Last edited by a moderator:
نمیخوام آف تاپیک صحبت کنم چون اینجا اصلا جاش نیستسال ۲۰۲۳ همچنان داره طوفانی پیش میره!
Sea of Stars فعلاً با ۱۷ تا نقد توی اپنکریتیک، به میانگین ۹۴ رسیده! بازی قبلی استودیو Sabotage یعنی The Messenger واقعاً چیز جالبی بود و در کنار گیمپلی خوب و موسیقیهای محشر، ویژگیهای خلاقانهای هم با تغییر بین حالتهای ۸ بیتی و ۱۶ بیتی داشت. این Sea of Stars هم از همون تریلر اولش خیلی خوب به نظر میرسید، ولی حتی از سطح انتظارم هم فراتر رفت!
خبر خوب اینکه بازی برای هر دو سرویس گیم پس و پلاس عرضه میشه و از اونجایی که درصد زیادی از بچهها مشترک این سرویسها هستن، میتونن فردا برن سراغش.
خبر بد هم اینکه متأسفانه خیلیها هنوز با این جور بازیها مشکل دارن و مفهوم بازی براشون توی آثار AAA عظیم با گرافیکهای بنیانفکن خلاصه میشه.
یه جورایی انگار مخصوصاً خبر رو وسط هیاهوی امتیازهای Starfield منتشر کردن که زیاد سر و صدا نکنه و ملت کمتر به Embracer فحش بدن. چون از مدتها قبل مشخص بود که امتیازهای بازی کِی میاد و توی همچین شرایطی هم هر خبر دیگهای زیر سایه اون میره و گم و گور میشه.Embracer استادیو Volition سازنده Saint’s row رو تعطیل کرد.
این استادیو ۳۰ سال قدمت داشت.
این استودیو بیش از یک دَهَس که تبدیل شده بود به یک shit factoryیه جورایی انگار مخصوصاً خبر رو وسط هیاهوی امتیازهای Starfield منتشر کردن که زیاد سر و صدا نکنه و ملت کمتر به Embracer فحش بدن. چون از مدتها قبل مشخص بود که امتیازهای بازی کِی میاد و توی همچین شرایطی هم هر خبر دیگهای زیر سایه اون میره و گم و گور میشه.
من از تعطیل شدن هر استودیویی ناراحت میشم، چه برسه به استودیویی که ۳۰ سال سابقه داشته و IPهای بزرگی مثل Red Faction و Saints Row رو خلق کرده که نسخههای اولشون خیلی خوب بود. یا Descent که بازی متفاوتی نسبت به زمان خودش بود یا مثلاً FreeSpace 2 که خودم تجربهش نکردم، ولی ازش خیلی خوب میگن.
ولی از طرفی هم Volition واقعاً توی سالهای اخیر خرابکاری کرد. از Saints Row: Gat out of Hell که یادمه طرفدارهای Saints Row رو خیلی ناامید کرد، تا Agents of Mayhem و در نهایت هم نسخه جدید SR که گویا اصلاً چیزهای جالبی نبودن.
متأسفانه صنعت بازی یه جوریه که حتی استودیوهای قدیمی هم کافیه یکی دو تا شکست رو تجربه کنن تا ریق رحمت رو سر بکشن. از اون طرف هم Embracer انقدر پشت سر هم استودیو خرید که الآن به غلط کردن افتاده و همین چند وقت پیش خبر اومد که به فکر تعدیل نیروی اساسی و بستن یه سری از زیرمجموعهها و کنسل کردن بعضی از پروژهها افتادن.
نسخه ریمستر بازی برای 2025 تایید شد
منبع Gaming Leaks subreddit هست که گفته September’s State of Play هم از بازی رونمایی می شه