونه نقشی در موفقیت کلی بازی داشته باشد.

Source

چ ربطی داره.این که DICE یه عنوان اول نسلی رو نتونسته با کیفیت 1080p رو کنسولا پیاده کنه اصلا به قدرت کنسولا مربوط نیست.PS4 کیلزون رو داره با کیفیت 1080p مولتی 60فریم ریت جزییاتش به مراتب از هر بازی Fps که تا حالا دیدید بیشتره ولی از کمترین قدرت کنسول استفاده میکنه
میدونم شما نوشتین که کنسولا انحصاری دارنو ... حرفم انحصاری نیست میگم شما که قدرت کنسولو همین اول نسلی با یه بازی میسنجی بهتره برید و بازیای بهتر از اونو ببیند که چطور اجرا میشن
خب اگه بحثتون کنسوله. کنسول هم واسه انحصاری همونه هم مولتی پلتفرم.این که یه شرکتی میتونه و یکی نمیتونه چه ربطی به کنسول داره
این قسمت رو تا زمانی که با کنسول بازی نکنید هیچوقت درک نمیکنید.کنسول فقط واسه بازی طراحی شده معلومه که سرجم ارزونتر درمیاد.با همین 400 دلار بازیایی رو کنسولا اجرا میکنن که کارته یه ملیونی خابشم نمیبینه.
گفته اقای سرنی در مورد بازیهای مولتی پلتفرم بین کنسولا بود.

یعنی چی به قدرت کنسول مربوط نیست ازون حرفا بودا :))

خوب مسلما این کنسول ps4 باید بیشتر از 8 سال دووم بیاره اینجوری هم نیست که چون اول نسله نتونستن بازی 1080 اجرا کنن .. (حتی اگه بهینگی پیاده کردن بازی در نظر بگیریم بازم اونقدری نیست که اقای سرنی دارن فتوا میدن )
بله شما همین الان میتونی بری تو تنظیمات بازی همه چیو very low کنی بعد دلخوش باشی که بازی داری 10000 فریم fps در رزولوشن 4k بازی میکنی اما به چه قیمتی ؟..

درضمن در مقایسه کیفیت بصری بازی کیلزون با crysis3 باید خدمتتون عرض کنم crysis3 از هر نظر که فکرشو کنی این بازی قورت داده باور نداری مقایسه تصویری داشته باشیم . کیلزون نسل بعد گرافیک سنگینی نداره که 1080 اجرا نشه
این قسمت رو تا زمانی که با کنسول بازی نکنید هیچوقت درک نمیکنید.کنسول فقط واسه بازی طراحی شده معلومه که سرجم ارزونتر درمیاد.با همین 400 دلار بازیایی رو کنسولا اجرا میکنن که کارته یه ملیونی خابشم نمیبینه.
چرا اتفاقا جهت اطلاعتون من هر دو کنسول نسل فعلی برای بازیهای انحصاری سالهاست خریداری کردم .

منتها وقتی بازی مترو رو کنسول PS3 بازی کردم بعد رو سیستم خودم PC با نهایت جزئیات تجربش کردم حقیقتا گریم گرفت:(( اختلاف در حد فاجعه بود . اتفاقا شما تا زمانی که با PC HIGH END بازی نکنید درک نمیکنید:)

به هر روی من از بحث خارج میشم اما با این تفاصیر و اخباری که دارم دنبال میکنم متاسفانه باید بگم حرف استاد سرنی برای طرفدارای خودشون لذت بخشه.

البته اینم بگما چون من خودم کنسول دارم میگم .. شک نکنید شما کنسول داران وقتی کنسول نسل جدیدو خریداری کنید با گرافیک بازیهاش بیهوش میشید
:d چون الان ماها که PC داریم میدونیم چقدر PS3/X360 از نظر پرفورمنس کاری کیفیت گرافیکی بازیها فاجعه هستن
اما گرافیک بازیهای کنسولهای نسل جدید برای دارندگان PC HIGH END شوک اور نیست چون اکثر بازیهای مولتی با بهترین حالت ممکن تجربه کردیم . کنسول نسل جدیدو میخریم چون بیشتر دنبال انحصاری ها هستیم توقع دیگه ایی نداریم
. مولتی هارم صد در صد رو PC بازی میکنیم .

گفته اقای سرنی در مورد بازیهای مولتی پلتفرم بین کنسولا بود.
بله برای همین گفتم چیز عجیبی نگفتن

آخرین ویرایش:
خوب مسلما این کنسول ps4 باید بیشتر از 8 سال دووم بیاره اینجوری هم نیست که چون اول نسله نتونستن بازی 1080 اجرا کنن .. اتفاقا کنسولها نسل جدید ساختارشون x86 خیلی پیچیدگی زیادی ندارن (حتی اگه بهینگی پیاده کردن بازی در نظر بگیریم بازم اونقدری نیست که اقای سرنی دارن فتوا میدن )
بله شما همین الان میتونی بری تو تنظیمات بازی همه چیو very low کنی بعد دلخوش بازی که بازی داری 10000 فریم fps در رزولوشن 4k بازی میکنی اما به چه قیمتی ..

