سایت مجله بازی نما

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نتیجه ای که از این بحث مبسوط گرفتیم این بود که بابا MaMaSaN همون محمد حیسنه ! راستش نام کاربریتون برام جالب و سوال بود :cheesygri امیدوارم یه موقع ناراحت نشی قصدم مزاح و تلطیف جو تاپیک بود.
به هر حال انتقادهای به این تندی برخوردهای تند هم در پی داره، شخصا خواننده و طرفداره مجله هستم ولی انصافا نقد تند و متفاوتی بود گرچه خودم خیلی به استاندارد سازیه GeoW اعتقاد ندارم.

شما اگر باره اولــته وارد اینترنت میشی
خندیدم
و تاحالا تو هیچ سایتـــی ندیدی که Geow رو بکــوبن یا لــه کنن یا هرچیزی که شما اســـمش رو میذاری به من ربطی نداره. این مقاله هم هیچ چیزه خاصـــی نیست ، مسلماً بدتر از اعضای بازی سنتر سعی نکرده نویسنده ی اون مطلب Geow رو زیره سوال ببره !
چه ربطی داره ؟ حالا چون یک عده فن PS3 دارن بازی رو تو بازی سنتر میکوبن ، پس از این به بعد ما باید به کوبیدن عادت کنیم ؟ من اصلا چی کار به اعضای بازی سنتر دارم ! مگه وحی منزل هستند ؟
در ضمن اشتباه از من بود که گفتم مطلب رو نخوندم ؛ اصلا نیازی نبود بگم ! فقط باعث شد یه سوژه دستِ شما بدم تا تو هر قسمت که پاسخی نداری بگی مطلب رو نخوندی حرف نزن!
اشتباهت از اونجایی شروع شد که بدون این که حتی مجله رو بخونی داری نظر میدی ! پاسحی نمیتونم بدم به شمایی که نخوندی مجله رو و بعضی حرفات که کاملا مشخص میکنه به خاطر چیزای دیگه داری از این پیش نمایش حمایت میکنی و مجبورم این جواب رو بدم !
پست اول یعنی پستِ اول ، اینم باید توضیح بدم؟
من به این قصد وارد این گفتگو شدم که بگم قرار نیست یه مطلب رو همه بپسندن ، و طرفدارهای اون مطلب هم مطمئنا به اندازه ی منتقدینــش هستن ! ولی الان دارم راجبِ Geow بحث میکنم با شما.
وقتی جواب پست من رو نقل میکنی و میگی پست اول این شک و شبهه به وجود میاد که پست اولی که من نقل قول کردم ! معلومه قرار نیست یه مطلب رو همه بپسندن ! من هم از همین اول همینو میگم که همه چیز باید گفته شه و ربطی به پسندیده شدن توسط من و شما نداره !
نظره شخـــصیِ شما و برای کسی اهمیـــت نداره !
اگر خواستی میتونی یه تاپیک بزنی در بخشِ 360 با نامِ " آیا Geow استاندارد بود ؟ " ! اون وقت ببین با چه برخوردهایی روبرو میشی. البته شما که ماشالله هیچ کس غیر از خودت رو قبول نداری.
الان میخواستی طبق جمله اولت اون چیزی که تو چند پست پیشت گفتم ( از چی خوشت میاد مهم نیست و ... ) رو .....؟
برای خودم حداقل اهمیت داره ! کاملا نظر من هم نیست ! نظر سایت ها هست که با نمراتشون اثبات کردن ! لازم به این کار نیست ! جواب مشخصه ( حداقل دوستان با فهم شعور میفهمند که دیگه این بازی تواین سبک چه تو گرافیک چه تو گیم پلی استاندارد ایجاد کرد ! ) این مورد اخر هم از توهمات ذهنته !
دیگه کم کم دارم به این نتیجه میرسم که شما واقعا علاقه داری یک نفر " خرت " کنه ! وگرنه اینقدر این عبارت رو تکرار نمیکردی و روی انتقاد منصفانه ( که باید جوانب خوب و بد هر دو رعایت بشه ) اسم خر کردن نمیذاشتی.
مراقب حرف دهنت باش و بفهم چی از دهنت بیرون میاد ! شخصیتتو با این حرفای بچه گانه کوچیکتر از این نکن چون فقط بچه ها وقتی نمیتونند حرف برن به هم فحش میدن که الان کاملا اثبات کردی !
انتقاد منصفانه ؟ وصله پینه ای یعنی منصفانه ؟ یکی از بزرگترین بازی های این نسل = سراسر تقلید و همراه با جو سازی عظیم ؟
هیچ حرفِ خاصی برای گفتن نداری ، وقت تو هر جمله 3 بار میگی شما که مطلب رو نخوندی ! حتی وقتی من جدای از اون مطلب هم دارم در مورد Geow صحبت میکنم باز میگی شما مطلب رو نخوندی.
خب نخوندی منم هر چی از پیش نمایش میگم تو نمیگیری چون نخوندی ! در ضمن اینجا بحث اون پیش نمایشه نه GEOW خارج از اون چیزی که نوشته شده !
من توضیحاتم رو دادم و کسانی که باید متوجه میشدن مسلماً شدن ، بنابراین دیگه این بحث رو ادامه نمیدم ! چون شما جوابی نداری بدی و وقت داری با گفتن ِ " نخوندی " وقت خودت و من رو تلف میکنم.
همین الان تو این 3 خط چند بار گفتی نخوندی یعنی چیزی نداری که جواب منو بدی !
از اول هم پاسخ به انتقاد ها اشتباه بود ! بهتر همونِ که جواب هیچ انتقادی داده نشه اصلاً ؛ چون وقتی جواب میدی بدهکار هم میشی.
کسی هم از شما دعوت نکرد بیای از چیزی که خودت ننوشتی دفاع کنی !
مهرداد جان بنده از شما به عنوانیه دوست درخواست میکنم که یکم لحنتو بهتر کنی. هر چی باشه ایشون نویسنده ی مجله ی ما هستن و نباید با این تندی باهاشون صحبت بشه.
.
ممسن جان شما بهتره به این دوستمون تذکر بدی که به من میگه دوست داری خرت کنن !
پ.ن : ایشون هر کی میخواد باشه ، باشه ! مهم نیست حق توهین نداره !

