genesis007
کاربر سایت
آخ چی گفتی درد دل ما رو تازه کردی . جدی جدی نینجا گایدن 2 سخت ترین بازی بود که تو عمرم کردم . دشمن های سادش واسه خودشون باسی هستن در مقابله با بقیه ی بازی ها .....
robocop 3 اگه منظورته من تمومش کردم!خیلی بازیش سخت بود اعصاب آدم رو خورد میکرد من هم نامردی نکردم رو درجه آسون بازی رو گذاشتم و جون رو تا آخرین حدی که بازی اجازه میدا گذاشتم و تمومش کردم!
بازیش باحال بود همین چند روز پیش رو کامپیوتر با شبیه ساز دوباره اجراش کردم هر کار کردم نتونستن برای جونش ترینر بسازم ولی تیرش رو تونستم بی نهایت کنم ولی در آخر دیدم با صفحه کلید سخته بی خیالش شدم!
Contra واقعا بازی خفن و عالی بود 1 سال پیش رو pc دوباره بازی کردم واقعا بازی فوق العاده بود بنظر منم سخت ترین بازی همینهكدومتون به باس آخر Contra Hard Corps رسيدين كه اصلا بخوايد باهاش بجنگين ؟:دي قطعا ، و بدون شك ، سخت ترين باس هاي تاريخ ، در سخت ترين بازي تاريخ يافت ميشه ... كلا باس هاي امام شماره هاي كُنترا خفن ، سخت ، و چالش آور بودند . يادشون گرامي . Alien Bahamut كه الآن اسمشو آوردم باس كفّاره بدم شب كابوس نبينم ... دارك سولز و ديمن سولز كيلو چنده جناب ؟
مافیا ۱ مرحله مسابقش دهنم سرویس شد
چلنج آخرش تو تاور در سخت ترین درجه باید شائو کان ملینا و گورو رو با یه جون بزنی :d هم SMOKE به دردش میخوره هم SHIVAاون که کاری نداشت. فقط باید smoke رو میگرفتی.
داداش DLC اش رو بازی نکردی پس . برو برس به GILGAMESH ببین کجای کاریfinal fantasy xIII-وfinal fantasy xIII-2
واقعا بعضی از ریس ها ی عصاب خورد کنی داشت.