Last edited by a moderator:
جف گراب:
باید شاشید به سر تا پای ea حقیقتا دلم میخواهد ورشکستگی این ناشر را ببینم که حقیقتا ابدا هیچ درکی نسبت به مخاطب نداردجف گراب:
منبع
- بازی Dragon Age: Dreadwolf قرار بود در سپتامبر ۲۰۲۳ عرضه شود، ولی اکنون تا سال ۲۰۲۴ به تاخیر خورده است. در حال حاضر در زودترین حالت ممکن عرضه تابستان ۲۰۲۴ خواهد بود، ولی ممکن است همچنان عرضه به تعویق بیفتد.
- حال با کمتر شدن تعداد کارمندان Bioware، افرادی از تیم Mass Effect به تیم Dragon Age منتقل میشوند. این یعنی Mass Effect جدید هم تاخیر بیشتری خواهد خورد.
- علل تعدیل نیرو:
- تغییر ساختار EA: پیش از این EA ساختاری یکپارچه داشت و درآمدهای حاصل از FIFA و Madden هزینههای بازیهای دیگر را پوشش میداد.
- حال با تقسیم شدن EA به دو سازمان EA Sports و EA Entertainment، تامین تمام هزینههای EA Entertainment به دوش Apex Legend است.
- اما بازی Apex Legends در حال افول است و EA انتظار دوباره به اوج رسیدن بازی را ندارد. شرکت به دنبال پایان بخشیدن به بازی در طولانی مدت است.
- هدف از تعدیل نیروها در Bioware کاهش هزینههای EA Entertainment بود.
ولی افسوس و صد افسوس بایوور رو با خودش نابود کرد کی فکرشو dragon age inquisition آخرین شاهکار این استدیو باشه. همیشه دلم می خواست یه دادگاه تخصصی برای هنر باشه که در اون طرفدارا بتونن کمپانی ها برای سیاست احمقانه شون باز خواست کنن.باید شاشید به سر تا پای ea حقیقتا دلم میخواهد ورشکستگی این ناشر را ببینم که حقیقتا ابدا هیچ درکی نسبت به مخاطب ندارد
به جز جیبهای اندرو و سهامدارهاوایسا
اگه تا الان درآمدهای تخیلی بخش EA Sports به بخش های بازیسازی دیگه EA کمک می کرده... الان که از هم جدا شدن قراره اون حجم از پول به کجا کمک کنه؟ جیب های اندرو ویلسون؟ (پول لایسنس فیفا رو هم نمیدن دیگه خدا رو شکر )
هر چی بشه که یر به یر نمشه که. بخشی میماند یعنی سهام دارش اینقدر کیسه دوز هستند که سال به سال میخواهند تمام سود خودشان را خارج کنند و ابدا هیچ فرصتی برای سرمایه گذاری و.... در نظر نگیرندبه جز جیبهای اندرو و سهامدارها
لایسنس باشگاه ها هم هست
وایسا
اگه تا الان درآمدهای تخیلی بخش EA Sports به بخش های بازیسازی دیگه EA کمک می کرده... الان که از هم جدا شدن قراره اون حجم از پول به کجا کمک کنه؟ جیب های اندرو ویلسون؟ (پول لایسنس فیفا رو هم نمیدن دیگه خدا رو شکر )
ea ید طولایی در عوض کردن زود هنگام سیاست هاش داره. الان می بینی یه ترند جدیدی مثل بلاکچین می یاد و بوی پولو حس می کنه و هار میشه و می زنه بیس کل بازی ها رو عوض می کنه همین dragon age جدید یکی از همین قربانی ها بود.من به آینده EA واقعی خیلی خوشبین هستم
مشکل اینجاست همین افولشم آخه تقصیر خود EA هست، استیم چارتسشو الان نگاه کردم تا همین 4-5 ماه پیش رو اوج بود و بیشترین تعداد پلیر کل تاریخشو داشت.
- حال با تقسیم شدن EA به دو سازمان EA Sports و EA Entertainment، تامین تمام هزینههای EA Entertainment به دوش Apex Legend است.
- اما بازی Apex Legends در حال افول است و EA انتظار دوباره به اوج رسیدن بازی را ندارد. شرکت به دنبال پایان بخشیدن به بازی در طولانی مدت است
همیشه تو خاطراتم بازیکست و بازیکست پلاس جاودانه خواهد ماند بدون شک.خیلی لذت بخش بودسلام به اساتید خوب بازیسنتر
بازی کست و بازی کست پلاس تموم شد ☹☹
ممنونم ازتون بابت همهی زحماتی که تو این سالها کشیدین و اینکه کلی بهمون انرژی دادین و کلی مطلب ازتون یاد گرفتیم
امیدوارم هرکجا که هستید و هر پروژه ای رو شروع کردین موفق و سربلند باشید ⚘⚘⚘⚘
View attachment 305540
سواستفاده نیست هر دو برزگواری که جدید معرفی کردی کیفیت کار بسیار خوبی دارنهمیشه تو خاطراتم بازیکست و بازیکست پلاس جاودانه خواهد ماند بدون شک.خیلی لذت بخش بود
آقایان کریمی طار(سمت چپ) و محمد طالبیان(سمت راست) هر کدومشون کانال خودشون رو جداگانه ادامه میدن
کانال کسری عزیز: Kasra KT
کانال محمد عزیز:Normal Mammad
کانال آقای کریمی حدود 4 ماه هستش که راه اندازی شده و کانال آقای طالبیان 1 سالی هست که در یوتوب ایجاد شده.همون موقع که توی بازیکست اعلام شد آقای کریمی میخوان کانال خودشون رو بزنن من حدس میزدم که بازیکست قراره به زودی به پایان برسه.اما به هر روی برای هر دو عزیز آرزوی موفقیت دارم
=========================
نمیخوام سواستفاده کنم از موقعیت ولی حالا که بازیکست به پایان رسیده دوست دارم از این فرصت استفاده کنم و دوتا کانال خوب برای دوستان معرفی کنم که مطمئنم هم برای ناظم ها و هم برای مجریان بازیکست نام های آشنایی هستند.یکیشون توی همین سایت بازیسنتر نقد مینویسه برای بازی ها و دیگری قبلا سردبیر مجله بازینما بوده.
کانال گلخان جونیور: Golkhan Junior
کانال امید لنون: Omid Lennon
کانال گلخان برنامه های هفتگی داره