چون تغییر نسل برای کسی ملموس نبوده به اون صورت. یعنی انگار بیشتر بازی ها ادامه همون نسل قبلن. حالا دو سه تا انحصاری خفن رو نبین، عموم بازی ها نسل بعدی نیستن، در نتیجه مدام حس نسل قبلی رو به همه داده.
بعید به نظر میاد گرافیک خیلی بالاتری نسبت به چیزهایی مثل الن ویک، هورایزن و این طور چیزها در ادامه نسل روی کنسولهای پایه ببینیم. اون انتظار تغییر چشمگیر نسل رو باید کنار بذاریم. ربطی هم به کنسولهای ارزون و ... نداره.
فکر میکنم تصمیم هر دو پلتفرم هولدر این باشه که نسلها دیگه یه جریان پیوسته باشه نه حالت جهش پلکانی.
اگه این سیستم سرطانی اشتراکی نمیبود حرفتون درست ولی هم تو گیم پس و هم پلاس سونی 60-70 درصد بازیا مال نسل 8 هستش و این یعنی درآمد تو نسل 9 ام کنسولها با گیم های نسل 8.در ضمن من نگفتم این نسل کویره بلکه منظورم این بود که بکوارد و ریمستر یه درصد قابل توجهی از نسل 9 رو به خودشون اختصاص دادن
به نظرم داری دو تا از بهترین ویژگیهای نسل جدید رو به عنوان نکته منفی میبینی. صنعت گیم دیگه اون صنعت جوان ۲۰ سال پیش نیست. بازیهای فیزیکی هم که به شدت رو به انقراض هستن.
تنها چیزی که میتونه مالکیت نیمبند ما رو روی بازیها حفظ کنه، بکوارد کامپتیبیلیتی ـه.
از اون طرف بازیها دیگه یه سابقه چند دههای دارن. الان گیمر نسل جدید که مثلا اولین ورودش به مجموعه گاو، گاو ۲۰۱۸ بوده، اگر چوب توی سرش بخوره و بخواد بازیهای قدیمی رو انجام بده، راه حلش چیه؟ بره از توی eBay یه PS2 گیر بیاره؟ اگر گیمر فسیلی توی سن من بخواد گاو قدیمی رو دوباره بره چی؟ شبیهسازی یه راهه اما نه عمومی ـه و نه کاملا قانونی (در قسمت خاکستری قانون واقع میشه)
وجود این بازیهای قدیمی کاتالوگ کتابخونه هر پلتفرم رو غنی میکنه و ماندگاری کاربر رو روی پلتفرم بیشتر میکنه.
چرا شروع PS5 انقدر خوب بود؟ چون من که یه اکانت پرملات روی PS4 درست کرده بودم، بدون هیچ زحمت و دردسری میتونم ببرمش روی کنسول جدید و هم به سابقه بازیهام دسترسی دارم و هم بازیهای جدید برام در دسترس قرار میگیره.
از اون طرف با اومدن هر بازی از سریهای قدیمی، کل کاتالوگ اون بازیها هم میتونه در دسترسم باشه.
کچلی نسبی این روزهای PS5 (که البته ممکنه کسی این کچلی رو قلبول داشته باشه یا نه) نه ربطی به داشتن رقیب یا گیمپس و ... داره و نه هیچ چیز دیگه. اگر هم چیزی باشه، تمرکز اشتباه سونی روی ساختن تعداد زیادی پروژه چند نفره و بعد کنسلشدنشون و بعد هم طولانیشدن زیاد پروسه ساخت بازیهای استدیوهای سونی ـه. اون سطح کیفیتی که استدیوهای سونی در نظر دارن، پروسه توسعه طولانی رو هم میطلبه. عین کاری که راکستار میکنه. یه زمانی توی یه نسل سه تا GTA میساخت و حالا بعد از سه نسل داره GTA جدید میده.
من اثر نداشتن رقیب روی معرفی نکردن بازیهای سونی رو جزو موهومات میدونم. همهی عوامل معرفی نشدن بازیهای سونی توسط خود سونی اعلام شده و روش تاکید داشتن.
۱- عدم معرفی زودهنگام
۲- طولانی شدن پروسه توسعه
۳- تمرکز روی گسها و اتلاف زمان برخی استدیوها