سرنی: عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود

Behrooz

کاربر سایت
ps4-haf-shot.png

معمار ارشد سخت افزار PS4، مارک سرنی، در طی مصاحبه ای با ویسایت خبری The Verg اظهار داشت که عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود که این موضوع امری مهم می باشد.

Verg: سازنده های مستقل زیادی هستند که عاشق سونی اند، اما به نظر میرسه شما به اندازه ی ماکروسافت اون تمرکز را بر روی عناوین انحصاری ندارید، آیا این تفسیر صحیح است؟

سرنی: من فکر میکنم یکی از مواردی که به اندازه ی کافی ازش تقدیر نشده، اینه که PlayStation 4 قوی ترین کنسول بازی موجود در جهان می باشد، و این موضوع با گذر زمان و هرچه به جلو برویم بیشتر خودشو نمایان میکنه. حتی در مورد بازی های مولتی پلتفرم [این موضوع صادقه]، اگر بازی تجربه ی تاثیر گذارتری باشد و یا از نظر بصری بیشتر جلب نظر کنه، قطعا میتونه نقشی در موفقیت کلی بازی داشته باشد.

Source

یعنی چون بیشتر میفروشه بهتره؟ پس الان نباید هیچ کسی بتل رو بخره چون COD بیشتر فروخته پس بهتره !
عزیز من یعنی 50 میلیون بیکارن یا پولشون رو از سر راه اوردن یه دلیل داره که این همه ادم اون بازی هارو خریدن اون هم گیمپلی های فان و خاص نینتندو
دلیل بهتر بودن فروش نیست ولی فروش های نینتندو نجومیه که نشون از خوب بودن شرکت داره
حالا میمونه خوب بودن برای شما که نظر شخصیه شماست ولی از نینتندو نباید انتظار گرافیک داشته باشی چون اصلا کارش اینا نیست

لیاقت کسانی مثل شما همون 3DS هست که بازی های سگا رو باهاش بازی کنید !
باشه حرفه شما درست:))....ولی من همون بازیهای Sega رو به PC High End شما ترجیح میدم .چون خاطراتی فوق العاده شیرینی با این کنسول داشتم.گیمرهای قدیمی میدونن من چی میگم :x

باشه حرفه شما درست:))....ولی من همون بازیهای Sega رو به PC High End شما ترجیح میدم .چون خاطراتی فوق العاده شیرینی با این کنسول داشتم.گیمرهای قدیمی میدونن من چی میگم :x

مهم نیست برای همین هی پز گرافیک کنسول ها رو میدین و میگین که قیمت به کاراییش عالیه ؟؟! میتونی اتاری بخری ارزون تر هم هست شما قدیمی هم هستی حتماکلی خاطرات دارین !

منم یه Rome 2 رو به TLOU و Beyond و GOW و UC و ... ترجیه میدم. شما سلیقتون اینجوریه قرار نیست سلیقه همه اینجوری باشه!
پ.ن: اگر 4 عدد PS4 در یک دستم, و چهار عدد X1 در دست دیگرم قرار دهید, هر 8 تا آنها رو میفروشم یک PC میخرم:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or