سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Bloodborne-1480x833.jpg

نسخه ریمستر بازی توسط Gaming Leaks subreddit برای رلیز 2025 لیک شده قبلا هم اطلاعات درست دادن
احتمال می ره در September’s State of Play هم از بازی رونمایی می شه
شدیدا منتظر نسخه پی سی هستم. دیگه سرتا پای بازیای فرام رو جوویدم این یه قلم مونده :D

Bloodborne-1480x833.jpg

نسخه ریمستر بازی توسط Gaming Leaks subreddit برای رلیز 2025 لیک شده قبلا هم اطلاعات درست دادن
احتمال می ره در September’s State of Play هم از بازی رونمایی می شه
این اگر از همون خبر دیروزی باشه که در مورد SOPه سپتامبر بود
تایید شد فیک اندر فیکه خبر:-"

یکی دیگه به نام یه لیکر دیگه اونده بود چرت و پرت گفته بود
نفر اصلی اومد تکذیب کرد حرفا رو و گفت من نبودم:دی

این اگر از همون خبر دیروزی باشه که در مورد SOPه سپتامبر بود
تایید شد فیک اندر فیکه خبر:-"

یکی دیگه به نام یه لیکر دیگه اونده بود چرت و پرت گفته بود
نفر اصلی اومد تکذیب کرد حرفا رو و گفت من نبودم:D
خبرش ماله چند ساعت پیشه الانم چک کردم رد نشده به هر حال قبلا هم شایعه ش اومده بودم خودمم گذاشتم

خبرش ماله چند ساعت پیشه الانم چک کردم رد نشده به هر حال قبلا هم شایعه ش اومده بودم خودمم گذاشتم
نمیدونم این یکی رو
ولی این خبرم میگفت 2025ه :

اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 (قوانین بالای پست اول مطالعه شود)

که این خبر رد شد، گفتم اگر این هست، این شایعه رفته تو دیوار:-"

و این 2023 فراموش نشدنی
البته تا اینجای کار!
هنوز کلی گیم خفن در راهه👀
پیش بینی میکنم در بدترین حالت 6 تا +80 دیگه هم در راه داریم!
الخصوص الن ویک 2, اسیس میریج، مورتال، اسپایدی 2 و لرد اُ فالن

IMG_20230902_023216_copy_1040x1041.jpg

احتمال ملحق شدن صداپیشگان و بازیگران بازی‌های ویدئویی به اعتصابات اخیر:
  • روز جمعه هیات مدیره SAG-AFTRA (اتحادیه صنفی بازیگران) به طور متفق‌القول به توافق رسیدند که تا تاریخ ۲۵ سپتامبر، مساله اعتصاب کردن صداپیشگان و بازیگران بازی‌های ویدئویی به رای گیری‌گذاشته شود.
  • خواسته‌ها:
    • افزایش دستمزد ۱۱ درصدی
    • حضور عوامل پزشکی سر صحنه‌ها حین اجراهای خطرناک
    • جلوگیری از جایگزین کردن وظایف بازیگران با هوش مصنوعی
  • برخی از شرکت‌های بازی‌سازی طرف مذاکره:
    • Activision
    • EA
    • Disney
    • Take-Two Interactive
    • WB Games
    • Insomniac
  • پیش از این، صداپیشگان بازی‌های ویدئویی در سال‌های ۲۰۱۶ الی ۲۰۱۷ به مدت نزدیک به یکسال در اعتصاب بودند.
  • بر خلاف سینما و تلویزیون، تاثیر این اعتصاب احتمالی روی صنعت گیمینگ چندان واضح نیست، زیرا طراحی و ساخت گیم‌پلی را تحت‌الشعاع قرار نمی‌دهد.
منبع

