سرنی: عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود

Behrooz

کاربر سایت
ps4-haf-shot.png

معمار ارشد سخت افزار PS4، مارک سرنی، در طی مصاحبه ای با ویسایت خبری The Verg اظهار داشت که عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود که این موضوع امری مهم می باشد.

Verg: سازنده های مستقل زیادی هستند که عاشق سونی اند، اما به نظر میرسه شما به اندازه ی ماکروسافت اون تمرکز را بر روی عناوین انحصاری ندارید، آیا این تفسیر صحیح است؟

سرنی: من فکر میکنم یکی از مواردی که به اندازه ی کافی ازش تقدیر نشده، اینه که PlayStation 4 قوی ترین کنسول بازی موجود در جهان می باشد، و این موضوع با گذر زمان و هرچه به جلو برویم بیشتر خودشو نمایان میکنه. حتی در مورد بازی های مولتی پلتفرم [این موضوع صادقه]، اگر بازی تجربه ی تاثیر گذارتری باشد و یا از نظر بصری بیشتر جلب نظر کنه، قطعا میتونه نقشی در موفقیت کلی بازی داشته باشد.

Source

من کاری به این بحث های مفیدتون ندارم ولی فکر میکنم الان دیگه تقریبا همه عناوین Third Party واسه PC هم عرضه میشه!!!
واسه اون حرفتون هم غیر از Fifa مثال دیگه ای دارین؟؟؟؟
پس این حرفها که تحویل گرفته نمیشه قدیمی شده,حرف جدید اگه دارین بزنین یا خواهشا PC رو از این بحثهای قشنگتون جدا کنین!
بهتره حرفهاتون حول همون دوتا کنسول بچرخه!!!
به غیر از عناوین بزرگ البته!
Red Dead، GTA V، Metal Gear و...
بیشتر بازی های بزرگ دیگه هم که با تاخیر یا مشکل میان!
لطفا قبل از حمله ور شدن، اول هم قطاری هاتون رو کنترل کنید.

به غیر از عناوین بزرگ البته!
Red Dead، GTA V، Metal Gear و...
بیشتر بازی های بزرگ دیگه هم که با تاخیر یا مشکل میان!
لطفا قبل از حمله ور شدن، اول هم قطاری هاتون رو کنترل کنید.
الان اینا مگه واسه PC اومدن اصلا که از نسخه کنسولی پایین تر باشن!!!
متاسفانه شما خودتون هم نمیدونین در مورد چی حرف میزنین و بحث می کنین!
جمله اخرتون رو هم به حساب میزان ادبتون میزارم و جوابی واسش نمیدم!!!

الان اینا مگه واسه PC اومدن اصلا که از نسخه کنسولی پایین تر باشن!!!
متاسفانه شما خودتون هم نمیدونین در مورد چی حرف میزنین و بحث می کنین!
جمله اخرتون رو هم به حساب میزان ادبتون میزارم و جوابی واسش نمیدم!!!
در مورد خط دوم پست خودتون رو بولد کردم و دارم در موردش صحبت می‌کنم.
در مورد خط سوم هم واقعا نمی‌دونم چرا الان من شدم آدم بده! یکی از PC باز ها اومده وسط بحث PS4 و X1 می‌گه این ها به درد نمی‌خورن هیچ کدوم هم به PC نمی‌رسن، من جواب دادم بعد باز هم تقصیر افتاده گردن من!

در مورد خط دوم پست خودتون رو بولد کردم و دارم در موردش صحبت می‌کنم.
در مورد خط سوم هم واقعا نمی‌دونم چرا الان من شدم آدم بده! یکی از PC باز ها اومده وسط بحث PS4 و X1 می‌گه این ها به درد نمی‌خورن هیچ کدوم هم به PC نمی‌رسن، من جواب دادم بعد باز هم تقصیر افتاده گردن من!

