Last edited by a moderator:
چون تغییر نسل برای کسی ملموس نبوده به اون صورت. یعنی انگار بیشتر بازی ها ادامه همون نسل قبلن. حالا دو سه تا انحصاری خفن رو نبین، عموم بازی ها نسل بعدی نیستن، در نتیجه مدام حس نسل قبلی رو به همه داده.
ضمن اینکه معرفی IP جدید نداشتیم. بیشتر هم از سمت فرست پارتی های سونی.
اصولا چیزی که حس تغییر نسل رو میده و آدم قبول میکنه بازی جدید و خفن دیده، همین IP های تازه و گرافیک های خفنه. وقتی اینا نیستن ناخودآگاه حس میشه بازی جدید نداشتیم و همش همون نسل قبل رو رفتیم جلو.
من شخصا امیدوارم این با شوکیس های ماه های آتی حل بشه. هم مایکروسافت بیاد نمایش های خفن بزاره، و هم سونی بالاخره فرست پارتی هاشو نشون بده ببینیم چی به چیه. همین نوتی داگ و سانتا مثلا بیان IP تازه نشون بدن، با گرافیک و گیم پلی نسل بعدی، تازه حس میکنی نسل عوض شده و بازی جدید و متفاوت دیدی.
اگه این سیستم سرطانی اشتراکی نمیبود حرفتون درست ولی هم تو گیم پس و هم پلاس سونی 60-70 درصد بازیا مال نسل 8 هستش و این یعنی درآمد تو نسل 9 ام کنسولها با گیم های نسل 8.در ضمن من نگفتم این نسل کویره بلکه منظورم این بود که بکوارد و ریمستر یه درصد قابل توجهی از نسل 9 رو به خودشون اختصاص دادنبکوارد به ریمیک و ریمستر و عقب و جلو بودن نسل چه ربطی داره؟
اگر به نظر شما این نسل کویره، تاثیر وجود بکوارد در کویر بودنش چیه؟ استدیوها روی بکوارد وقت گذاشتن؟ کاربران رفتن سراغ بکوارد و بازی جدید نمیخوان؟
کاش همچین کاری رو برای نسخه جدید onimusha هم میکردنطرفدارهای دو آتشه Shenmue برای حمایت و تشویق ساخت شماره چهارم این عنوان، یه بیلبورد تبلیغاتی رو در میدان تایمز نیویورک اجاره کردن و دارن تبلیغ میکنن.
این کار بخشی از کارزاری بوده که وب سایت Shenmue Dojo در تاریخ 4 ژوئن شروع کرد.
View attachment 339924
کسی تونست اینو بگیره؟Just Cause developer Avalanche closing two studios and laying off 50 workers
آوالانچ 50 کارمند اخراج کرد (9 درصد) و استودیوهایی نیویورک و مونترال را بست
دارندگان کارتهای سری 10 و بالاتر انویدیا، که تاکنون گیم پس نگرفتن، میتونن با نصب اپ انوییا از فردا ساعت 18:30 میتونند 3 ماه گیم پس pc رایگان بگیرند
GeForce Rewards: Get PC Game Pass Free For 3 Months, Starting June 4th
تو اینترنت من دیدم گرفتن، من سال پیش amd گرفتم و برا همین نمیتونم بگیرمکسی تونست اینو بگیره؟
من چرا هرکاری میکنم نمیده؟![]()
طرفدارهای دو آتشه Shenmue برای حمایت و تشویق ساخت شماره چهارم این عنوان، یه بیلبورد تبلیغاتی رو در میدان تایمز نیویورک اجاره کردن و دارن تبلیغ میکنن.
این کار بخشی از کارزاری بوده که وب سایت Shenmue Dojo در تاریخ 4 ژوئن شروع کرد.
View attachment 339924
تا کی فرصت هست؟تو اینترنت من دیدم گرفتن، من سال پیش amd گرفتم و برا همین نمیتونم بگیرم
ولی بچه ها گرفتن، اروری میگیری، مشکلت چی هست
سونی با یه پورت بلادبورن برا پی سی یا ریمسترش میتونست با هزینه خیلی کمتر چند برابر این پول در بیارهشایعه شده عنوان لگو هورایزن به صورت همزمان برای PS5 و PC منتشر و دارای قابلیت سینگل پلیر و کواپ خواهد بود. در سامر گیم فست هم معرفی خواهد شد.