ولی ایشون بجای اینکه جواب من رو بده همش میاد میگه " نخوندی" !
دیگه داری رو اعصاب راه میری ! اخه برادر من ! قربونت برم ! تو فلسفه این که نخونده میای فتوا میدی رو بگو تا منم بگم چرا هی میگم نخوندی !
من اصلا قصدم دفاع از این مطلب نبود
کاملا مشخصه قصدت چی بود !
واقعا نخوندن و چشم پوشی کردن از یک پیش نمایش اینقدر سخته...؟!؟
تبارک ا .... !:biggrin1:
مجله خوب شده همون اول هم گفتم اما قرار نیست دیگه هر چی نوشتن رو قبول کنیم !
ولی مهرداد هم خوب به هر حال فنِ این بازی هست دیگه ! نمیتونه تحمل کنه بازی مورد علاقش رو بکوبن !
نه ممسن من فن دو اتیشه نیستم ! ولی نباید حقیقت رو کتمان کرد ! همین طور که همیشه هر عناوینی از کنسول مخاف هم خوب بوده گفتم !
مهرداد جان اشاره به نکات مثب بازی اسمش " خر کردن " نیست.
منظورم بزرگ نمایی نکات منفی بود !
----------------------------
پ .ن : بنده دارم وقت خودم رو با کسی که چیزی از این مقاله نمیدونه تلف میکنم
-

مجله خوب شده ولی اون نقد واقعا بی انصافی بود ولی به قول سامان بی خیالش شین حالا یه نفر خواسته یا نا خواسته یه نقدی نوشته که مورد داشته، راجع به بقیه مجله بحث کنین :) من خودم یه مشکل بزرگ داشتم اونم اینکه نمره بازی ها فقط حالت کلی دارن و به هر بخش جدا نمره داده نشده ( یا حداقل من هر چی گشتم پیدا نکردم )

یکی میشه ما رو روشن کنه از کدوم نقد دارید انتقاد می کنید ؟ :دی

اووووف چه خبرتونه !
این تیریپیشو انتظار نداشتم !

هرکس به طریقی دل ما میشکند ، بیگانه جدا دوست جدا میشکند ، بیگانه اگر میشکند عیبی نیست ، از دوست بپرسید چرا میشکند

خب اگه اینجور باشه که ایشون نوشتن آنچارتد هم تقلید بزرگی از تام رایدر و گیرز بود و وصله پینه زیاد داشت اصولا در نقد یک بازی باید کمتر از کلمه تقلید استفاده بشه چون حدودا 90 درصد بازیها کم یا زیاد از هم دیگه تقلید میکنند در ضمن اقای نویسنده مگه شما نقدهاتون رو از رو سایتهای خارجی کپی می کنید ؟ پس تقلید گیرز از کیل سوءیچ نوشته گیم اسپات بوده نه شما !!

