مرحله آخر killzone 2 یادتون رفته اون افسره با قمه دهن آدمو سرویس میکرد
هیچ بازی برام سخت نبود جز تو Dino Crisis 2 یه T-Rex بود گویا ترفند داشته که من هی تر الکی حرموم می کردم :dاون اولین و آخرین بازیی بود که بخاطر سختیش راهاش کردم.
NG2
راحت بود من هیچ سختی تو بازی ندیدم در حالت معمولی رو درجه آخر فقط یذره مشکل تر شد.
DA:O هم که اصلا بازی سختی نبود نصف بازی رو Nightmare می رفتم حواسم نبود (البته روحم از تنم جدا شده بود )بعد یادم افتاد بازی تعیین درجه سختی داره:dفقط باید بدونی چه جوری از کلاس ها استفاده کنی.
و آخرین بازی سختی که فک کنم کسی تو جهان نتونسته باشه رو آخرین درجه سختی تموم کنه God of War III رو حالت Choas مد بازی که فرار بشریه هر چند اجبراری نیست رو همون TITAN مد ترفی می ده اما Choas مدش یه چیز دیگست.
یه زمانی این Krauser تق و لق هم واسه من کابوس بود... اما با یه Killer 7 که Upgrade شده، تو یه چشم به هم زدن می پوکه...یادش بخیر بازی resident evil 4 روی مد professionalism ، جک کراوزر Jack Krauzer خیلی من را اذیت کرد ولی دیگه از اون موقع تا حالا بازی خاصی نبوده که برام مشکل باشه
موافقم !!توی RE:Code Veronica یه مرحله بود توی هواپیما یه غول بود دستش گرز داشت ، لامصب خیلی کشتنش سخت بود چون مهمات هم کم داشتم.سخت ترین Boss زندگیم بود.کلا سخت ترین BOSS های زندگیم توی Code Veronica بودن و بس:d
این بازی هم اعصاب زیادی میخواست که من نداشتم !غول اخر بازی fatal frame 2 مگه یادتون رفته؟(اون زن شیطان که دورو ورش با جمجمه تزیین شده بود)
با موفقیت تمام از پسش بر اومدم و بعدشم واسه اینکه کمی استراحت کنم یک ماه رو توی اسایشگاه گزروندم