Last edited by a moderator:
ممنون برادر. من را از گمراهی نجات دادی. یکی طلبت. ولی افسوس که کسی دیگر به من چیزی نگفت.این میم برای یه Festival دیگه است.
Men of culture کار خاصی با بازیهای استراتژی ندارن.
ممنون برادر. من را از گمراهی نجات دادی. یکی طلبت. ولی افسوس که کسی دیگر به من چیزی نگفت.
know your meme
پس چون کار من برای تو جالب نبود .من را در گمراهی تنها گذاشتی .نفرین عامون بر توبه هر شکل تاپیک اخبار هست، مطلب قرار بدید، در مورد مطلب صحبت کنید، دیگه یک تک meme قرار دادن میشه اسپم از نظر من حداقل و بیشتر برای شاید چت تلگرام و واتس آپ جالبه.
پچ روز اول بازی Starfield با حجم 15.5GB برای افرادی که این عنوان را از قبل دانلود کردهاند، منتشر شد.کسانی بودند که دهها ساعت روی این بازی وقت گذاشتهاند. علاوه بر این، گفته شد که تقریباً تمام باگهایی که پیدا شدهاند، از همین حالا در فهرست اصلاحات بهروزرسان روز عرضه Starfield قرار دارند.
آلمان، جهنم بازی سازی.View attachment 306236
استدیو Mimimi گیمز به دلیل مشکلات مالی بسته میشه . بازی های عالی مثل Desperados III و Shadow Tactics: Blades of the Shogun در کارنامشون دارن
بعد ملت به جای این که از این استدیو ها بیشتر حمایت کنن میرن به پورت یه بازی که بیشتر از 10 ساله اومده پول میدن که حتی مخاطب براش پشیزی اهمیت نداره اونم با قمیت کامل میکنه تو پاچه ملت
مسایل میهن پرستانه یا مسایل خانوادگی نیس که ملت باید حمایت کننبعد ملت به جای این که از این استدیو ها بیشتر حمایت کنن میرن به پورت یه بازی که بیشتر از 10 ساله اومده پول میدن که حتی مخاطب براش پشیزی اهمیت نداره اونم با قمیت کامل میکنه تو پاچه ملت
من desprados III رو تجربه کردم فوق العاده بود. اصلا بازی نبود که بگیم نوآوری نداشت یا کیفیتش پایین بود. اتفاقا این استودیو که این بازی رو ساخته باید بهش دست مریزاد گفت و ازش تمجید کرد. تو تایمی که اکثرا سبک مشابه بازی تولید می کنن این استودیو چنین خلاقیتی داشته اما چه کنیم که سلیقه ی گیمر های خردسال و بعضا تینیجر این بازی ها نیست.مسایل میهن پرستانه یا مسایل خانوادگی نیس که ملت باید حمایت کنن
بازی یه محصوله و محصول هم همیشه برای جواب به نیاز مشتری خلق میشه - وقتی نیاز یا سلیقه مشتریا طوریه که با محصولات 10 سال پیش بیشتر حال میکنن و این چنین محصولاتی خیلی نیازشون رو رفع نمیکنه (فروش بالایی ندارن) تا حد زیادی هم تقصیر سازنده هاست.
سازنده ها یا نیاز بازار رو درست نمیتونن تشخیص بدن و یا محصول بروز و جدیدی نمیتونن بسازن که خلق نیاز تو مخاطب کنه.
الان بازی مثه بالدرگیت3 رو ببینید. همه میگفتن سبک CRPG دیگه بفروش نیس یا اگر بفروشه هم مشتریای خاص یا فروش محدود خودشو داره، ولی از بس تو محصولشون خلق نواوری و کیفیت کردن که ایجاد نیاز کردن تو مشتریان و خیلی از گیمرها که اصن طرفدار این سبک نیستن هم بازی رو تهیه کردن
خلاصه که من ایراد خیلی زیادی از طرف گیمرها نمیبینم و طبیعیه که سازنده هایی که نمیتونن محصول رقابتی تولید کنن حذف بشن و باید هم همینطور باشه(فضای رقابتی یعنی همین)
.
