واقعا این بازیها خوراک ویتا و کنسول دستیه ، اصلا یک حس دیگه ای داره.نمیدونم من تنها کسی ام که نمیتونه از P3P و P4G روی پیسی مثل ویتا لذت ببرم؟
واقعا انگار یه چیزی مشکل داره
لش کرده بودم پای PC داشتم تو یوتوب میگشتم چشم خورد به P5S.
همچین بلند شدم نشستم فکر کردم پورت نسخه کامل برا سوئیچ زدن (خب خبرهاش دنبال نکرده بودم).
بعدش فهمیدم که یه اسپین آف هست و...
خدا کنه بعد P5s بخوان اصل کاری هم پورت کنن رو سوئیچ.
P4 و MGS دلیل اصلی من برا خرید ویتا بود، اگه بیاد رو سوئیچ باید برم تو کار برنامه ریزی برای خریدش.
من آنچنان JRPG باز نیستم ولی بعد تجربه P3 و Golden روی ویتا، نمیتونم تصور کنم پای کنسول رو TV بازی کنمش.
جوری که اگه برا استیم هم تایید بشه اصلا خوشحال نمیشم.
همیشه همینقدر فف پیش رو داشتیمNew leak reveals upcoming SEGA and Square Enix games: Persona 6, Final Fantasy 9 remake, and more
چقدر FF پیش رو داریم
FF7 : Ever Crisis , FF 17 , FF7: Rebirth, FF 9 Remake
منم میخواستم لایک دراگون رو بگیرم بعد دیدم بقیه نسخه ها هم جالبن و به هم پیوسته گفتم از اول شروع کنماون آره مخصوصا اینکه داستان این سری تا حدودی به پیوسته هستش مثلا همین لایک دراگون حداق نیازه شخص بدونه چرا کریو قهرمان اصلی سری توی نسخه به ایچیبان نمیتونه کمک بکنه و میگه لازمه در سایه باشه خوشبختانه الان نسخه های اصلی سری همه روی پی سی هستش
به ترتیب شمارها هستش از 0 تا 7.لایک دراگون در اصل همون یاکوزا 7 هستش جاجمنتها و ایشین هم اسپین آف هستن.به نظرم یاکوزا 3 نیاز نیست بازی کنی البته داستان خوبی داره تا حدودی از نظر خودم بهتر از 4 داستانش هست ولی گیم پلی و گرافیکش قدیمیه و ممکنه نتونی باهاش کنار بیای.به نظرم یاکوزا 3 برو داستانش کامل از یوتوب ببینمنم میخواستم لایک دراگون رو بگیرم بعد دیدم بقیه نسخه ها هم جالبن و به هم پیوسته گفتم از اول شروع کنم
تایملاین سری چطوره؟
خیلیم قدیمی نیست اوکیهبه نظرم یاکوزا 3 نیاز نیست بازی کنی البته داستان خوبی داره تا حدودی از نظر خودم بهتر از 4 داستانش هست ولی گیم پلی و گرافیکش قدیمیه و ممکنه نتونی باهاش کنار بیای.به نظرم یاکوزا 3 برو داستانش کامل از یوتوب ببین
دوستان کسی تجربه ای از سری بازی FF Brave Exivus داره؟
همه الان مشغول استارفیلدن.آقا کمک من تو بازی Sea of Stars یه جایی گیر کردم
بعد از اینکه کشتی گیرمون میاد و میریم مردم رو ببریم به یه جزیره که یه شهر نو بسازن یه جایی پیدا میشه که یه فانوس محافظشه و تبدیل به اسب میشه و پر از سوراخ سوراخه و وقتی وارد اونا میشی میره به یه جایی که پر از مجسمه ست و هر مجسمه کد داره اونجا باید چیکار کنم داشتم با تلفن حرف میزدم متنش رو نخوندم الان گیر کردم
New leak reveals upcoming SEGA and Square Enix games: Persona 6, Final Fantasy 9 remake, and more
چقدر FF پیش رو داریم
FF7 : Ever Crisis , FF 17 , FF7: Rebirth, FF 9 Remake
در حال حاضر حدود 7_6 گیگه بازی.امروز FF7 Ever Crisis هم عرضه شد
کسی خبر داره دانلود داخل خود بازی چقدره و چقدر حجم لازم داریم؟
سالگرد 26سالگیه عرضه ی FF7 تو آمریکا هم هست
View attachment 308045