Last edited by a moderator:
یکیشونم خودمم که با همه هایپ نصفه نیمه ای که بودم و همچین گرافیکی بازی رو آخراش فعلا ول کردم.این به شخصه به من ثابت کرد با اینکه گرافیک بالا میتونه خیلی جذاب باشه ولی بازم اگه گیم پلی و داستان ضعیف باشه ارزشی نداره.حدود 90 درصد پلیر های Hellblade 2 روی Xbox اصلا بازی را تمام نکردند! حدود نصف پلیر ها قبل از باس اول (که در نیم ساعت اول است) بازی را دراپ کردند.
View attachment 339999
Nearly 90% of Hellblade 2 Xbox players haven't completed its story
این همون سیاست استراتژیک عرضه عناوین بر روی پی سی هست که هرمن هولست توضیح داده بود.شایعه شده عنوان لگو هورایزن به صورت همزمان برای PS5 و PC منتشر و دارای قابلیت سینگل پلیر و کواپ خواهد بود. در سامر گیم فست هم معرفی خواهد شد.
بیل بیل کون
قشنگ خودت داری میبینی دیگه. عناوینی رو دارن ریمیک ریمستر میکنن که اصلا ارزش ندارن و اینهمه بازی خفن رو بایگانی کردن.والا يه شايعاتى از انحصارى جديد فرام سافتور بوده اين نسل.
ولى كلا عجيبه سونى با داشتن دو تا سولز لايك اورجينال انقد بى توجهى ميكنه به اين ترند پولساز.
الان هر كى از راه ميرسه داره سولز لايك ميسازه و خوبم ميفروشه
اگر PS5 از PS4 پشتیبانی نمیکرد خریدش برام هیچگونه توجیهی نداشت. ما هم بیخودی انتظارمون بالاست. هیچی تو دست سونی نیست و با وعده سر خرمن و یه سری ریمستر درپیت داره وقت کشی میکنه تا از 2025 به بعد عناوینش آماده بشن.وجود این بازیهای قدیمی کاتالوگ کتابخونه هر پلتفرم رو غنی میکنه و ماندگاری کاربر رو روی پلتفرم بیشتر میکنه.
احتمالا میخواد رو جعبه PS5 Pro درجش کنهسونی نوشته ی " 8k " رو از روی جعبه ی ps5 حذف کرده
View attachment 340005
Sony removes 8K promises from PlayStation 5 packaging.
رو جعبه ps6 مینویسن 8k حتما هم اولین بازی پشتیبانی شدش میشه the last of us part 1 remake remasteredPS6
اشتباه نکن! The Last of Us Part 1 Director's Cut 8K Editionرو جعبه ps6 مینویسن 8k حتما هم اولین بازی پشتیبانی شدش میشه the last of us part 1 remake remastered