من مثالی که گفتم این نبود که چه بازیهایی میاد و چیا نمیاد!!!
شما گفتی نسخه PC بازی فیفا از کنسولیش پایینتره منم گفتم غیر از این مورد مثال دیگه هم دارین بزنین که نسخه PC پایینتر باشه یا نه؟؟؟
چه ربطی به اون بازیهایی که قطار کردین داره؟؟؟
مشکل شما اینه هنوز نمی دونی تو این فروم و انجمن کسی آدم خوبه و بده نیست,این جا فقط واسه بحث و تبادل نظره!!
ضمن این که شما تعیین نمی کنی کی همقطار من هست و کی نیست,قبل از پست دادن هم فکر کنین و ادب رو رعایت!!!

من مثالی که گفتم این نبود که چه بازیهایی میاد و چیا نمیاد!!!
شما گفتی نسخه PC بازی فیفا از کنسولیش پایینتره منم گفتم غیر از این مورد مثال دیگه هم دارین بزنین که نسخه PC پایینتر باشه یا نه؟؟؟
چه ربطی به اون بازیهایی که قطار کردین داره؟؟؟
مشکل شما اینه هنوز نمی دونی تو این فروم و انجمن کسی آدم خوبه و بده نیست,این جا فقط واسه بحث و تبادل نظره!!
ضمن این که شما تعیین نمی کنی کی همقطار من هست و کی نیست,قبل از پست دادن هم فکر کنین و ادب رو رعایت!!!
با بقیش اصلا کاری ندارم و همون جا هم گفتم "حتی اگر PC قوی تر باشه، حمایت نمی‌شه"
در مورد خط آخر:
شما فکر کن الان داری تو تاپیک مربوط به PC صحبت می‌کنی یه نفر میاد و می‌گه PS4 از همه بهتره و... شما جواب کسی رو می‌دی که عملا داره دعوا راه می‌ندازه بعد من بیام با یه لحن تند از شما انتقاد کنم و جواب بدم؛ من و اون طرف اول رو با هم یکی نمی‌دونی؟ یا به قولی همون "هم قطار" نمی‌دونی؟! به نظرت کار نا درست یا مثلا خلاف ادبی رو انجام دادی یا بدون فکر کردن پست دادی؟!

با بقیش اصلا کاری ندارم و همون جا هم گفتم "حتی اگر PC قوی تر باشه، حمایت نمی‌شه"
در مورد خط آخر:
شما فکر کن الان داری تو تاپیک مربوط به PC صحبت می‌کنی یه نفر میاد و می‌گه PS4 از همه بهتره و... شما جواب کسی رو می‌دی که عملا داره دعوا راه می‌ندازه بعد من بیام با یه لحن تند از شما انتقاد کنم و جواب بدم؛ من و اون طرف اول رو با هم یکی نمی‌دونی؟ یا به قولی همون "هم قطار" نمی‌دونی؟! به نظرت کار نا درست یا مثلا خلاف ادبی رو انجام دادی یا بدون فکر کردن پست دادی؟!

بحث مربوط به PC رو ادامه نمیدم چون این جا جاش نیست و قرار هم نیست به نتیجه برسه!!!
در مورد خط دوم هم من کاری به حرف اون کاربر ندارم,شما یه جوابی دادی که به نظر من حرف کاملا غلط و اشتباه بود و منم دقیق با همون لحن پست اول شما جواب شما رو دادم!!
جالب این جاست که بحث هم همون وقت تموم شد و تاپیک خوابید,بعد دو صفحه باز شما اومدی و شروع کردی به همون بحث!!!

