سخت ترین مرحله/ سخت ترین Boss

مرحله آخر killzone 2 یادتون رفته اون افسره با قمه دهن آدمو سرویس میکرد

کاملا موافقم آخرشم نتونستم VERY HARD اونجا رو رد کنم دقیقا 5 دقیقه آخر بازی!!

---------- نوشته در 11:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 PM ارسال شده بود ----------

هیچ بازی برام سخت نبود جز تو Dino Crisis 2 یه T-Rex بود گویا ترفند داشته که من هی تر الکی حرموم می کردم :dاون اولین و آخرین بازیی بود که بخاطر سختیش راهاش کردم.
NG2
راحت بود من هیچ سختی تو بازی ندیدم در حالت معمولی رو درجه آخر فقط یذره مشکل تر شد.

DA:O هم که اصلا بازی سختی نبود نصف بازی رو Nightmare می رفتم حواسم نبود (البته روحم از تنم جدا شده بود )بعد یادم افتاد بازی تعیین درجه سختی داره:dفقط باید بدونی چه جوری از کلاس ها استفاده کنی.

و آخرین بازی سختی که فک کنم کسی تو جهان نتونسته باشه رو آخرین درجه سختی تموم کنه God of War III رو حالت Choas مد بازی که فرار بشریه هر چند اجبراری نیست رو همون TITAN مد ترفی می ده اما Choas مدش یه چیز دیگست.

همین GOW3 که میگی ر. من پلات کردم البته بگما واقعا سخترین بازیه عمرم بود VERY HARDش !! باورتون نمیشه دیگه کم مونده بود گریه کنم اما همین چند روز پیش باز رفتم اونم تو 3.45 دقیقه!! آخه 100% ش کردم خشمش بینهایته دیگه اغده ایم کرده بود نشستم هر چی تروفی داشت گرفتم

اوه اوه... :-o
اینجا چه خبره... دم همه Hard Core بازا گرم... :x
من زیاد ادعای Hard Core بازیم نمیشه... ;) ولی اکثر بازی ها رو روی سخت ترین حالت هاش می رم و زیاد هم (نمیگم اصلا :d ) مشکلی ندارم... همه پست ها رو هم خوندم... اکثر بازی هایی رو که بچه ها گفتن رو هم بازی کردم...

انصافا Ninja Gaiden 1 & 2 رو سخت ترین Mode برای من مشکل ترین بودند...

راستی God of War 3 هم جایی که بالاخره می تونی اون 2 تا زنجیر رو بشکنی و یه سربوروس (سگ 3 سر بزرگه) با اون گوسفندای بع بع کن لعنتی میریزن سرت رو سخت ترین حالت خیلی دردسره...

---------- نوشته در 11:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 AM ارسال شده بود ----------

یادش بخیر بازی resident evil 4 روی مد professionalism ، جک کراوزر Jack Krauzer خیلی من را اذیت کرد ولی دیگه از اون موقع تا حالا بازی خاصی نبوده که برام مشکل باشه
یه زمانی این Krauser تق و لق هم واسه من کابوس بود... اما با یه Killer 7 که Upgrade شده، تو یه چشم به هم زدن می پوکه...
الان دیگه تبدیل شده به Boss مورد علاقم واسه سلاخی... ;)

خوب من انتخاب سختی ندارم، چون در واقع شاید فقط یه Boss بوده باشه که من هر چقدر بالا پایین کردم نتونستم بزنمش، اون هم خود شخص شیطان بودند در مرحله نهایی بازی Messiah!! با ضربه های مستقیم هیچ چیزش نمی شد و هر کاری می کردم هیچ جوری نمی تونستم خط Health اش رو کم کنم. از بین 4-3 دوستی که بودیم فقط یک نفرمون 6 ماه بعد راه حلش رو پیدا کرد که وقتی گفت خنده ام گرفت از بس مسخره بود، یعنی در واقع اصلا قابل حدس زدن نبود.
swear1.gif

البته یکی از مرحله های بازی مافیا هم که مسابقه اتومبیل رانی بود خیلی خیلی سخت بود و خیلی از بازیکن ها به خاطر همون مرحله بازی رو ول کردند، و از آخر فوق العاده داستانش محروم شدند.

Boss آخر بازی Rayman 3: Hoodlum Havoc که چند بار تبدیل می شد هم فوق العاده سخت بود. Kintaro توی مرتال کمبت 2 هم وحشتناک بود و شانس آوردیم به یخ های ساب زیرو حساس بود، وگرنه هیچ جوری نمی تونستیم ردش کنیم...
black-eye.gif

توی RE:Code Veronica یه مرحله بود توی هواپیما یه غول بود دستش گرز داشت ، لامصب خیلی کشتنش سخت بود چون مهمات هم کم داشتم.سخت ترین Boss زندگیم بود.کلا سخت ترین BOSS های زندگیم توی Code Veronica بودن و بس:d
موافقم !!
هیچ وقت یادم نمیره به چه بدبختی از دست Steve تبر به دست فرار کردم !! :D
از Evil 1 هم نباید غافل شد که هر زامبی واسه خودش یه Big boss بود !
غول اخر بازی fatal frame 2 مگه یادتون رفته؟(اون زن شیطان که دورو ورش با جمجمه تزیین شده بود)
با موفقیت تمام از پسش بر اومدم و بعدشم واسه اینکه کمی استراحت کنم یک ماه رو توی اسایشگاه گزروندم
yahoo_4.gif
این بازی هم اعصاب زیادی میخواست که من نداشتم !

تا این جا که حرف از بازی اکشن بوده . تو اکشن نهایتا دستت عرق میکه و اعصابت خرد می شه ولی تو استراتزیک باید سردر رو هم بهش اضافه کرد .
اگه company of heroes رو بازی کرده باشید ماموریت highway 69 دخلتونو میاره . این تنها مرحله ای بود که من نتونستم روی سخت ترین حالتش برم .
ولی توی اکشن تا الان مرحله ای خوف تر از بعضی از محله های willrock ندیدم .

نمیگم گیمر هاردکوری هستم ولی تو هیچ بازی زیاد از حد گیر نکردم ...
ولی تنها بازی که به معنای واقعا نتونستم یه مرحش رو رد کنم MadMan بود ... بازی رو آخرین درجه سختی هم زیاد سخت نیستا ولی خدایی یه مرحلش که تو ویتنام بود و باید از یه سنگر تا وقتی دشمن میاد دفاع میکردی دهنت سرویس میشد!
تو درجه نرمال هم اون مرحله به راحتی رد میشه ولی رو درجه هارد باور کنید بیش از 50 بار رفتم و هیچ جوره نتونستم و دست آخر هم اونجا رو نرمال کردم تا رد شه!

به نظرم دارک سولز سخت هست ولی آخه مشکل اینجاست که سختیش ربطی به هوش مصنوعی و این چیزا نداره کلا مسخره ساخته شده و بازی با شانس جلو میره ولی سخترین غول که منطقی سخت بود ninja gaiden فکر کنم تقریبا با همه ی غول هاش از اول باید بجنگی هیچوقت یادم نمیره که با دو میلیمتر جون غول آخر را کشتم خداییش واقعا قبول دارم شانسی ترکوندمش اگر کسی الان میخواد بازی کنه همیشه تا جایی که میتونه فقط جون بخره مطمعنن در مراحل اخر بهتون در حد بسیار بالایی کمک میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or