Last edited by a moderator:
شدیدا منتظر نسخه پی سی هستم. دیگه سرتا پای بازیای فرام رو جوویدم این یه قلم مونده
نسخه ریمستر بازی توسط Gaming Leaks subreddit برای رلیز 2025 لیک شده قبلا هم اطلاعات درست دادن
احتمال می ره در September’s State of Play هم از بازی رونمایی می شه
نسخه ریمستر بازی توسط Gaming Leaks subreddit برای رلیز 2025 لیک شده قبلا هم اطلاعات درست دادن
این اگر از همون خبر دیروزی باشه که در مورد SOPه سپتامبر بود
خبرش ماله چند ساعت پیشه الانم چک کردم رد نشده به هر حال قبلا هم شایعه ش اومده بودم خودمم گذاشتماین اگر از همون خبر دیروزی باشه که در مورد SOPه سپتامبر بود
تایید شد فیک اندر فیکه خبر
یکی دیگه به نام یه لیکر دیگه اونده بود چرت و پرت گفته بود
نفر اصلی اومد تکذیب کرد حرفا رو و گفت من نبودم
نمیدونم این یکی روخبرش ماله چند ساعت پیشه الانم چک کردم رد نشده به هر حال قبلا هم شایعه ش اومده بودم خودمم گذاشتم
خیلی دوست دارم ببینم قیافه آدم هایی رو که تو اون بنیاد کار میکنن چه شکلیه (البته خیلی قابل تصور هست)لینک های بازی FORZA HORIZON 5 از سایت های ایرانی حذف شد
با عنوان محتوای مجرمانه
اینا جنس نابی مصرف می کنن که با ماشین بازی هم تحریک می شن جدا یک سور به هر چی بی شعور زدن
قبلا هم بازی های میکی موس با باربی دستور حذف داده بودن
یا ماشین های اسپورت زرد رنگ حق وارداتشون ممنون شد چون تحریک کننده بودن البته نمی دونم چرا تاکسی تحریک کننده نیست حتما باید اسپورت خارجی باشه تا بلند شه
Quake 2 Enhanced Edition کجاست پسو این 2023 فراموش نشدنی
البته تا اینجای کار!
هنوز کلی گیم خفن در راهه
پیش بینی میکنم در بدترین حالت 6 تا +80 دیگه هم در راه داریم!
الخصوص الن ویک 2, اسیس میریج، مورتال، اسپایدی 2 و لرد اُ فالن
View attachment 307037
نگفتن درجه سختی جدید اضافه میشه یا نه؟؟بازی Final Fantasy 16 دو بستهالحاقی پولی دریافت خواهد کرد؛ نسخه PC تایید شد.
تهیهکنندۀ بازی Final Fantasy 16 رسماً اعلام کرد که پورت PC بازی Final Fantasy 16 در کنار دو بستۀالحاقی پولی مراحل توسعه را طی میکنند. هیچ اطلاعات بیشتری از این محتویات اضافۀ پولی منتشر نشده است؛ بنابراین، ما نمیدانیم که باید منتظر خطهای داستانی جدید باشیم یا محتویات آنها تنها به گیمپلی مروبط خواهند شد. تاریخ انتشار پورت PC بازی نیز همچنان نامشخص است
چیزی نگفتن.نگفتن درجه سختی جدید اضافه میشه یا نه؟؟