سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی بعدی استودیوی پرل‌ابیس (Pearl Abyss)، که بیشتر برای ساخت بازی‌هایی در سبک MMO شناخته می‌شود، یعنی Crimson Desert یک بازی تک‌نفره خواهد بود.
پرل‌ابیس، استودیویی واقع در کره جنوبی است که در سال ۲۰۱۴ توانست با عرضه‌ی بازی Black Desert Online، عنوانی در سبک MMORPG، شهرت زیادی کسب کند. این بازی از زمان عرضه تا به امروز، توانسته با آپدیت‌های متعدد در بین بازی‌های نقش آفرینی آنلاین جهان باز، خودی نشان دهد؛ به همین دلیل خبر منتشر شده مبنی بر ژانر Crimson Desert، برای تعدادی شوکه‌کننده بود.

خب اقای تاد هاوارد نظرشون رو عوض کردن و میگن که تا اخر عمرشون بازی میسازن

View attachment 305784
هیچوقت نگفت بازی آخرش قرار باشه این رسانه های زرد تیتر clickbait زدن توی اون مصاحبه میگه پروسه ساخت بازی ها خیلی طولانی شده معمولا بین TES و FALLOUT سوییچ می کنیم حالا به این چرخه استارفیلد هم اضافه شده مشخص نیست چقدر زمان میبره چرخه تکرار شه و من کارگردانی کنم . راستم میگه قبلا دوتا بازی بود الان استارفیلد هم شده یعنی اگه استارفیلد بعدی در کار باشه حداقل 13-14 سال دیگه تازه استارت می خوره ساختنش ، بعد اون میرسن دوباره به TES یعنی شاید نزدیک 20 سال دیگه قشنگ یادمه یه جای مصاحبه گفت که من انسان هستم عمرموم محدوده منظورش اون بود .

هیچوقت نگفت بازی آخرش قرار باشه این رسانه های زرد تیتر clickbait زدن توی اون مصاحبه میگه پروسه ساخت بازی ها خیلی طولانی شده معمولا بین TES و FALLOUT سوییچ می کنیم حالا به این چرخه استارفیلد هم اضافه شده مشخص نیست چقدر زمان میبره چرخه تکرار شه و من کارگردانی کنم . راستم میگه قبلا دوتا بازی بود الان استارفیلد هم شده یعنی اگه استارفیلد بعدی در کار باشه حداقل 13-14 سال دیگه تازه استارت می خوره ساختنش ، بعد اون میرسن دوباره به TES یعنی شاید نزدیک 20 سال دیگه قشنگ یادمه یه جای مصاحبه گفت که من انسان هستم عمرموم محدوده منظورش اون بود .

نقل قول از مصاحبه قبل که مستقیم گفته بودن که شاید tes6 اخرین بازی باشه:

Screenshot_20230826-100944_Chrome.jpg

فکر کنم خودتون جواب خودتون رو دادین: با طولانی شدن پروسه ساخت و ساپورت بازیها...و اینکه ایشون الان ۵۳ سال دارن...ساخت پروژه ی جدید خیلی بعدتر (چندین سال بعد) خواهد بود...شاید دیگه نباشن ویا خیلی پیر شده باشن...اما تو مصاحبه ی جدید ایشون اقای میاموتو رو مثال زدن که در ۷۱ سالگی هنوز بازی میسازن و گفتن که منم میخوام همین کارو کنم.

