سایت مجله بازی نما

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
پ.ن : ایشون هر کی میخواد باشه ، باشه ! مهم نیست حق توهین نداره !
اتفاقاً شما داری توهین میکنی به من ! من از اولـــش خیلی آروم و درچاپوبِ ادب با شما صحبت کردم و حتی یکبار هم نگفتم ( تو ، قربونت برم ، عزیزم و ...) و به جاش از واژه ی " شما" که رسمی تره استفاده کردم. ولی وقتی دیدم ادب در مقابل شما فایده ای نداره ترجیح دادم مثل خودت باهات صحبت کنم.
بحث " خرکردن" رو هم خودت مطرح کردی و هی بهش پافشاری کردی ، حالا طلبکار هم هستی؟
حتی باز هم اومدی و در هر 2 جملت یکبار گفتی "نخوندی" ! :)
در مورد بقیه ی موارد هم دیگه حوصله بحث با کسی که نمیفهمه من چی میگم رو ندارم ! 2 صفحه پیش رفته و من فقط دارم یه موضوع رو تکرار میکنم.
کسی هم از شما دعوت نکرد بیای از چیزی که خودت ننوشتی دفاع کنی !
این دیگه جزو محدوده ی اختیارات شما نیست که برای من تعیین تکلیف کنی چه چیکار باید بکنم یا نکنم.

این آخرین پستِ من بود ، شما هم سعی کن به جای " شلوغ کردن" ادب یاد بگیری تا بفهمی با " داد و بیدادکردن" به جایی نمیرسی.
وقتی قرار باشه با کاربرانی مثل شما بحث کنیم مسلماً ترجیـــح میدیم هیچ وقت جوابـــتون رو ندیم.

• Like
Reactions: Tidus
دوستان بازی نما یک مجله هست با اعضای تحریریه که هرکدوم علاقه ها و سلیقه های خودشون رو دارن. هرکدوم انسان هستن و تفکر و اختیار خودشون رو دارن و ماشین نیستن که عین همدیگه فکر کنن. در عالم نقد (چه در صنعت فیلم چه موسیقی چه بازی و ...) سلیقه منتقدین با هم متفاوته. یکی به فلان فیلم 1 ستاره میده , اون یکی 5 ستاره میده ولی دلیل نمیشه طرفداران فیلم بیان دم خونه اونی که از فیلم بد گفته تظاهرات راه بندازن و شعار بدن.

الآن بازی Clash of the Titans امتیاز 65 داره , امتیاز 30 داره و امتیاز 10 هم داره.
بازی معروفی مثل Alan Wake امتیاز 100 داره , امتیاز 60 هم داره.
چون طرز تفکر منتقدها با هم فرق داشته و یک نفر از بازی خوشش اومده و یک نفر نه. یکی به فلان بازی میگه تحول و استاندارد جدید , یکی میگه اون بازی هیچ چیز جدیدی نیست بلکه چیزهای قبلی رو به شکل خیلی خوبی نمایش داد. اون کسی هم که به AW امتیاز 60 داده هنوز زنده هست و به قتل نرسیده (نه مثل اینجا که نویسنده این مطلب رو تا دم چوب دار بردین)

در آخر هم بگم که اگه بخواین به این بحث نه چندان جالب و ابتدایی ادامه بدین (مخصوصآ جناب mehrdad-n) شرمنده ـتون میشم و مجبور میشم جور دیگه ای عمل کنم.

من طبق خواسته دوستان ادامه نمیدم و به خواسته دوستان احترام میذارم ! چیزی که شما انچام ندادی !
پ.ن : اول هم اشتباه خودم بود که ..... !
پ.ن 2 : دوستان عزیز که میخوان بگن بنده از بازینما بدم میاد ، بنده هر شماره دارم این مجله رو میخرم و توسایتشم فعالم ! حتی یک بار هم با یکی از دوستان سایت این موضوع ( مجله بازینما ) دعوام شد ! اما هر چیزی رو باید اشکالاتشو گفت !
موفق باشید

ببخشیدا ولی بیشتر همین پیش نمایش ها و یا حداقل اطلاعات مرتبط به بازی ها از سایت های معتبر خارجی هست که احتمالا شما بهشون اعتقاد داری .

حتما پیش نمایش هم بعد از عرضه ـشون دیگه ؟!
. . .
از مهرداد جان و آقای ناطق الهی هم درخواست دارم که دیگه لطفا ادامه ندن بحثُ
ممنون . . .

