Last edited by a moderator:
۱) شایعه: Tes 6احتمالا اخرین بازی از این سری خواهد بود که اقای تاد هاوار میسازه
View attachment 296904
هیچوقت نگفت بازی آخرش قرار باشه این رسانه های زرد تیتر clickbait زدن توی اون مصاحبه میگه پروسه ساخت بازی ها خیلی طولانی شده معمولا بین TES و FALLOUT سوییچ می کنیم حالا به این چرخه استارفیلد هم اضافه شده مشخص نیست چقدر زمان میبره چرخه تکرار شه و من کارگردانی کنم . راستم میگه قبلا دوتا بازی بود الان استارفیلد هم شده یعنی اگه استارفیلد بعدی در کار باشه حداقل 13-14 سال دیگه تازه استارت می خوره ساختنش ، بعد اون میرسن دوباره به TES یعنی شاید نزدیک 20 سال دیگه قشنگ یادمه یه جای مصاحبه گفت که من انسان هستم عمرموم محدوده منظورش اون بود .
هیچوقت نگفت بازی آخرش قرار باشه این رسانه های زرد تیتر clickbait زدن توی اون مصاحبه میگه پروسه ساخت بازی ها خیلی طولانی شده معمولا بین TES و FALLOUT سوییچ می کنیم حالا به این چرخه استارفیلد هم اضافه شده مشخص نیست چقدر زمان میبره چرخه تکرار شه و من کارگردانی کنم . راستم میگه قبلا دوتا بازی بود الان استارفیلد هم شده یعنی اگه استارفیلد بعدی در کار باشه حداقل 13-14 سال دیگه تازه استارت می خوره ساختنش ، بعد اون میرسن دوباره به TES یعنی شاید نزدیک 20 سال دیگه قشنگ یادمه یه جای مصاحبه گفت که من انسان هستم عمرموم محدوده منظورش اون بود .
تو امتیازات استارفیلد این بحث پیش اومد، پستی که اونجا گذاشتم رو اینجا هم میذارم که اتفاقا نقل قول شما هم داخل همون ویدئو هستش:نقل قول از مصاحبه قبل که مستقیم گفته بودن که شاید tes6 اخرین بازی باشه:
View attachment 305812
فکر کنم خودتون جواب خودتون رو دادین: با طولانی شدن پروسه ساخت و ساپورت بازیها...و اینکه ایشون الان ۵۳ سال دارن...ساخت پروژه ی جدید خیلی بعدتر (چندین سال بعد) خواهد بود...شاید دیگه نباشن ویا خیلی پیر شده باشن...اما تو مصاحبه ی جدید ایشون اقای میاموتو رو مثال زدن که در ۷۱ سالگی هنوز بازی میسازن و گفتن که منم میخوام همین کارو کنم.
نمیدونم اینی که برات مینویسم باید بهش گفت خبر خوب یا خبر بد ولی ببین به این صراحت نگفته که قطعا آخرین بازیش هست.یعنی ممکنه آخرین بازیش نباشه.بجز الدر 6 که رسما تایید شده ، یجا گفته فال اوت بعدی هم تو برنامه ساختشون هست.نگفت درچه مرحله ای هست ولی تاییدش کرده که حتما خواهد بود.لینک خبرش این هستش.البته این خبر بر اساس یک مصاحبه حدودا 3 ساعته هستش که میتونی اونو خودت ببینی. ویدئو تقسیم بندی شده.شما برو و روی خود ویدئو یا در قسمت توضیحات رو قسمت the elder scrolls 6 کلیک کن.حدود 20 دقیقه هستش.دیگه هم کلام رو میبینی و هم لحن خود تاد رو.بعید میدونم کلا بره کنار و چیزی نسازه.ممکنه نظرش تغییر کنه.پس چاره ای نداریم جز اینکه امیدوار باشیم.البته تا همین الانشم میراث بزرگی به جا گذشته این بشر برای صنعت گیم
درسته همینه که من گفتم اولا از واژه شاید استفاده شده بعدش گفته نمیدونم ، منظورش این نبوده که نمیخواد بسازه و بازنشسته شه ، منظورش این بوده شاید عمرش قد نده ولی یه سری سایت سریع سو استفاده کردن تیتر زدن . انشالا که هست تا اون موقع ولی خودت حساب کن TES بعدی اگه 5 سال دیگه بیاد نسخه بعدیش حداقل 15 سال بعد با اضافه شدن استارفیلد به چرخه یعنی در بهترین حالت بالای 20 سال دیگه من امید ندارم اونقدر زنده باشم ، به نظرم بهتره کلا fallout رو بسپرن به obsidian اونا جنمش رو دارن .نقل قول از مصاحبه قبل که مستقیم گفته بودن که شاید tes6 اخرین بازی باشه:
View attachment 305812
فکر کنم خودتون جواب خودتون رو دادین: با طولانی شدن پروسه ساخت و ساپورت بازیها...و اینکه ایشون الان ۵۳ سال دارن...ساخت پروژه ی جدید خیلی بعدتر (چندین سال بعد) خواهد بود...شاید دیگه نباشن ویا خیلی پیر شده باشن...اما تو مصاحبه ی جدید ایشون اقای میاموتو رو مثال زدن که در ۷۱ سالگی هنوز بازی میسازن و گفتن که منم میخوام همین کارو کنم.
نسخهی اولش رو خیلی دوست داشتم. واقعا عالی بود.
این میم برای یه Festival دیگه است.