سرنی: عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود

Behrooz

کاربر سایت
ps4-haf-shot.png

معمار ارشد سخت افزار PS4، مارک سرنی، در طی مصاحبه ای با ویسایت خبری The Verg اظهار داشت که عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود که این موضوع امری مهم می باشد.

Verg: سازنده های مستقل زیادی هستند که عاشق سونی اند، اما به نظر میرسه شما به اندازه ی ماکروسافت اون تمرکز را بر روی عناوین انحصاری ندارید، آیا این تفسیر صحیح است؟

سرنی: من فکر میکنم یکی از مواردی که به اندازه ی کافی ازش تقدیر نشده، اینه که PlayStation 4 قوی ترین کنسول بازی موجود در جهان می باشد، و این موضوع با گذر زمان و هرچه به جلو برویم بیشتر خودشو نمایان میکنه. حتی در مورد بازی های مولتی پلتفرم [این موضوع صادقه]، اگر بازی تجربه ی تاثیر گذارتری باشد و یا از نظر بصری بیشتر جلب نظر کنه، قطعا میتونه نقشی در موفقیت کلی بازی داشته باشد.

Source

این حرف سرنی داره یه جوری تایید میکنه که در این خبر
[h=2]NFS Rivals : Marcus Nilsson در یکی از کنسولهای نسل بعد کمی بهتر است[/h]کنسول بهتر ps4 هستش.
این دو تا خبر مکمال همن یه جورایی :d

[h=2]NFS Rivals : Marcus Nilsson در یکی از کنسولهای نسل بعد کمی بهتر است[/h]کنسول بهتر ps4 هستش.

جالبه یوشیدا اینو توییت کرده:

01147833851185672903.png

مقاله هم همین تاپیک NFSـه! :d

متاسفانه سونی دست از کل کل بر نمیداره ....سرنی هم شده بچه 4 ساله هی میگه اسباب بازی من خوبه برای بقیه بده!! .... در کل در اینکه ps4 قویتره شکی نیست اما مسلما بازی مولتی پلتفرم هیچ تفاوتی بین دو کنسول نمی کنه .... تفاوت ها در انحصاری ها معلوم میشه اونم نه الان بلکه 3 سال دیگه...

NFS Rivals : Marcus Nilsson در یکی از کنسولهای نسل بعد کمی بهتر است

کنسول بهتر ps4 هستش.
شما سونی فن ها هم need for speed دلتون خوش باشه من موندم بازی need for speed چی داره که اصلا بخوایید بخرید؟/من که به شخصه کپی ش هم نمیخرم/
hot persuit رو کپی کردند همین

شما از کجا می دونی قوی تره؟چون سرنی که معصوم خداست این حرف زو زده؟!!
فقط در جواب این پست ها یه چیز می‌شه گفت:
دیگه خودتونو گول نزنید؛ با ما بحث کنید ولی به خودتون با زدن همچین پست هایی توهین نکنید.
امکان نداره کسی اینترنت داشته باشه و ندونه که PS4 قوی تره!
به هر حال:
PS4-and-Xbox-One-GPU.jpg

فقط در جواب این پست ها یه چیز می‌شه گفت:
دیگه خودتونو گول نزنید؛ با ما بحث کنید ولی به خودتون با زدن همچین پست هایی توهین نکنید.
امکان نداره کسی اینترنت داشته باشه و ندونه که PS4 قوی تره!
به هر حال:
PS4-and-Xbox-One-GPU.jpg

پست قبلی نوشتم که روی کاغذ قبول دارم قوی تره اما این پایان ماجرا نیست.

آقا قبول داری که ps4 حداقل رو ورق قوی تر هست که ؟؟

آره اینو قبول دارم:d حرف منطقی رو نمیشه رد کرد دیگه:d

چرا بحث الکی میکنین آخه ؟ شک نکنید شرکت هایی که بازی مولتی میزنن واسه هر دو کنسول کاملا با یه کیفیت بازیو میدن بیرون چون از هر دو طرف باید نون بخورن و درامد داشته باشن

انحصاری جریانش فرق داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or