بحث مربوط به PC رو ادامه نمیدم چون این جا جاش نیست و قرار هم ینست به نتیجه برسه!!!
در مورد خط دوم هم من کاری به حرف اون کاربر ندارم,شما یه جوابی دادی که به نظر من حرف کاملا غلط و اشتباه بود و منم دقیق با همون لحن پست اول شما جواب شما رو دادم!!
جالب این جاست که بحث هم همون وقت تموم شد و تاپیک خوابید,بعد دو صفحه باز شما اومدی و شروع کردی به همون بحث!!!
بحث PC رو من هم کاری بهش ندارم چون علاقه و سلیقس شما PC دوست داری من کنسول!
خب مشکل من همیجاس که اون لحن لایق اون پستی که برای یوزر n ام یه کابر هست، بود و اون پست رو من فقط برای اون کاربر فرستادم نه کس دیگه ای!
من خودمم حدود 4 سال PC باز بودم، دلیلی نمی‌بینم به کل PC Gamer ها توهینی کنم یا بخوام ترول کنم و...!
مشکل از جایی به وجود اومد که شما فکر کردی انگار من همه رو مورد خطاب قرار دادم در صورتی که فقط همون کاربر رو من می‌خواستم با زدن همچین پستی منصرفش کنم از درست کردن جنگ و جدال!

بحث PC رو من هم کاری بهش ندارم چون علاقه و سلیقس شما PC دوست داری من کنسول!
خب مشکل من همیجاس که اون لحن لایق اون پستی که برای یوزر n ام یه کابر هست، بود و اون پست رو من فقط برای اون کاربر فرستادم نه کس دیگه ای!
من خودمم حدود 4 سال PC باز بودم، دلیلی نمی‌بینم به کل PC Gamer ها توهینی کنم یا بخوام ترول کنم و...!
مشکل از جایی به وجود اومد که شما فکر کردی انگار من همه رو مورد خطاب قرار دادم در صورتی که فقط همون کاربر رو من می‌خواستم با زدن همچین پستی منصرفش کنم از درست کردن جنگ و جدال!

پس بنده به خاطر لحن صحبتم با شما عذرخواهی میکنم!!!

پس بنده از لحن صحبتم با شما عذرخواهی میکنم!!!
نه عزیز تقصیر از من بود که واضح از همون اول توضیح ندادم؛ کلا نمی‌دونم چرا این کاربر کلا از ip بن نمی‌شه.
در هر صورت فکر می‌کنم دیگه بحث تموم شده باشه!
امیدوارم شما هم عذر بنده رو بپذیرید.

نه عزیز تقصیر از من بود که واضح از همون اول توضیح ندادم؛ کلا نمی‌دونم چرا این کاربر کلا از ip بن نمی‌شه.
در هر صورت فکر می‌کنم دیگه بحث تموم شده باشه!
امیدوارم شما هم عذر بنده رو بپذیرید.
کاربر گرامی توجه کنید
جناب سرنی علیه سلام قبله دو عالم شما فرمودند مولتی پلتفرم . ما هم اومدیم حقیقت تلخو بازگو کردیم

ip بن کردن هم در سطح شما نیست حواست به خودت باشه تخلفاتت زیاد نشه

به هر روی وقتی جوابی ندارید بدید چرا گیر میدید به بازی انحصاری ؟ دیر عرضه شدن (کوچه علی چپ)
بازی انحصاری تو دهات ما اگه رو pc بیاد که نمیاد بازم بمراتب کیفیت بهتری از خود کنسول مذکور خواهد داشت حالا چون ما حقیقتو میگیم تا کم میارید میزنید کانال دو ؟

درضمن داستان انحصاری ربطی به کیفیت بصری بازیها نداره چه بسا طرفدارن سونی هم از بازیهای انحصاری ماکرو محرومند ..

هر کاربر بی معلوماتی هم میدونه تو مولتی ها کیفیت ناب از ان pc خواهد بود چه برسه به سرنی .. ما هم حقیقتو گفتیم ولی به تریش قبا برخی دوستان برخورد.

درکل این گفته سرنی نازنین ارزش خاصی نداره فقط برای کل کل فن بازی جلو طرفداران عزیز ایکس باکس وان گفته شده.

