سایت مجله بازی نما

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
برا من هنوز از طرف مخابرات بستس، پس زیاد دلتون رو خوش نکنید، تا سایت کامل باز نشه هم فروم بسته اس :d

یعنی "خداحافاظ بازی نما" ؟
فکر نکنم بذارن قبل E3 باز بشه.

هیلتر شدن به همه چی ربط داره جز اینی که گفتی ! :d در هر صورت سایت مطعلق به مجله هست و حتما باز خواد شذ اما زمانش مشخص نیست !

هیلتر کردن که معدل بچه ها بیاد بالا ! بعد از امتحان ها باز می کنند :biggrin1:

ISP .... ! :biggrin1:
بر من هم هنوز وا نمیشه !
همچین اتفاقی یک هفته پیش ( حدودا ) برای من ( و عده ای ) افتاد ولی خیلی از دوستان هم گفتن وا نمیشه !
در هر صورت دلم واسه تاپیک فوتبال تنگ شده .... ! فکر کنم فقط من و حسین و اشکان طرفدار سه شیر ها بودیم !:biggrin1:

دیروز پریروز بود یه بار با ***** شکن رفتم یه سری بهش بزنم دیدم کلاً انجمن رو برداشتن!!! یعنی توی صفحه‌ی اصلی اون گزینه‌ی انجمن‌ها رو برداشتن! واسه همین احتمالاً اگه قرار باشه دوباره سایتی به اسم بازی‌نما وجود داشته باشه، همه چیش میره از اول. همه‌ی پست‌ها و... مگه بکاپی چیزی داشته باشن :دی

چون در هر لحظه در سایت پستی ارسال می شود داشتن بکاپ به روز از سایت تقریبا غیرممکن است ...... مگر اینکه برای بکاپ از سیستم بیشرفته ایی استفاده کرده باشند .

دیروز پریروز بود یه بار با ***** شکن رفتم یه سری بهش بزنم دیدم کلاً انجمن رو برداشتن!!! یعنی توی صفحه‌ی اصلی اون گزینه‌ی انجمن‌ها رو برداشتن! واسه همین احتمالاً اگه قرار باشه دوباره سایتی به اسم بازی‌نما وجود داشته باشه، همه چیش میره از اول. همه‌ی پست‌ها و... مگه بکاپی چیزی داشته باشن :دی
چون در هر لحظه در سایت پستی ارسال می شود داشتن بکاپ به روز از سایت تقریبا غیرممکن است ...... مگر اینکه برای بکاپ از سیستم بیشرفته ایی استفاده کرده باشند .
چه قدر موضوع رو پیچیده می کنید o_O
به این چیزا ربط نداره . . .

به جا این کارا گوشی رو بردارید یه زنگ با دفتر مجله بگیرید :d
توضیح بخواید :d

چه قدر موضوع رو پیچیده می کنید o_O
به این چیزا ربط نداره . . .

به جا این کارا گوشی رو بردارید یه زنگ با دفتر مجله بگیرید :d
توضیح بخواید :d

ما گوشیمون درپیته آنتن نمی ده خودت آیفون رو بردار تماس بگیر بیا به ما هم بگو :biggrin1: اگه انجمن حذف شده باشه از رو هوا می خوان دوباره بیارنش ؟ :|

ما گوشیمون درپیته آنتن نمی ده خودت آیفون رو بردار تماس بگیر بیا به ما هم بگو :biggrin1: اگه انجمن حذف شده باشه از رو هوا می خوان دوباره بیارنش ؟ :|
علی بعضی وقت ها گیج بازی در میاری ! می خوام خرخره برات نزارم :d
کی گفته کامل حذف شده . . . o_O
به این سادگی ها که فکر می کنی یه انجمن نمی پره . . .

:d تو زنگت رو بزن . . . !

تو زنگ زدی به من می گی زنگ بزن ؟ :biggrin1:
:d

آخرین ویرایش:
علی بعضی وقت ها گیج بازی در میاری ! می خوام خرخره برات نزارم :d
کی گفته کامل حذف شده . . . o_O
به این سادگی ها که فکر می کنی یه انجمن نمی پره . . .

:d تو زنگت رو بزن . . . !

حسین غلط کردم :دی این بابا می گفت کلا برداشتن :d تو زنگ زدی به من می گی زنگ بزن ؟ :d

اقا چرا سفسته میکنی ! :biggrin1:
اگر یادتون باشه پارسال هم سایت یه مدت تعطیل بود بعد وا شد چیزی از صفر نشده بود !
پ.ن : البته دوست تازه کار شما یادت نیست چون اون موقع نبودی ! :biggrin1: ( نزن علی خو :biggrin1: )

: )) دوستان شما در مورد عمو چی فکر کردید؟!
انجمن صحیح و سالمه فقط از نظرها پنهانه :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or