سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امیدوارم اون نواقص و ضعف های نسخه ی اول که کم هم نبودن رو لااقل برطرف کنن و به دنبال ساخت سیکوئل واسه شیردوشی از فن های دنیای رولینگ نباشن!
چون ایراداتش فقط به داستان آبکی و شخصیت پردازی نه چندان جالبش ختم نمیشد، نبود کوییدیچ به تنهایی حکم شکست عشقی رو واسمون به همراه داشته:D

احتمال ملحق شدن صداپیشگان و بازیگران بازی‌های ویدئویی به اعتصابات اخیر:
  • روز جمعه هیات مدیره SAG-AFTRA (اتحادیه صنفی بازیگران) به طور متفق‌القول به توافق رسیدند که تا تاریخ ۲۵ سپتامبر، مساله اعتصاب کردن صداپیشگان و بازیگران بازی‌های ویدئویی به رای گیری‌گذاشته شود.
  • خواسته‌ها:
    • حضور عوامل پزشکی سر صحنه‌ها حین اجراهای خطرناک
منبع
این قسمت که قرمز کردم یعنی چی ؟ :|

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rpg321
این قسمت که قرمز کردم یعنی چی ؟ :|
خب حین موکپ و ضبط اونها بعضا همین صداپیشه ها بازی میکنن.
تو اینها مبارزه هست ، پرش از ارتفاع و... هست.
درسته که تو استودیو ضبط میشه و امنیت برقراره ولی خب میگن تیم پزشکی هم باید باشه.
همونطور که تو شرایط برابر برای فیلمهای سینمایی این تیم های پزشکی حاضرن.

آقا مثل اینکه خبر رسمی اومده که راک استار رو رد دد 3 داره کار میکنه یا یه همچین چیزی
این مورد رو 2 سال پیش هم گفتن ساخته می شه، الان فقط Take-Two دوباره تکرار کرده ولی چه فایده؟ عرضه عناوین راکستار تا مشخص نشه چه زمانیه، به قول یک کاربر صرفا دنبال کردن سرابه

با گذشت 5 روز از ارلی اکسس نه تنها افت پلیر نداشته بلکه هر روز داره از رکورد قبلیش بالاتر میزنه و امروز به نزدیک 250 هزار نفر همزمان رو استیم رسید:

1693875854752.png

این رقم واسه یه بازی ریلیز شده هم عدد خیلی بالاییه، حالا اینجا ارلی اکسسی داریم که فقط کسایی که پریمیوم خریدن بهش دسترسی دارن اونم بازیی که بلافاصله کرک شد و روی گیمپس هم چیزی نمونده موجود شه.

چقد خوبه میبینی یه استودیو که میتونست بیاد Fallout/Elder Scrolls جدید بسازه که هم ساختش راحت تر بود هم فروش بالاش کاملا تضمین شده اومد جاش یه دنیا جدید به وجود آورد که کلی ریسک فیل شدن داشت ولی داره اینقد تحویل گرفته میشه. (حداقل تا الان) شاید باعث بشه بقیه استودیو های کله گنده هم یکم از اون سیف زون Sequel ساختن بیان بیرون و IP های جدید بیشتری ببینیم.

البته باید دید میتونه مثل بقیه کارای بتسدا عمر +10 سال داشته باشه که با توجه به عظیم بودن و آزادی عملی که به Modder ها دادن احتمال اینکه اسکایریم رو هم بزنه کنار وجود داره بنظرم.

آخرین ویرایش:
سال ۲۰۲۳ همچنان داره طوفانی پیش می‌ره! :D
Sea of Stars فعلاً با ۱۷ تا نقد توی اپن‌کریتیک، به میانگین ۹۴ رسیده! بازی قبلی استودیو Sabotage یعنی The Messenger واقعاً چیز جالبی بود و در کنار گیم‌پلی خوب و موسیقی‌های محشر، ویژگی‌های خلاقانه‌ای هم با تغییر بین حالت‌های ۸ بیتی و ۱۶ بیتی داشت. این Sea of Stars هم از همون تریلر اولش خیلی خوب به نظر می‌رسید، ولی حتی از سطح انتظارم هم فراتر رفت!
خبر خوب اینکه بازی برای هر دو سرویس گیم پس و پلاس عرضه می‌شه و از اونجایی که درصد زیادی از بچه‌ها مشترک این سرویس‌ها هستن، می‌تونن فردا برن سراغش.
خبر بد هم اینکه متأسفانه خیلی‌ها هنوز با این جور بازی‌ها مشکل دارن و مفهوم بازی براشون توی آثار AAA عظیم با گرافیک‌های بنیان‌فکن خلاصه می‌شه. :(

sdczxc_xf1j.jpg

dsasadsa_rvu5.jpg
دوستان این بازی تاپیک نداره؟من یه جایی گیر کردم کجا باید بپرسم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or