سایت مجله بازی نما

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من حرف شما نظر شخصی نیست، یه جورایی بی انصافیه محضه.

بی انصافی؟؟؟
ممد جان خودت برو شماره های جدیدو با شماره های 24 تا اون شماره ایی عید که اسپایدر من روش بود مقایسه کن!

مجله در حد افتضاح پایین اومده!
بخش سخت افزار رو با زمان آقای هرندی مقایسه کن!

یا پیش نمایش کوآنتوم نمیدونم چی!
یا نقد گاو3!!!! من از دیروز تو فکر اینم بد قولی سونی چی میتونه باشه!
جناب شهبازی هم که طبق معمول در عمل ..... به مجله نقش داشتن!
نمیدونم آقای فرامرزی کجاس اصلا! سر مقاله هم که نمیویسن!

اونم از سایت که انقد نظارت نشد رو بلاگاش که هیتلر شد!

کلا بازینما یه تکون اساسی میخواد!

DVD-A
  • Above launch-hd
  • And yet it moves-globetrotter-hd
  • Atelier totori-debut_jp
  • Bionic Commando Rearmed 2- debut-hd
  • Deus ex hr-gdc10-hd
  • Dodogo-debut
  • Fantasyoapecolons-debut-hd
  • FinalFantasy14-life in eorzea-pt1-hd
  • Freeks capeefh-debut
  • Gears of War 3-debut-hd
  • Ghost recon FutureSoldier-debut-teaser-hd
  • Hydrophobia-illusionc-hd
  • Limbo
  • Limbo-gdc10-evolution of limbo-interview-hd
  • Lordu-mechanics-pt1-hd
  • Lordu-mechanics-pt2-hd

DVD-B
  • Lost Planet 2 - demo - turbulent jungle
  • MGS Peace Walker - Assassins Stealth - HD
  • Naughty Bear - Debut
  • PoP The Forgotten Sands - destiny of a kingdom - hd
  • PoP The Forgotten Sands-first lookgp - hd
  • RDR - life in the west - hd
  • Secret World - gdc10 - hd
  • Sony-gdc10-press con-psmove
  • Sony-gdc10-psmove-int-gt-hd
  • SpidermanSD-debut-hd
  • SplitSec-downtown-hd
  • SuperMG2-gptrailer-hd
  • Witcher2ak-polish-hd

خيلي ممنون :love:

تکون اساسی با تخته شدن فرق میکنه :d
هنوز هم به نظر من کسایی مثل مهدی فوزی، مهرداد سیفی، بهزاد خرم و... کاراشون ارزش خوندن داره
صد البته جای امثال کاوه هرندی این وسط به شدت خالیه، اما خب تحولاتی هم در راهه.

محمد جان به نظرت این بی انصافی نیست که یه نویسنده میاد گیرز رو کاملآ له میکنه ؟ خوب خودشون باعث انتقاد میشن ! اگر ایشون نیاد بنویسه گیرز تقلیدی از کیل سوییچ هست که بحثی پیش نمیاد !

این پیش نمایش کوانتوم تئوری رو 2-3 بار خوندم!با توجه به سابقه ی قبلی از نویسنده ها که تو ذهنم هست و استفاده از جمله های کلیشه ای فقط میتونه کار کیانوش گلزاری باشه...
البته پیشرفت محسوس بوده تو مجله و اصلا نمیشه با شماره ی قبل مقایسش کرد.

منم دیروز پیش نمایش کوانتوم تئوری را خوندم و واقعا بی انصافی بود . جالب اینجاست انگار نویسنده هیچ اطلاعاتی از بازی نداشته .
چون تا اونجا که من میدونم بلزینسکی طراح ارشد بازی هست نه کارگردان بازی .
و باز جالب تر اینجاست که از موسیقی گیرز هم ایراد گرفته و از قطعه های حماسی کوانتوم تئوری تعریف کرده !!. حالا ایشون چطور از موسیقی کامل بازی که هنوز منتشر نشده خبر دارند خدا میداند.

دوستان اون عکس کریتوس که دو صفحه از مجله رو گرفته بود هم در نوع خودش جالب!

دوستان اون عکس کریتوس که دو صفحه از مجله رو گرفته بود هم در نوع خودش جالب!

حالا اون چیز زیاد مهمی نیست ! چون پرونده ی ویژه ی این بازی بود اشکالی نداره که اینطوری باشه ! من رو تنها چیزی که خیلی حرص خوردم این بود که چرا نویسنده ی مجله ی بازینما باید گیرز رو تقلیدی از کیل سوییچ بدونه !

آقا انقد حرص نخور خوب اون بنده خدا اىنجورى استنباط کرده که خىلى هم مسخرست ولى در کل مجله خوب بود صفحه آراىى خوب بود در ضمن وىراىش هم شده بود! در مورد بد قولى سونى هم اوجورى که تو متن نوشته تاىتان ها همىشه ىه کار انجام مىدن و قرار بوده اىن جورى نباشه اون مجله هم که روش عکس اسپاىدرمن روش بود وىژه نامه نوروز بود در کل نمىشه از مجله هاى اىرانى بىشتر ازاىن انتظار داشت چون مطالب از اىنترنت بدست مىاد و نوىسنده هم تحت تاثىر نوشته قرار مىگىره

حالا اون چیز زیاد مهمی نیست ! چون پرونده ی ویژه ی این بازی بود اشکالی نداره که اینطوری باشه ! من رو تنها چیزی که خیلی حرص خوردم این بود که چرا نویسنده ی مجله ی بازینما باید گیرز رو تقلیدی از کیل سوییچ بدونه !
ببخشید چرا مهم نیست اتفاقا خیلی هم مهم ما واسه تک تک صفحات اون مجله پول پرداخت کردیم مجانی که نبوده الکی دو صفحه رو پیچوندن.(البته انصافا عکس خیلی باحالی بود:biggrin1:)

خـــب من یه توضیـــحی بدم :
من شخصاً مطلبــــی رو که اینجا انتقادهای زیادی ازش شده رو نخوندم ولی یه نکته ی کلی هست که هیچ کس بهش توجه نمیکنه ، درسته نویسنده ی مطلب باید سعی کنه کاملا بی طرف باشه ولی به هر حال نمیشه همه رو راضی کرد. نویسنده ی اون متن هم یه نفره مثل من و شما و برای خودش نظری داره و قرار نیست وقتی مطلبی نوشته میشه همه اون رو بپسندن ! مطمئنا باشید همون قدر که شما از خوندن این متن عصبانی شدید کسانی هستن هم که خوشحال شدن. توی همین سایت بازی سنتر یه سری به تاپیک ها بزنید میبیند که اکثراً با Geow مشکل دارن و مطمئنا اگر چنین مطلبی رو بخونن ازش استقبال میکنن.
به هر حال این اشتباهِ که بخواین فکر کنید نویسنده حتما باید بیاد و مطابق میل شما بنویسه.
اونم از سایت که انقد نظارت نشد رو بلاگاش که هیتلر شد!
والا اینجا هم که نظارت میشه از اینجور بلاگ ها و کامنت ها ( که خود شما هم کم از این کامنت ها نمیذاری) کم نمی بینیم ، ولی به خاطر سرعت عمل و نظارت بیشتر سری پاک میشن تا سایت هیتلر نشه.
تکــون اساسی با بستن مجله خیلی فرق داره ،
ثانیاً لحن صحبت کردن خیلی مهمه که متاسفانه شما اصلا بهش توجهی نمیکنی.

پ.ن: در مورد تاخیر در انتشار مجله هم باید بگم حق با شماست ، ولی ما خوشحالیم که " سال نامه " نیستیم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or