درضمن در مقایسه کیفیت بصری بازی کیلزون با crysis3 باید خدمتتون عرض کنم crysis3 از هر نظر که فکرشو کنی این بازی قورت داده باور نداری مقایسه تصویری داشته باشیم . کیلزون نسل بعد گرافیک سنگینی نداره که 1080 اجرا نشه

چرا اتفاقا جهت اطلاعتون من هر دو کنسول نسل فعلی برای بازیهای انحصاری خریداری کردم .

منتها وقتی بازی مترو رو کنسول PS3 بازی کردم بعد رو سیستم خودم PC با نهایت جزئیات تجربش کردم حقیقتا گریم گرفت اختلاف در حد فاجعه بود . اتفاقا

به هر روی من از بحث خارج میشم اما با این تفاصیر و اخباری که دارم دنبال میکنم متاسفانه باید بگم حرف استاد سرنی برای طرفدارای خودشون لذت بخشه.

البته اینم بگما چون من خودم کنسول دارم میگم .. شک نکنید شما کنسول دارن وقتی کنسول نسل جدیدو خریداری کنید با گرافیک بازیهاش بیهوش میشید
:d چون الان ماها که PC داریم میدونیم چقدر PS3/X360 از نظر پرفورمنس کاری فاجعه هستن
بله برای همین گفتم چیز عجیبی نگفتن

در این که اقای سرنی اندازه شما نمیفهمن و همینطوری یه چیزی میگن شکی نیست به هر حال بخشش از بزرگانه.

شما هم طوری این کرایسیس 3 رو پرچم خودتون کردید که انگار کسی بازیش نکرده.قورت داده دیگه اره؟؟میشه بگین کجا نوشته؟خاهشا یک لینک معتبر معرفی کنین منم ببینم چطور قورتش داده.واسه یه بازی مثل کرایسیس 3 یکی بخاد حداکثر تنظیماتشو رو یه ریزولوشن متوسط بازی کنه انقدری باید جیبشو شل کنه که اشکش دربیاد.ولی کیلزون چی؟با فقط 1 گیگ رم PS4 جزییاتش بیشتر از اون نباشه کمتر هم نیست.هزینش هم 400 دلار نه فقط یه کارت نمیدونم چند ملیونی که با بقیه سیستمش نجومی بشه(اون مقایسه کرایسیس و کیلزون رو مرحمت کنید ببینیم)این کمترین قدرت کنسوله.شما یه نگاه به گیم پلی بندازی اگه Pc باز باشی حسابش دستت میاد این بازی رو Pc چه سیستمی میخاد.بازم بیاید بهینه سازی رو مقایسه کنید

در مورد بخش دوم
من درک میکنم چی چبه چیه میگم.نه که مثله شما با یه خبر اعتباره کنسولا رو نیومده زیر سوال ببرم.شما از کجا میگی من پی سی های اند ندارم؟دیدم که میگم
شما اون اخباری رو که دنبال کردی میشه بگی ما هم در جریان باشیم؟اصلا Pc بحثش نیست که شما نظر اقای سرنی رو خنده دار بدونی

بله دیگه ما کنسول بازایه پشت کوهی PC هم نداریم که بفهمیم شما چی میگی.حتما این نسل کیفیت بازیای مولتی پلتفرم انقدر رو PC بالا بودن که واسه PC گیمر نسل بعد نیست همین نسله!

دوسته من لطفا دیگه نقل قول نگیرید همین سه تا پستی که دادیم هر کسی بخونه منظور هردومونو کامل میفهمه . فقط اون لینک قورت داده شدن کیلزون توسط کرایسیس رو بهم پ خ کنید ممنون میشم.

اینجا بحث در مورد کنسول هست دوست عزیز.....!!!! شما اصلا برو یه PC شونصد میلیونی ببند. ببینم بازم میتونی God Of War ,Last Of Us ,Heavy Rain, Uncharted, رو بازی کنی...!!!!:|

اینجا بحث در مورد کنسول هست دوست عزیز.....!!!! شما اصلا برو یه PC شونصد میلیونی ببند. ببینم بازم میتونی God Of War ,Last Of Us ,Heavy Rain, Uncharted, رو بازی کنی...!!!!:|

الان با این طرز تفکر شما ما باید 3DS هم بخریم چون بازی های شاهکاری مثل ماریو رو از دست میدیم !!

همون نینتندو یه بازی میده 50 میلیون نسخه میفروشه که از مجموع طرفدار های ماکرو و سونی میزنه بالا بعد اون وقت شما میگی بازی سگا :))
یعنی چون بیشتر میفروشه بهتره؟ پس الان نباید هیچ کسی بتل رو بخره چون COD بیشتر فروخته پس بهتره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or