من خودم هم desprados III رو بازی کردم هم به وقتش desprados II و هم desprados I رو و کامل اشراف دارم چی میگید.من desprados III رو تجربه کردم فوق العاده بود. اصلا بازی نبود که بگیم نوآوری نداشت یا کیفیتش پایین بود. اتفاقا این استودیو که این بازی رو ساخته باید بهش دست مریزاد گفت و ازش تمجید کرد. تو تایمی که اکثرا سبک مشابه بازی تولید می کنن این استودیو چنین خلاقیتی داشته اما چه کنیم که سلیقه ی گیمر های خردسال و بعضا تینیجر این بازی ها نیست.
حرف شما درسته فقط یه موردیو اشتباه متوجه شدید من نمیگم چرا به جای این بازی میرن یه بازی دیگه میخرن میگم چرا به جای بازی های با کیفیتی مثل بازی های این استیدو میرن به یه پورت ضعیف پول میدنمن خودم هم desprados III رو بازی کردم هم به وقتش desprados II و هم desprados I رو و کامل اشراف دارم چی میگید.
بله بازی با کیفیتی بود و دنباله خیلی خوبی هم بود ولی یه بازی برای چی ساخته میشه؟؟ که مخاطب خوشش بیاد ازش و پاش پول بده.
شما به عنوان سازنده یا باید باب میل مخاطب بازی بسازی(بری دنبال سبک بازیهای ترند روز) یا خودت بتونی محصولت رو طوری بسازی که جریان ساز بشی و مخاطبی که اصن به محصول تو فکرم نمیکرد جذب تو بشه و به اصطلاح احساس نساز کنه (مثه دارک سولز یا بالدر گیت 3 ) وگرنه یه جز اون محصول با کیفیت تکراری بسازی چیزی عادیت نمیشه
گیمر خردسال و تینیجر هم که میگید مگر ما خودمون وقتی desprados II بازی میکردیم بچه نبودیم مگه ؟ بهرحال صنعت بازی یه دردص قابل توجهی از مشتریاش سن پایین هستن و طبیعتا باید نیاز اونا به بازار جهت بده ( همونطور که قبلا ها ما هم بچه سال بودیم و به نیاز بازار جهت میدادیم)
.
والا من بچه بودم نمی دونستم این ژانر چیه و بازی ها رو به دسته تفنگی و شمشیری تقسیم می شدن البته این به خاطر نبود اینترنت بود. بازی تمدنم هیچی ازش حالیم نبود چون زبانم صفر بود و نمی دونستم چی به چیه. اینا کلا از بازی هایی که مکانیک های پیچیده دارن بدشون می یاد حال و حوصله فکر کردنم هم ندارن. سبک استراتژی الان همش خوابیده دیگه بلیزارد که یکی از سران این سبک بود آخرین بازیش مال چه زمانی بود در این سبک. راجب نسل Z هزارن حرف چه از من چه از اشخاص که توی همین صنعت سرگرمی هستن و چه دیگر چیز ها زیاد هست اگه خواستی بیا تیپ سنتر اونجا بحث کنیم. الان این سبک فاخر بتل رویال بازی هاش چه چیز جالب و جدیدی نسبت به هم داشتن که خیلی ترند شدن و پول درآوردن(این سبک از روی فیلم معروف ژاپنی Battle Royale ساخته شده). اینا خوششون نمی یاد دلیل بر بد بودن بازی نیست. نسل جدید از بازی های فکری خوششون نمی یاد و این اصلا به این خاطر نیست که مثلا ما باهوش تریم اینا کلا از فکر کردن خوششون نمی یاد و به جاش می رن پی دیگر سرگرمی ها.گیمر خردسال و تینیجر هم که میگید مگر ما خودمون وقتی desprados II بازی میکردیم بچه نبودیم مگه ؟ بهرحال صنعت بازی یه درصد قابل توجهی از مشتریاش سن پایین هستن و طبیعتا باید نیاز اونا به بازار جهت بده ( همونطور که قبلاها هم ما بچه سال بودیم و به نیاز بازار جهت میدادیم)
خب گفتم دیگه منم. چون محتوا و سبک و .... اون بازی 10 سال پیش با پورت ضعیف تر بیشتر به دلش می شینه تا محتوا و سبک و .... این بازی.حرف شما درسته فقط یه موردیو اشتباه متوجه شدید من نمیگم چرا به جای این بازی میرن یه بازی دیگه میخرن میگم چرا به جای بازی های با کیفیتی مثل بازی های این استیدو میرن به یه پورت ضعیف پول میدن
کسی هم نگفت اینا بازیه بدی هستن.اینا خوششون نمی یاد دلیل بر بد بودن بازی نیست. نسل جدید از بازی های فکری خوششون نمی یاد و این اصلا به این خاطر نیست که مثلا ما باهوش تریم اینا کلا از فکر کردن خوششون نمی یاد و به جاش می رن پی دیگر سرگرمی ها.
