انگار که همه با هم بن شدیم. :biggrin1:شروین جان سلام. حرفت درست !
پس ارمین بدبخت چی بگه که کلی واسه اون فروم زحمت کشیده و الان همش رفته به باد فنا ؟![]()
سایت که به این وضع.لولو جون :d چه قدر نا امیدی :d صبر داشته باش :d
به شاخ o_O و ماخ و پست نیست :d هیچی هنوز نپریده . . . :d
این دو صفحه آخر اوج جو سازی بود :d
1200 تا پست داشته باشی و شاخ قسمت Xbox فروم باشی و کلّ سابقت بپّره و حالا کاربر جدید بازیسنتر باشی چه حسّی داری؟مسلّما نزدیک به مرگ.
lolپس ارمین بدبخت چی بگه که کلی واسه اون فروم زحمت کشیده و الان همش رفته به باد فنا ؟![]()
من کی گفتم حذف اطّلاعات؟lol
حذف اطلاعات تنها از طرف سرور قابل انجام هست كه سرور هم غير ايراني بوده و اون سرور در قبال اين اطلاعات پول ميگيره و در نتيجه به هيچ عنوان حق اين رو نداره كه اطلاعات رو پاك بكنه.
از طرفي هم اگر پاك بشه كه نمي شه سرور هر هفته يك بكاپ از اطلاعات ميگيره.
در هر حال اميدواريم كه سايت شما هم از اين وضعيت رها بشه.
سایت که به این وضع.
آخه شماره آخر مجلّه رو دیدی؟مقاله های ابر قدیمی.نقد Battlefield Bad Company 2 رو تازه الان زده. :confused: بعد برداشته روی پوستر اون پایین تبلیغ ماتریکس رو زده.آخه خیلی کارتون هر روز داره بهتر میشه که تبلیغش رو هم زیاد میکنی؟
یکی از دوستان میگفت مدیریت WC هم بدی دست نریمان بخندی بهش کافیه تا وقتی میشینی هر طرف رو نگاه میکنی تبلیغ ببینی.![]()
شما پیشرفت کردی اونجا؟دیگه من باب تمسخر فرومی که توش نتونستی خیلی پیشرفت کنی.
من خودم طرفدار بازینما بودم و هستم.خون جلو چشات رو گرفته ؟
بحث تبلیغات تو مجله به من و تو هیچ ربطی نداره !
انتظار داری منبع درآمدی مجله چه طور باشه !
![]()
اصلا کاری به سیاست های مدیریتی سایت ندارم.شما پیشرفت کردی اونجا؟
اونجا بیشتر به کلانتری شباهت داشت!
منم امیدوارم اونجا درجات متعالی تری بگیری! من اونجا خیلی نوب بودم! هیچ جای ترقی نداشتم، تا اینکه وحید یک کاری واسه من کرد که خیلی مرد بود...خودش میدونه! مثل ناظم فروم نمیاد کامنت ملت رو ویرایش کنه بعد فحش پدر بزاره جاش!
در ضمن عباس نیازی به پیشرفت نداشت! تحريريه بازي رايانه رو شما توي خواب هم نمي توني ببيني
خون جلو چشات رو گرفته ؟
بحث تبلیغات تو مجله به من و تو هیچ ربطی نداره !
انتظار داری منبع درآمدی مجله چه طور باشه !
شما پیشرفت کردی اونجا؟
اونجا بیشتر به کلانتری شباهت داشت!
اینجا اسپماش در سطح پستهای پرمحتوای اونجاست. توهین نشه اما از نظر محتوا اینجا خیلی بهتره!