View attachment 305812

فکر کنم خودتون جواب خودتون رو دادین: با طولانی شدن پروسه ساخت و ساپورت بازیها...و اینکه ایشون الان ۵۳ سال دارن...ساخت پروژه ی جدید خیلی بعدتر (چندین سال بعد) خواهد بود...شاید دیگه نباشن ویا خیلی پیر شده باشن...اما تو مصاحبه ی جدید ایشون اقای میاموتو رو مثال زدن که در ۷۱ سالگی هنوز بازی میسازن و گفتن که منم میخوام همین کارو کنم.
تو امتیازات استارفیلد این بحث پیش اومد، پستی که اونجا گذاشتم رو اینجا هم میذارم که اتفاقا نقل قول شما هم داخل همون ویدئو هستش:

نمیدونم اینی که برات مینویسم باید بهش گفت خبر خوب یا خبر بد ولی ببین به این صراحت نگفته که قطعا آخرین بازیش هست.یعنی ممکنه آخرین بازیش نباشه.بجز الدر 6 که رسما تایید شده ، یجا گفته فال اوت بعدی هم تو برنامه ساختشون هست.نگفت درچه مرحله ای هست ولی تاییدش کرده که حتما خواهد بود.لینک خبرش این هستش.البته این خبر بر اساس یک مصاحبه حدودا 3 ساعته هستش که میتونی اونو خودت ببینی. ویدئو تقسیم بندی شده.شما برو و روی خود ویدئو یا در قسمت توضیحات رو قسمت the elder scrolls 6 کلیک کن.حدود 20 دقیقه هستش.دیگه هم کلام رو میبینی و هم لحن خود تاد رو.بعید میدونم کلا بره کنار و چیزی نسازه.ممکنه نظرش تغییر کنه.پس چاره ای نداریم جز اینکه امیدوار باشیم.البته تا همین الانشم میراث بزرگی به جا گذشته این بشر برای صنعت گیم

@cameronx65 جان شما هم لااقل الان کمی میتونید امیدوارتر باشید که احتمالا فال اوت 5 هم یا توسط ایشون ساخته میشه یا با نظارت ایشون :D
امیدوارم خبر خوبی باشه برای شما;)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rpg321 and Adam

View attachment 305812

درسته همینه که من گفتم اولا از واژه شاید استفاده شده بعدش گفته نمیدونم ، منظورش این نبوده که نمیخواد بسازه و بازنشسته شه ، منظورش این بوده شاید عمرش قد نده :D ولی یه سری سایت سریع سو استفاده کردن تیتر زدن . انشالا که هست تا اون موقع ولی خودت حساب کن TES بعدی اگه 5 سال دیگه بیاد نسخه بعدیش حداقل 15 سال بعد با اضافه شدن استارفیلد به چرخه یعنی در بهترین حالت بالای 20 سال دیگه :D من امید ندارم اونقدر زنده باشم ، به نظرم بهتره کلا fallout رو بسپرن به obsidian اونا جنمش رو دارن .

سال ۲۰۲۳ همچنان داره طوفانی پیش می‌ره! :دی
Sea of Stars فعلاً با ۱۷ تا نقد توی اپن‌کریتیک، به میانگین ۹۴ رسیده! بازی قبلی استودیو Sabotage یعنی The Messenger واقعاً چیز جالبی بود و در کنار گیم‌پلی خوب و موسیقی‌های محشر، ویژگی‌های خلاقانه‌ای هم با تغییر بین حالت‌های ۸ بیتی و ۱۶ بیتی داشت. این Sea of Stars هم از همون تریلر اولش خیلی خوب به نظر می‌رسید، ولی حتی از سطح انتظارم هم فراتر رفت!
خبر خوب اینکه بازی برای هر دو سرویس گیم پس و پلاس عرضه می‌شه و از اونجایی که درصد زیادی از بچه‌ها مشترک این سرویس‌ها هستن، می‌تونن فردا برن سراغش.
خبر بد هم اینکه متأسفانه خیلی‌ها هنوز با این جور بازی‌ها مشکل دارن و مفهوم بازی براشون توی آثار AAA عظیم با گرافیک‌های بنیان‌فکن خلاصه می‌شه. :(

sdczxc_xf1j.jpg

dsasadsa_rvu5.jpg

‏فستیوال بازی های استراتژی استیم شروع شد و تا 4 سپتامبر میتونید اکثر بازی های استراتژی رو با تخفیفات خوب بخرید و دمو بازی های این سبک که قراره منتشر بشوند رو رایگان تجربه کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or