سایت مجله بازی نما

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نگران نباشـــــــــــید.......با خیال راحت کاراتون رو اماده کنید انشااله واسه e3 ساله بعد یک مرور مفصلی بر e3 سال قبل داریم...نگارن نباشید..:d

سلام بچّه ها
من Looloo هستم.
:(
1200 تا پست داشته باشی و شاخ قسمت Xbox فروم باشی و کلّ سابقت بپّره و حالا کاربر جدید بازیسنتر باشی چه حسّی داری؟مسلّما نزدیک به مرگ.
اون از مجلّه.این هم از سایت.

1200 تا پست داشته باشی و شاخ قسمت Xbox فروم باشی و کلّ سابقت بپّره و حالا کاربر جدید بازیسنتر باشی چه حسّی داری؟مسلّما نزدیک به مرگ.

شروین جان سلام. حرفت درست !

پس ارمین بدبخت چی بگه که کلی واسه اون فروم زحمت کشیده و الان همش رفته به باد فنا ؟ :دی

لولو جون :d چه قدر نا امیدی :d صبر داشته باش :d
به شاخ o_O و ماخ و پست نیست :d هیچی هنوز نپریده . . . :d

این دو صفحه آخر اوج جو سازی بود :d

شروین جان سلام. حرفت درست !
پس ارمین بدبخت چی بگه که کلی واسه اون فروم زحمت کشیده و الان همش رفته به باد فنا ؟ :دی
انگار که همه با هم بن شدیم. :biggrin1:
لولو جون :d چه قدر نا امیدی :d صبر داشته باش :d
به شاخ o_O و ماخ و پست نیست :d هیچی هنوز نپریده . . . :d
این دو صفحه آخر اوج جو سازی بود :d
سایت که به این وضع.
آخه شماره آخر مجلّه رو دیدی؟مقاله های ابر قدیمی.نقد Battlefield Bad Company 2 رو تازه الان زده. :confused: بعد برداشته روی پوستر اون پایین تبلیغ ماتریکس رو زده.آخه خیلی کارتون هر روز داره بهتر میشه که تبلیغش رو هم زیاد میکنی؟
یکی از دوستان میگفت مدیریت WC هم بدی دست نریمان بخندی بهش کافیه تا وقتی میشینی هر طرف رو نگاه میکنی تبلیغ ببینی. :mad:

lol
حذف اطلاعات تنها از طرف سرور قابل انجام هست كه سرور هم غير ايراني بوده و اون سرور در قبال اين اطلاعات پول مي‌گيره و در نتيجه به هيچ عنوان حق اين رو نداره كه اطلاعات رو پاك بكنه.
از طرفي هم اگر پاك بشه كه نمي شه سرور هر هفته يك بك‌اپ از اطلاعات مي‌گيره.
در هر حال اميدواريم كه سايت شما هم از اين وضعيت رها بشه.

lol
حذف اطلاعات تنها از طرف سرور قابل انجام هست كه سرور هم غير ايراني بوده و اون سرور در قبال اين اطلاعات پول مي‌گيره و در نتيجه به هيچ عنوان حق اين رو نداره كه اطلاعات رو پاك بكنه.
از طرفي هم اگر پاك بشه كه نمي شه سرور هر هفته يك بك‌اپ از اطلاعات مي‌گيره.
در هر حال اميدواريم كه سايت شما هم از اين وضعيت رها بشه.
من کی گفتم حذف اطّلاعات؟
اینایی که گفتی رو فکر کنم هر کسی الان میدونه دیگه.مسئله اینه که یک فروم بسته گیریم اطّلاعاتش هم موجود باشه به چه درد من میخوره و سابقه ای نمیمونه برام که.
خندیدن به دیگران همیشه کار درستی نیست دوست عزیز.
شمایی که الان اینجا تحریریه هستی و به من کاربر جدید می خندی و خیلی قشنگ از واژه ی سایتتون استفاده میکنی هم رو خوب یادمه.و همه دیدیم پست های شما رو در فروم های دیگه من باب تمسخر فرومی که توش نتونستی خیلی پیشرفت کنی.(حتّی با این که یه مدّتی کاربر ارشد بودی)
پس اون روزی رو ببین که من بر میگردم به جایی که توش بودم و بلکه هم بالاتر و ببینم باز هم lol میزنی رو پستم یا نه.