لینک های بازی FORZA HORIZON 5 از سایت های ایرانی حذف شد

با عنوان محتوای مجرمانه :| :| :| :|

اینا جنس نابی مصرف می کنن که با ماشین بازی هم تحریک می شن جدا یک سور به هر چی بی شعور زدن
قبلا هم بازی های میکی موس با باربی دستور حذف داده بودن
یا ماشین های اسپورت زرد رنگ حق وارداتشون ممنون شد چون تحریک کننده بودن البته نمی دونم چرا تاکسی تحریک کننده نیست حتما باید اسپورت خارجی باشه تا بلند شه
خیلی دوست دارم ببینم قیافه آدم هایی رو که تو اون بنیاد کار میکنن چه شکلیه (البته خیلی قابل تصور هست)
دیروز یه آپدیت رد دد میخواستم مجبور شدم از cs.rin بگیرم چون لینکاشو حذف کرده بودن

لبیک یا راک استار
اطلاعات فاش شده از GTA 6 به سیستم رابطه عاشقانه میان شخصیت‌های اصلی اشاره دارد
⭕️ همانطور که احتمالاً به خاطر دارید، سال گذشته اطلاعات بسیار اولیه‌ای از GTA 6 به بیرون درز کرد. این یک افشاگری بزرگ بود و تمام رسانه‌های گیمینگ را به خود اختصاص داد. آن مدارک اغلب از اینترنت پاک شده‌اند، اما جزئیاتشان همچنان به بیرون درز پیدا می‌کند

⭕️ یک افشاگر در صفحه ردیت GTA 6 ادعا کرده نوشته‌هایی وجود دارند که به نوعی، سیستم عاشقانه به کار رفته بین قهرمانان مذکور، یعنی جیسون (Jason) و لوسیا (Lucia) را برملا می‌سازند. طبق گفته‌های این شخص، بازیکنان می‌توانند بر روی این سیستم تاثیر بسزایی بگذارند که به نوبۀ خود روی بخش‌های دیگر بازی نیز تاثیر خواهد گذاشت

#PC
@P30DAY_NEWS

بازی Final Fantasy 16 دو بسته‌الحاقی پولی دریافت خواهد کرد؛ نسخه PC تایید شد.​

تهیه‌کنندۀ بازی Final Fantasy 16 رسماً اعلام کرد که پورت PC بازی Final Fantasy 16 در کنار دو بستۀ‌الحاقی پولی مراحل توسعه را طی می‌کنند. هیچ اطلاعات بیشتری از این محتویات اضافۀ پولی منتشر نشده است؛ بنابراین، ما نمی‌دانیم که باید منتظر خط‌های داستانی جدید باشیم یا محتویات آن‌ها تنها به گیم‌پلی مروبط خواهند شد. تاریخ انتشار پورت PC بازی نیز همچنان نامشخص است

و این 2023 فراموش نشدنی
البته تا اینجای کار!
هنوز کلی گیم خفن در راهه👀
پیش بینی میکنم در بدترین حالت 6 تا +80 دیگه هم در راه داریم!
الخصوص الن ویک 2, اسیس میریج، مورتال، اسپایدی 2 و لرد اُ فالن

View attachment 307037
Quake 2 Enhanced Edition کجاست پس :( :|

بازی Final Fantasy 16 دو بسته‌الحاقی پولی دریافت خواهد کرد؛ نسخه PC تایید شد.​

تهیه‌کنندۀ بازی Final Fantasy 16 رسماً اعلام کرد که پورت PC بازی Final Fantasy 16 در کنار دو بستۀ‌الحاقی پولی مراحل توسعه را طی می‌کنند. هیچ اطلاعات بیشتری از این محتویات اضافۀ پولی منتشر نشده است؛ بنابراین، ما نمی‌دانیم که باید منتظر خط‌های داستانی جدید باشیم یا محتویات آن‌ها تنها به گیم‌پلی مروبط خواهند شد. تاریخ انتشار پورت PC بازی نیز همچنان نامشخص است
نگفتن درجه سختی جدید اضافه میشه یا نه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or