سرنی: عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود

Behrooz

کاربر سایت
ps4-haf-shot.png

معمار ارشد سخت افزار PS4، مارک سرنی، در طی مصاحبه ای با ویسایت خبری The Verg اظهار داشت که عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود که این موضوع امری مهم می باشد.

Verg: سازنده های مستقل زیادی هستند که عاشق سونی اند، اما به نظر میرسه شما به اندازه ی ماکروسافت اون تمرکز را بر روی عناوین انحصاری ندارید، آیا این تفسیر صحیح است؟

سرنی: من فکر میکنم یکی از مواردی که به اندازه ی کافی ازش تقدیر نشده، اینه که PlayStation 4 قوی ترین کنسول بازی موجود در جهان می باشد، و این موضوع با گذر زمان و هرچه به جلو برویم بیشتر خودشو نمایان میکنه. حتی در مورد بازی های مولتی پلتفرم [این موضوع صادقه]، اگر بازی تجربه ی تاثیر گذارتری باشد و یا از نظر بصری بیشتر جلب نظر کنه، قطعا میتونه نقشی در موفقیت کلی بازی داشته باشد.

Source

خوب استاد شما سخت افزارها و طراحیاشونو برا ما شرح بده ببینیم چطوریاس؟ :-/
نمكدون يه نگاه به طراحش بندازي ميبيني amd ساختدشون و كد نيمشونم يكيه! انتظار ميره مولتي پلتفورما دقيقا يه جور باشه!
حالا فنبوي ها جور ديگه اي فكر ميكنن اون از ادراك پايينشونه

نمكدون يه نگاه به طراحش بندازي ميبيني amd ساختدشون و كد نيمشونم يكيه! انتظار ميره مولتي پلتفورما دقيقا يه جور باشه!
حالا فنبوي ها جور ديگه اي فكر ميكنن اون از ادراك پايينشونه
جناب استاد اعظم شما که سطح ادراکت بسیار بالا هست گفتی طراحیشون یکیه دیگه ؟ بیا توضیح بده ببینم چطور طراحیشون یکیه ؟

عجب استعداد های نهفته ای توی BC هست , طرف از Mark Cerny بیشتر میدونه دیگه :-?
اخه این استعداد ها رو خیلی وقت پیش AMD جذب کرده برای ساخت کنسول های نسل بعد,بعد این استاید به سرنی گفتن از چی استفاده کنه برای PS4
کلمه منطق نیست و نابود شد.8-|

مبارك عشاق كنسول هاي نسل بعدي باشه

Battlefield 4 Officially Runs at 720P on PlayStation 4 - Upscaled to 1080P with 60 FPS

كنسول هايي كه از همين ابتداي كار 720P به صورت upscale شده تحويل ميدن اينده شون مشخصه

همون دموي المنتال كه روي pc با حجم ذرات 10 برابري روي pc با GTX680 اجرا شد من نسل بعد رو نيومده از دست رفته ديدم:-|

Battlefield 4 Officially Runs at 720P on PlayStation 4 - Upscaled to 1080P with 60 FPS

كنسول هايي كه از همين ابتداي كار 720P به صورت upscale شده تحويل ميدن اينده شون مشخصه

همون دموي المنتال كه روي pc با حجم ذرات 10 برابري روي pc با GTX680 اجرا شد من نسل بعد رو نيومده از دست رفته ديدم:-|
خیلی ببخشیدا دوست گرامی اون دیگه بخاطر بالا بودن کالیبر سازندس و عرضشون در زمینه استفاده از سخت افزار با یه بازی که نمیشه به همه تعمیم داد باز اگه عنوان 1st Party بود یه چیزی

Dice تکذیب کرد .

از کی تا حالا Dice خدای طرحی بوده که این دومین بار باشه.
تا اینجا که فورزا 1080p و 60 فریم اجرا میشه. بزار تاوتی داگ هم بیاد خبرتون میکنیم

Power of GDDDDDR 5

ممنون دوست عزیز من این خبر که واقعا فاجعه بود :)) البته شک نکنید اگر هم 1080 اجرا بشه اینقدرررررررررر سرو ته جزئیاتو میزنن تا به 60 فریم برسن و تفاوتش با pc زمین تا زیر زمین خواهد بود ..

نمیدونم دوستان فن بوی سونی تا کی میخوان با سخنان تبلیغاتی مسئولین این شرکت امثال سرنی خوش باشن

بارها گفتم کنسول بازیهای انحصاری بسیار خوبی داره که تنها دلیل خرید کنسول هم همینه .. PC هم بازیهای بسیار عالی داره که هر کسی بنابه سلیقه خودش انتخاب میکنه ( طرفداران سونی انحصاری ماکرو از دست میدن و برعکس ) پس بازی انحصاری دیر عرضه شدن محصول هیچ ربطی به قدرت پلتفرم نداره.

اما صبح هم خدمت عزیزان عرض کردم کنسولها محدود هستند ... اونایی که توقع دارن BF4 رو رزولوشن 1080 در بالاترین جزئیات گرافیکی تنها با 399 دلار بازی کنن در واقع خودشونو زدن کوچه علی چپ دارن خودشونو گول میزنن (اصلا مگه همچین چیزی ممکنه طرف بیاد 399 دلار بده بعد مثلا طرفی که 700 دلار فقط پول تراشه رو سیستمه شه بازی BF3 یکسان تجربه کن ؟؟؟ ) اصلا با عقل جور در میاد ؟

مگرنه کسی که PC HIGH END داشته باشه دقیقا میدونه برای همچین تجربه ایی چقدر باید هزینه کرد .