سایت که به این وضع.
آخه شماره آخر مجلّه رو دیدی؟مقاله های ابر قدیمی.نقد Battlefield Bad Company 2 رو تازه الان زده. :confused: بعد برداشته روی پوستر اون پایین تبلیغ ماتریکس رو زده.آخه خیلی کارتون هر روز داره بهتر میشه که تبلیغش رو هم زیاد میکنی؟
یکی از دوستان میگفت مدیریت WC هم بدی دست نریمان بخندی بهش کافیه تا وقتی میشینی هر طرف رو نگاه میکنی تبلیغ ببینی. :mad:

خون جلو چشات رو گرفته ؟
بحث تبلیغات تو مجله به من و تو هیچ ربطی نداره !
انتظار داری منبع درآمدی مجله چه طور باشه !

:|

دیگه من باب تمسخر فرومی که توش نتونستی خیلی پیشرفت کنی.
شما پیشرفت کردی اونجا؟
اونجا بیشتر به کلانتری شباهت داشت!
منم امیدوارم اونجا درجات متعالی تری بگیری! من اونجا خیلی نوب بودم! هیچ جای ترقی نداشتم، تا اینکه وحید یک کاری واسه من کرد که خیلی مرد بود...خودش میدونه! مثل ناظم فروم نمیاد کامنت ملت رو ویرایش کنه بعد فحش پدر بزاره جاش!

در ضمن عباس نیازی به پیشرفت نداشت! تحريريه بازي رايانه رو شما توي خواب هم نمي توني ببيني

صحبت آرمین شد .......... چه خبر از آرمین راستی ؟؟؟ این ورا نمیاد :d
دکی روزبه چطور ؟؟؟
به اینا میگن ناخدا ... با کشتی غرق میشن ولی عرشه رو ترک نمی کنن ، مثل بعضی دبیر تحریریه ها نیستن که دوسوت بعد برن یه جای دیگه فعالیت کنن که ... بماند ( :d سامان جنبه داشته باش :d )

در کل این حرکات از عباس جان که یکی از بهترین کاربران بازینما محسوب میشدن قبلا، بعیده. اون تاپیک های فوق العاده ارزشمند در مورد تکن، اسپلینتر سل و ... تو بازینما هیچ وقت از یادمون نمیره. پس خواهشا نذارید تصویر زیبایی که در ذهنمون ازتون داریم خراب شه. همون تصویر یک کاربر حرفه ای عشق چه گوارا و بروس لی.
ممنون.

