Last edited by a moderator:
این قسمت که قرمز کردم یعنی چی ؟احتمال ملحق شدن صداپیشگان و بازیگران بازیهای ویدئویی به اعتصابات اخیر:
منبع
- روز جمعه هیات مدیره SAG-AFTRA (اتحادیه صنفی بازیگران) به طور متفقالقول به توافق رسیدند که تا تاریخ ۲۵ سپتامبر، مساله اعتصاب کردن صداپیشگان و بازیگران بازیهای ویدئویی به رای گیریگذاشته شود.
- خواستهها:
- حضور عوامل پزشکی سر صحنهها حین اجراهای خطرناک
خب حین موکپ و ضبط اونها بعضا همین صداپیشه ها بازی میکنن.این قسمت که قرمز کردم یعنی چی ؟
این مورد رو 2 سال پیش هم گفتن ساخته می شه، الان فقط Take-Two دوباره تکرار کرده ولی چه فایده؟ عرضه عناوین راکستار تا مشخص نشه چه زمانیه، به قول یک کاربر صرفا دنبال کردن سرابهآقا مثل اینکه خبر رسمی اومده که راک استار رو رد دد 3 داره کار میکنه یا یه همچین چیزی
انشاءالله آخر نسل 10 بازیش می کنیم.آقا مثل اینکه خبر رسمی اومده که راک استار رو رد دد 3 داره کار میکنه یا یه همچین چیزی
یجورایی فقط ساختش رو تایید کرده.آقا مثل اینکه خبر رسمی اومده که راک استار رو رد دد 3 داره کار میکنه یا یه همچین چیزی
با گذشت 5 روز از ارلی اکسس نه تنها افت پلیر نداشته بلکه هر روز داره از رکورد قبلیش بالاتر میزنه و امروز به نزدیک 250 هزار نفر همزمان رو استیم رسید:
دوستان این بازی تاپیک نداره؟من یه جایی گیر کردم کجا باید بپرسم؟سال ۲۰۲۳ همچنان داره طوفانی پیش میره!
Sea of Stars فعلاً با ۱۷ تا نقد توی اپنکریتیک، به میانگین ۹۴ رسیده! بازی قبلی استودیو Sabotage یعنی The Messenger واقعاً چیز جالبی بود و در کنار گیمپلی خوب و موسیقیهای محشر، ویژگیهای خلاقانهای هم با تغییر بین حالتهای ۸ بیتی و ۱۶ بیتی داشت. این Sea of Stars هم از همون تریلر اولش خیلی خوب به نظر میرسید، ولی حتی از سطح انتظارم هم فراتر رفت!
خبر خوب اینکه بازی برای هر دو سرویس گیم پس و پلاس عرضه میشه و از اونجایی که درصد زیادی از بچهها مشترک این سرویسها هستن، میتونن فردا برن سراغش.
خبر بد هم اینکه متأسفانه خیلیها هنوز با این جور بازیها مشکل دارن و مفهوم بازی براشون توی آثار AAA عظیم با گرافیکهای بنیانفکن خلاصه میشه.
تو تاپیک امتیازات بازی. اونجا ظاهرا اسپم مشکلی ندارهدوستان این بازی تاپیک نداره؟من یه جایی گیر کردم کجا باید بپرسم؟