اگه دوست دارید شما صب تا شب بشنید از فواید ps4 بگید ما هم پشتش به به چه چه راه بندازیم دیگه اسم اینجا سایت نیست .
باید مطالب تاپیکها به چالش و نقد کشیده بشه. چه شما خوشت بیاد چه نیاد.
چیزی غیر حقیقت گفته نشده.
موفق باشی

آخرین ویرایش:
کاربر گرامی توجه کنید
جناب سرنی علیه سلام قبله دو عالم شما فرمودند مولتی پلتفرم . ما هم اومدیم حقیقت تلخو بازگو کردیم

ip بن کردن هم در سطح شما نیست حواست به خودت باشه تخلفاتت زیاد نشه

به هر روی وقتی جوابی ندارید بدید چرا گیر میدید به بازی انحصاری ؟ دیر عرضه شدن (کوچه علی چپ)
بازی انحصاری تو دهات ما اگه رو pc بیاد که نمیاد بازم بمراتب کیفیت بهتری از خود کنسول مذکور خواهد داشت حالا چون ما حقیقتو میگیم تا کم میارید میزنید کانال دو ؟

درضمن داستان انحصاری ربطی به کیفیت بصری بازیها نداره چه بسا طرفدارن سونی هم از بازیهای انحصاری ماکرو محرومند ..

هر کاربر بی معلوماتی هم میدونه تو مولتی ها کیفیت ناب از ان pc خواهد بود .. ما هم حقیقتو گفتیم ولی به تریش قبا دوستان برخورد.

درکل این گفته سرنی نازنین ارزش خاصی نداره فقط برای کل کل فن بازی جلو طرفداران عزیز ایکس باکس وان گفته شده.

موفق باشی
سطح فعالیت و دسترسی من به خودم مربوط ـه همین طور تخلفات؛ ترجیح می‌دم تخلفاتم بیشتر شه تا مخالفان و آیدی هام!
من بی معلومات شما دکتر!
خب دکتر جان من کجا حرف از انحصاری زدم؟!
گرچه جواب هم بدی بنده شما رو در سطحی نمی‌بینم که بحث کنم باهاتون!
موفق باشید.

سطح فعالیت و دسترسی من به خودم مربوط ـه همین طور تخلفات؛ ترجیح می‌دم تخلفاتم بیشتر شه تا مخالفان و آیدی هام!
من بی معلومات شما دکتر!
خب دکتر جان من کجا حرف از انحصاری زدم؟!
گرچه جواب هم بدی بنده شما رو در سطحی نمی‌بینم که بحث کنم باهاتون!
موفق باشید.
سطح ؟ o:-)باشه بهش میگم
مهندس جان توقع زیادی که ازتون ندارم تا همین حد هم رفتار میکنید باز جای شکرش باقیه
شما حتی نمیدونید چرا فیفا14 با موتور گرافیکی جدیدش دیر تر رو پی سی عرضه خواهد شد ( خالی کردن جیب بینوایان)

من دارم میگم سرنی چرت گفته سلطنت pc رو بازیهای مولتی در کیفیت بصری همیشگی بوده .. شما میچسبونی دره فیفا14 یا همون کانال دو معروف (این الان منطق شماست ؟)
البته همین که هنوز جواب منو ندادید باعث بسی خوشحالی منه که مدام اسپم میدید

به هر روی داستان تو بازیهای مولتی فرق فوکوله .. با زیراب زدن منو امثال منم حقیقت عوض نمیشه.
موفق باشید

آخرین ویرایش:
الله اکبر نمیخواید هنوز بکشید بیرون؟ بابا اوکی روی PCبهتره فهمیدیم دیگه تو هر تاپیک که میریم همش پست های تکراری که هیچ ربطی هم به تاپیک ها ندارن یجوری بزور میچسبونین به PCچند نفر بیچاره این وسط بن میشن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or