بنظر من بحث بازار یابی این گونه آثار خیلی مهمه. الان همین baldur's gate 3 تو تیک تاک خیلی ترند شد یکیش برای اون خرسه بود البته ( )ولی الان اون الف خوناشامه خیلی ادیت ازش هست.بنظر من اگه می خوان این نسل هم جذب کنن باید از لحظاتی که این کارکتر ها یه چیز خفن می گن یا یه کار خفن می کنن توی تیک تاک و ... ادیت بزارن .خب گفتم دیگه منم. چون محتوا و سبک و .... اون بازی 10 سال پیش با پورت ضعیف تر بیشتر به دلش می شینه تا محتوا و سبک و .... این بازی.
صرفا با کیفیت بودن یه محصول دلیل بر خرید مشتری از اون محصول نیس اینکه تو اون مقطع زمانی مشتری به چی نیاز داره و با چی حال میکنه اولویت داره به فقط کیفیت
اصن تعریف کیفیت یعنی " انطباق محصول با نیاز مشتری"
این استودیوها بنظرم نیاز بازار رو شناسایی نمیکنن - با خودشون میگن چون یه زمانی فلان سبک بفروش بود و درصد خوبی از بازار دستش بود ما بیاییم باز هم یه بازی با کیفیت تو اون سبک بسازیم و بازم احیا کنیم اون سبک رو. در صورتی که فقط ساخت بازی با کیفیت کافی نیس(تو هر محصولی تو دنیا همین قضیه صادقه)
کسی هم نگفت اینا بازیه بدی هستن.
این استودیو بسته شده چون بازیشون فروش قابل انتظار نداشته نه کیفیت قابل انتظار و وقتی بحث فروش وسطه صرفا ساخت یه بازی با کیفیت کافی نیست
در مورد نسل Z و گیمرهای کم سن و سال و ..... هم وقتی مطابق خود آمار تو آمریکا حدود 20 درصد و تو بریتانیا حدود 27 درصد گیمرها زیر 18 سال هستن و تازه این آمار به همراه موبایل گیمینگه و اگر موبایل گیمینگ رو کنار بزنیم شاید این امار به نزدیک 40 درصد اینا برسه، سازنده بازی باید توجه کنه به سلیقه 40 درصد مخاطباش تا بتونه بازیشو بفروشه
نمیگم بره هر بازی سخیف یا چرتی بسازه ولی باید بدونه 40 درصد مخاطب هاش از نسل جدیدن و نیازهای متفاوتی دارن (شاید سبک جدید شاید محتوای انلاین بیشتر شاید محتوای اکشن یا سینماتیک بیشتر و..... )مگر سازنده ای صرفا بازی +18 بسازه که اونم باز متاثر از همین مخاطبهاس
.
آره این خودش مهمه با اینکارا میشه یه احساس نیاز و کنجکاوی تو مشتری ایجاد کرد.بنظر من بحث بازار یابی این گونه آثار خیلی مهمه. الان همین baldur's gate 3 تو تیک تاک خیلی ترند شد یکیش برای اون خرسه بود البته ( )ولی الان اون الف خوناشامه خیلی ادیت ازش هست.بنظر من اگه می خوان این نسل هم جذب کنن باید از لحظاتی که این کارکتر ها یه چیز خفن می گن یا یه کار خفن می کنن توی تیک تاک و ... ادیت بزارن .
Among Us هم همین تیک تاک زندش کرد تو کرونا .اولش بازی موفقیت خاصی نداشت و یکی از سازنده هاش گفت می خواستن نمی دونم بازی رو بفروشن به یه کمپانی دیگه.ولی تو کرونا کولاک کرد