حالا یک عده دوست دارن بازیها امثال BF4 رو 60 فریم با کیفیت خیلی خیلی پایین رو 720P با PS4 بازی کنن کلا این چیزا براشون ارزش نداره میتونن با پرداخت همون 399 دلار بعلاوه پول بازی دلخوش باشن

اما امثال من که لذت بی همتا گرافیک در بازی های مولتی با نهایت جزئیاتو تو تجربه کاریمون داریم کارت گرافیکهایی امثال 780GTX لمس کردیم ... حرف اقای سرنی در مورد قدرت ps4 در بازی های مولتی برای ما pc گیمرها مثل یک لطیفه یا جوک با مزه میمونه ..:d

شب خوش

آخرین ویرایش:
سرنی منظورش بین کنسول ها بوده نه PC
شخصی که کنسول تهیه میکنه و شخصی که PC High End تهیه میکنه جفتشون نیازهاشون رو میدونند و کمپانی های بزرگ هم به این نیازها پاسخ میدند
مطمئنا اگه PC فروش نرم افزاری بالا یا حتی متوسط در بازی های مولتی پلتفرم داشت (انحصاری بحثش جداست) سازندگان کنسول برای فروش نرم افزاری بیشتر از PC سطح محصولاتشون رو بالاتر میبردند( نمیگم برای شکست دادن PC تلاش میکردند) اگرچه بعنوان مثال همین رم 8 گیگ PS4 خیلی از سازندگان رو شگفت زده کرده و آنها ابراز خوشحالی میکنند درحالیکه رم 8 گیگ را سالهاست که میتوان بر روی PC استفاده کرد.

ممنون دوست عزیز من این خبر که واقعا فاجعه بود :)) البته شک نکنید اگر هم 1080 اجرا بشه اینقدرررررررررر سرو ته جزئیاتو میزنن تا به 60 فریم برسن و تفاوتش با pc زمین تا زیر زمین خواهد بود ..

نمیدونم دوستان فن بوی سونی تا کی میخوان با سخنان تبلیغاتی مسئولین این شرکت امثال سرنی خوش باشن

بارها گفتم کنسول بازیهای انحصاری بسیار خوبی داره که تنها دلیل خرید کنسول هم همینه .. PC هم بازیهای بسیار عالی داره که هر کسی بنابه سلیقه خودش انتخاب میکنه ( طرفداران سونی انحصاری ماکرو از دست میدن و برعکس ) پس بازی انحصاری دیر عرضه شدن محصول هیچ ربطی به قدرت پلتفرم نداره.

اما صبح هم خدمت عزیزان عرض کردم کنسولها محدود هستند ... اونایی که توقع دارن BF4 رو رزولوشن 1080 در بالاترین جزئیات گرافیکی تنها با 399 دلار بازی کنن در واقع خودشونو زدن کوچه علی چپ دارن خودشونو گول میزنن (اصلا مگه همچین چیزی ممکنه طرف بیاد 399 دلار بده بعد مثلا طرفی که 700 دلار فقط پول تراشه رو سیستمه شه بازی BF3 یکسان تجربه کن ؟؟؟ ) اصلا با عقل جور در میاد ؟

مگرنه کسی که PC HIGH END داشته باشه دقیقا میدونه برای همچین تجربه ایی چقدر باید هزینه کرد .

حالا یک عده دوست دارن بازیها امثال BF4 رو 60 فریم با کیفیت خیلی خیلی پایین رو 720P با PS4 بازی کنن کلا این چیزا براشون ارزش نداره میتونن با پرداخت همون 399 دلار بعلاوه پول بازی دلخوش باشن

اما امثال من که لذت بی همتا گرافیک در بازی های مولتی با نهایت جزئیاتو تو تجربه کاریمون داریم کارت گرافیکهایی امثال 780GTX لمس کردیم ... حرف اقای سرنی در مورد قدرت ps4 در بازی های مولتی برای ما pc گیمرها مثل یک لطیفه یا جوک با مزه میمونه ..:d

شب خوش
چ ربطی داره.این که DICE یه عنوان اول نسلی رو نتونسته با کیفیت 1080p رو کنسولا پیاده کنه اصلا به قدرت کنسولا مربوط نیست.PS4 کیلزون رو داره با کیفیت 1080p مولتی 60فریم ریت جزییاتش به مراتب از هر بازی Fps که تا حالا دیدید بیشتره ولی از کمترین قدرت کنسول استفاده میکنه
میدونم شما نوشتین که کنسولا انحصاری دارنو ... حرفم انحصاری نیست میگم شما که قدرت کنسولو همین اول نسلی با یه بازی میسنجی بهتره برید و بازیای بهتر از اونو ببیند که چطور اجرا میشن
خب اگه بحثتون کنسوله. کنسول هم واسه انحصاری همونه هم مولتی پلتفرم.این که یه شرکتی میتونه و یکی نمیتونه چه ربطی به کنسول داره
این قسمت رو تا زمانی که با کنسول بازی نکنید هیچوقت درک نمیکنید.کنسول فقط واسه بازی طراحی شده معلومه که سرجم ارزونتر درمیاد.با همین 400 دلار بازیایی رو کنسولا اجرا میکنن که کارته یه ملیونی خابشم نمیبینه.
گفته اقای سرنی در مورد بازیهای مولتی پلتفرم بین کنسولا بود.

اینو هم اخر سر بگم که به نظر خودم PC قدرتمندترین پلتفرمه ولی این مقایسه ای هم که شما میکنی یکم نادرسته

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or