خون جلو چشات رو گرفته ؟
:|
من خودم طرفدار بازینما بودم و هستم.
وگر نه عمرا ککم هم از اینکه مجلّه داره به فنا میره نمی گزید.پس بازینما رو دوست دارم که این حرف ها رو میزنم.
مجلّه ای که 2800 تومن پول میگیره باید با دنیای بازی که 800 تومنه مقدار تبلیغاتش تفاوت کنه به سلامتی.منبع درآمدی کم ندارن شکر خدا.شما نگران نون بچه های مجلّه نباش.(تحریره رو نمیگم ها.اونا سوان.اون ها دارن تمام زحمتشون رو میکشن.)نقد قدیمی میدونی یعنی چی؟یعنی سردبیر مجلّه که حتی سر مقاله رو هم نمینویسه صلاح ندونسته پول قبلی که به تحریریه داره حیف بشه و هی مطلب قدیمی به خورد خواننده میده.
ویرایش:
شما پیشرفت کردی اونجا؟
منم امیدوارم اونجا درجات متعالی تری بگیری! من اونجا خیلی نوب بودم! هیچ جای ترقی نداشتم، تا اینکه وحید یک کاری واسه من کرد که خیلی مرد بود...خودش میدونه! مثل ناظم فروم نمیاد کامنت ملت رو ویرایش کنه بعد فحش پدر بزاره جاش!
در ضمن عباس نیازی به پیشرفت نداشت! تحريريه بازي رايانه رو شما توي خواب هم نمي توني ببيني
اصلا کاری به سیاست های مدیریتی سایت ندارم.
ادّعای پیشرفت رو هم ندارم.عمرا هدفم هم انقدر کوچیک نیست.
دوست من (که شما هم فکر کنم Mortimer خودمون بودی که بن شد و باز اصلا به بن و... کار نداریم) من به هیچ وجه منکر قابلیت های ایشون یا بعضی تند روی ها در سایت نیستم.امّا تمسخر بقیّه جز نشون دادن ضعف خود آدم نیست.
اصلا قصد کل کل نداریم که.بحث من اصلا سر این چیزا نی.امّا خوب من رو به یادت داشته باش تا یه روز نقد بازی هایی رو که خواهم ساخت تا با غول های بازی سازی دنیا مثل کوجیما رقابت کنن رو توی همون بازی رایانه بنویسین.

آخرین ویرایش:
خون جلو چشات رو گرفته ؟

خرج مجله هیچی حسین می دونی نگه داشتن سایت به اون سنگینی چقدر هزینه داره ؟ :d

شما پیشرفت کردی اونجا؟

همه اونجا بیشرفت کردن ! قصد دعوا راه انداختن رو ندارم ولی اگر اونجا کلانتری باشه حداقل نظم برقرار هست و پست اسپم و بی محتوایی به ندرت یافت می شه مثل بعضی جا های دیگه نیست که ....... شتر با بارش تو اسپم گم بشه .

قصد دعوا راه انداختن رو ندارم ولی اگر اونجا کلانتری باشه حداقل نظم برقرار هست و پست اسپم و بی محتوایی به ندرت یافت می شه مثل بعضی جا های دیگه نیست که ....... شتر با بارش تو اسپم گم بشه .
اینجا اسپماش در سطح پستهای پرمحتوای اونجاست. توهین نشه اما از نظر محتوا اینجا خیلی بهتره!

اینجا اسپماش در سطح پستهای پرمحتوای اونجاست. توهین نشه اما از نظر محتوا اینجا خیلی بهتره!

چه محتوایی ؟ تا چند هفته پیش که صفحه اصلی سایت سال به سال آبدیت می شد ! طبیعتا اینجا قدیمی تره و چون تعداد کاربر بیشتری داره فعالیت هم بیشتره و همین امر باعث می شه نظارت به خوبی صورت نگیره شما تاپیک پیشنهادات و اتقادات همین جا رو بخون یک ناظر دارید ( پلیس 110 ) هرچی مقالات علمی پست های ارزشمند هست از برکت و جود ایشان دارید .همین قالب سایت ( با بقیه کاری ندارم چون اصلا مطلوب نیستند ) یکی از عواملی که بازی نمایی ها در اینجا فعالیت نمی کنند هست باور نمی کنی بهت آدرس پروفایل می دم بری بپرسی می شد به جز این رنگ دلگیر از رنگ های دیگه ایی هم استفاده شود در کل کاش بازی نما باز بود ومن تاپیک بن شدگان و تعداد دفعاتی که اسم شما و دیگر یوز های شما در آن درج شده رو بهتون نشان می دادم از شما که مثلا عضو تحریریه سایتی که اسپمهاش مفیده هستید بعید هست که سایتی رو که پیلتر شده و نمی تواند از خود دفاع کند رو مورد انتقاد و تمسخر قرار دهید .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or