Last edited by a moderator:
کسی تونست اینو بگیره؟Just Cause developer Avalanche closing two studios and laying off 50 workers
آوالانچ 50 کارمند اخراج کرد (9 درصد) و استودیوهایی نیویورک و مونترال را بست
دارندگان کارتهای سری 10 و بالاتر انویدیا، که تاکنون گیم پس نگرفتن، میتونن با نصب اپ انوییا از فردا ساعت 18:30 میتونند 3 ماه گیم پس pc رایگان بگیرند
GeForce Rewards: Get PC Game Pass Free For 3 Months, Starting June 4th
تو اینترنت من دیدم گرفتن، من سال پیش amd گرفتم و برا همین نمیتونم بگیرمکسی تونست اینو بگیره؟
من چرا هرکاری میکنم نمیده؟
طرفدارهای دو آتشه Shenmue برای حمایت و تشویق ساخت شماره چهارم این عنوان، یه بیلبورد تبلیغاتی رو در میدان تایمز نیویورک اجاره کردن و دارن تبلیغ میکنن.
این کار بخشی از کارزاری بوده که وب سایت Shenmue Dojo در تاریخ 4 ژوئن شروع کرد.
View attachment 339924
تا کی فرصت هست؟تو اینترنت من دیدم گرفتن، من سال پیش amd گرفتم و برا همین نمیتونم بگیرم
ولی بچه ها گرفتن، اروری میگیری، مشکلت چی هست
سونی با یه پورت بلادبورن برا پی سی یا ریمسترش میتونست با هزینه خیلی کمتر چند برابر این پول در بیارهشایعه شده عنوان لگو هورایزن به صورت همزمان برای PS5 و PC منتشر و دارای قابلیت سینگل پلیر و کواپ خواهد بود. در سامر گیم فست هم معرفی خواهد شد.
سونی با یه پورت بلادبورن برا پی سی یا ریمسترش میتونست با هزینه خیلی کمتر چند برابر این پول در بیاره
امیدوارم میازاکی با سونی سر IP انحصاری هیچگاه دوباره همکاری نکنه. UD رو که هیچ بنی بشری خواستارش نبود ریمیک کردن ولی همچنان خبری از BB نیست.سونى تنها كسيه كه دو تا ip انحصارى سىولز لايك از فرام سافتور داره و باهاشون مثل بچه سر راهى برخورد ميكنه!
امیدوارم میازاکی با سونی سر IP انحصاری هیچگاه دوباره همکاری نکنه. UD رو که هیچ بنی بشری خواستارش نبود ریمیک کردن ولی همچنان خبری از BB نیست.
بعید به نظر میاد گرافیک خیلی بالاتری نسبت به چیزهایی مثل الن ویک، هورایزن و این طور چیزها در ادامه نسل روی کنسولهای پایه ببینیم. اون انتظار تغییر چشمگیر نسل رو باید کنار بذاریم. ربطی هم به کنسولهای ارزون و ... نداره.چون تغییر نسل برای کسی ملموس نبوده به اون صورت. یعنی انگار بیشتر بازی ها ادامه همون نسل قبلن. حالا دو سه تا انحصاری خفن رو نبین، عموم بازی ها نسل بعدی نیستن، در نتیجه مدام حس نسل قبلی رو به همه داده.
به نظرم داری دو تا از بهترین ویژگیهای نسل جدید رو به عنوان نکته منفی میبینی. صنعت گیم دیگه اون صنعت جوان ۲۰ سال پیش نیست. بازیهای فیزیکی هم که به شدت رو به انقراض هستن.اگه این سیستم سرطانی اشتراکی نمیبود حرفتون درست ولی هم تو گیم پس و هم پلاس سونی 60-70 درصد بازیا مال نسل 8 هستش و این یعنی درآمد تو نسل 9 ام کنسولها با گیم های نسل 8.در ضمن من نگفتم این نسل کویره بلکه منظورم این بود که بکوارد و ریمستر یه درصد قابل توجهی از نسل 9 رو به خودشون اختصاص دادن
بعید به نظر میاد گرافیک خیلی بالاتری نسبت به چیزهایی مثل الن ویک، هورایزن و این طور چیزها در ادامه نسل روی کنسولهای پایه ببینیم. اون انتظار تغییر چشمگیر نسل رو باید کنار بذاریم. ربطی هم به کنسولهای ارزون و ... نداره.
فکر میکنم تصمیم هر دو پلتفرم هولدر این باشه که نسلها دیگه یه جریان پیوسته باشه نه حالت جهش پلکانی.
من اثر نداشتن رقیب روی معرفی نکردن بازیهای سونی رو جزو موهومات میدونم.