سخت ترین مرحله/ سخت ترین Boss

یعنی پستا رو می خونم، خنده ام می گیره. یکی اومده می گه فلان غول سخته 2 تا پست بعد یکی گفته نه آسونه و همین چرخه ادامه پیدا کرده.
آخرش سخت ترین غول کی هست؟:d

مشکل چندانی با بازیهای ninja gaiden dark souls یا حتی final fantasy ها نداشتم تا حالا :d
به نظرم مشکل اصلی یه بازی و یه باس جوری باشه که لولت به لول بردن باس نخوره و هیچ راه برگشت و آپگرید و اینا هم نداشته باشی :d
الان من با همچین مشکلی مواجهم تو final fantasy xIII-2 . تو یوتیوب سرچ میکنی همه از اول میدونستن چجوری بازی کنن و آپگرید کنن gilgamesh رو توی 10 دقیقه میزنن ولی من نمیتونم
100 ساعت بازی کردم و الان موندم تو گل هیچ راهی هم به جز شروع کردن بازی از اول ندارم

Prinny 1 , 2

مخصوصاً شماره 2

بازی 2D Side Scrolling طرف تکنیک میزنه تمام صفحه o_O

تنها راهی که داری اینه که بمیری! -_-

ماشالا هر دفعه هم که میزنیشون Transform میشن

کلاً هیچ امیدی برای تموم کردن بازی نداری

بازی نینجاگایدن2توی این بازی یک دشمن ساده هم میتونه بکشتتون وای به حال باس فایت هاش!من خودم هنوزتمومش نکردم آخه تازه کارم!کسی میدونه باید چجوری مرحله7روگذروند؟

بازی نینجاگایدن2توی این بازی یک دشمن ساده هم میتونه بکشتتون وای به حال باس فایت هاش!من خودم هنوزتمومش نکردم آخه تازه کارم!کسی میدونه باید چجوری مرحله7روگذروند؟
آخ چی گفتی درد دل ما رو تازه کردی . جدی جدی نینجا گایدن 2 سخت ترین بازی بود که تو عمرم کردم . دشمن های سادش واسه خودشون باسی هستن در مقابله با بقیه ی بازی ها .....

تو سگا یه مرد اهنین داشت که فکر کنم سازنده هاشم نتونستن به آخرش برسن
robocop 3 اگه منظورته من تمومش کردم!خیلی بازیش سخت بود اعصاب آدم رو خورد میکرد من هم نامردی نکردم رو درجه آسون بازی رو گذاشتم و جون رو تا آخرین حدی که بازی اجازه میدا گذاشتم و تمومش کردم!
بازیش باحال بود همین چند روز پیش رو کامپیوتر با شبیه ساز دوباره اجراش کردم هر کار کردم نتونستن برای جونش ترینر بسازم ولی تیرش رو تونستم بی نهایت کنم ولی در آخر دیدم با صفحه کلید سخته بی خیالش شدم!
98475c83b470.png

غول آخر castlevania lord of shadows ........... یعنی دهن منو ... آره :دی

هنوز که هنوزه تموم نکردم بازیو........ وقتی اونقد میزنیش که منگ میشه یه سری دایره میاد دورش نمیزاره برسی بهش......

کلا یه بار تونستم برسم بهش که اونم بعدش QTE رو اشتباه زدم ریده شد تو اعصابم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or