من اصلا به این پیشنمایش هایی که در ایران نوشته می شه اعتقاد ندارم ولی

اصولا "نقد" قبل از عرضه ی بازی منتشر می شه نه بعد از این که گدای سر کوچه هم GOWIII رو تموم کرده

اما در هر صورت درسته که از نظر من کلا مجله های ایرانی چه بازی و چه ... مزخرف هستند اما با این حال بازی نما بهترین و تخصصی ترین نشریه بازی در ایران است .

مهرداد جان من از شما خواهش کردم ! اگر میشه دیگه ادامه نده لطفآ ! خوبیت نداره داخل این سایت مجله ی ما کوبیده بشه ! حتمآ باید این حرف رو رُک به شما گفت ؟ بابا شاید خیلی ها مثل شما از اون پیش نمایش ناراحت باشن ولی میان تو یه سایت دیگه مجلشونو خراب کنن ؟ عزیز همیشه اینو بدون ! هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد ! اگر میشه دیگه ادامه نده مهرداد جان لطفآ ! به اندازه ی کافی هم به هم بی احترامی کردین ! بسه دیگه !

=======================================

دوست عزیز ( نویسنده ی مجله ی بازینما ) از شما خواهش میکنم جواب ندین تا قائله خاتمه پیدا کنه.

آخرین ویرایش:
مهرداد جان من از شما خواهش کردم ! اگر میشه دیگه ادامه نده لطفآ ! خوبیت نداره داخل این سایت مجله ی ما کوبیده بشه ! حتمآ باید این حرف رو رُک به شما گفت ؟ بابا شاید خیلی ها مثل شما از اون پیش نمایش ناراحت باشن ولی میان تو یه سایت دیگه مجلشونو خراب کنن ؟ عزیز همیشه اینو بدون ! هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد ! اگر میشه دیگه ادامه نده مهرداد جان لطفآ ! به اندازه ی کافی هم به هم بی احترامی کردین ! بسه دیگه !

=======================================

دوست عزیز از شما خواهش میکنم جواب ندین تا قائله خاتمه پیدا کنه.

منظورت از دوست عزیز من بودم یا استاد مهرداد ؟ :smile:

من اصلا به این پیشنمایش هایی که در ایران نوشته می شه اعتقاد ندارم
ببخشیدا ولی بیشتر همین پیش نمایش ها و یا حداقل اطلاعات مرتبط به بازی ها از سایت های معتبر خارجی هست که احتمالا شما بهشون اعتقاد داری .
اصولا "نقد" قبل از عرضه ی بازی منتشر می شه
حتما پیش نمایش هم بعد از عرضه ـشون دیگه ؟!
. . .
از مهرداد جان و آقای ناطق الهی هم درخواست دارم که دیگه لطفا ادامه ندن بحثُ
ممنون . . .

اى بابا هنوز که شماهاىىن واقعا براتون متاسفم دعوا دىگه سر qt نىست سر کم نىاوردن دوست عزىز شما اگه دلت انقد از بازى نما پره خوب نخر گفتن geow وصله پىنه اى خوب مثل من مىگم آره شما مىگى نه هرکى ىه نظرى داره و نظرشم محترمه اصلا واسه همىنه که اىن همه مجله بازى هست تو دنىا تا شما اونى به صلىقت مىخوره انتخاب کنى الان شما دارى بحث تخرىبى مىکنى کارت واقعا بده بازى نما فراتر از ىه پىش نماىشه به نظر من اىن مجله تو اىجاد فرهنگ بازى تو اىران نقش مهمى داشته به بچه هاى بازى نما هم مىگم ىه مقدار خوددار باشىن تا اىنجورى نشه واقعا هرکى بىاد تو حالت بدى براش اىجاد مىشه من مجله رو دىشب خرىدم قبلش فکر مىکردم مجله چه آشغالى شده ولى به سرعت نظرم عوض شد

... . (:l)
سایت هنوز از ***** در نیومده شما دارید از مجله حرف می زنید؟!
وقتی خودمون با خودمون دعوا می کنیم از بقیه چه انتظاری دارین... .
یه ذره به حرف سامان گوش کنید... .:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or