تو همون NIKO IV خودمونی ؟ :دی

اصلا مسئله محتویات پیش نمایش نیست ! تو همین بازی نما من وقتی یک پیش نمایش رو می خونم دارم بازی رو هم بازی می کنم البته این در مورد بازی رایانه هم صدق می کنه نقد رو برای این می نویسند و قبل از عرضه ی بازی هم منتشر می شود که مردم با خواندن آن بفهمند بازی در چه حدی هست اگر قرار باشه توی یک نقد فقط داستان یک بازی رو بنویسند که نشد نقد ! حالا هم زمان با بازی هم مجله منتشر نمی کنید یک هفته بعد اصلا دو هفته بعد نه دو ماه بعد !

جدا از بحث مجله...
الان فکر کنم بیشتر از 2 هفته ـست سایت بازینما قیلتر شده در صورتی که من هیچ واکنشی نمیبینم دفتر مجله عین خیالش نیست!!!!!!!
انگار نه انگار ما داریم روز به روز به E3 نزدیکتر میشیم من نمیدونم به چه دلیل اون بلا سر سایت اومده اما هر چی هست باید سایت تا الان باز میشد

جدا از بحث مجله...
الان فکر کنم بیشتر از 2 هفته ـست سایت بازینما قیلتر شده در صورتی که من هیچ واکنشی نمیبینم دفتر مجله عین خیالش نیست!!!!!!!
انگار نه انگار ما داریم روز به روز به E3 نزدیکتر میشیم من نمیدونم به چه دلیل اون بلا سر سایت اومده اما هر چی هست باید سایت تا الان باز میشد
بجث جالبیه ! :biggrin1:
فکر کنم 31 اردیبهشت بود که پیلتر شد
من که چشمم اب نمیخوره سایت به این زودی ها واشه ( حالا همین الان وا میشه :biggrin1: )دلیلش رو هم دقیقا نمیدونم ! یعنی هنوز برای خودم جای سوال ِ چرا سایت باید پیلتر میشد ؟

جدا از بحث مجله...
ببخشید شما در دفتر مجله حضور دارید که چنین حرفی رو میزنین؟
مسئولین مجله در حال تلاش هستن ولی متاسفانه هنوز نتیجه ای حاصل نشده.

مسئولین مجله در حال تلاش هستن ولی متاسفانه هنوز نتیجه ای حاصل نشده.
یعنی "خداحافاظ بازی نما" ؟
فکر نکنم بذارن قبل E3 باز بشه.

اميدواريم قبل E3 وا بشه.آخه من نميدونم اشكال از كجاست كه سايت پيلتر شده؟

اینایی که تو راس کار هستند هم نمیدونند ایراد کار کجاست چون اصلا سواد و توانایی این کار رو ندارند .
جالبه اینا اومدن پردیس گیم رو هم پیلتر کردند که خود این شرکت امتیاز سه تا بازی ایرانی مثل لطفعلی خان زند ، شمشیر نادر و سیاره میترا را خریده و واقعا داره از بازی های ایرانی حمایت میکنه .
بعد یه مشت آدم بی سواد از همه جا بی خبر میان پیلترش میکنن .

الان دوتا از بهترین سایتهای بازی هیلترن یکی همین بازی نما و یکی هم پردیس!
واقعا جای تاسفه!:evil:

سلام من واقعا در این مورد باید بگم که بازی نما سایت خبری خوبی بود همچنین پردیس گیم ولی متاسفانه....

من یه نکته ای رو بگم ؛ در مورد سایت همون طور که گفتم مسئولین مجله دارم نهایت تلاشــشون رو انجام میـــدن تا در اسرع وقت مجدداً سایت باز بشه . ولی در مورد زمانـــش که دیدم برای خیــلی ها سوالِ باید بگم که منتـــظر بمونین ولی زمان نخواین ! به هر حال به اوضاع جایی که تـــوش زندگی میکنید آگاهـــید ؛ هیچ " چرا" ـی هم برای هیتلر شدن سایت وجود نداره ! همون طور که برای هیتلر شدن 15 دقیقه ایِ Google وجود نداشت !

دست شکر به سوی خداوند تبارک تعالی میبریم!سایت باز شد
فقط نمیدونم چرا تو انجمن نمیره؟
Error: jFusion plugin source path not found
این ارور تو یه کادر قرمز رو صفحه اصلیه کسی میدونه برا چیه؟

( حالا همین الان وا میشه :biggrin1: )
عجب شانسی داریا دقیقا 24 ساعت بعد باز شد:d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or