رییس سونی: از معرفی Scorpio غافلگیر شدم!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی به معرفی Xbox Scorpio واکنش نشان داده است. آقای اندرو هوس، رییس بخش سرگرمی‌های پویای سونی، در مصاحبه‌ای با The Guardian می‌گوید از معرفی مدل جدید Xbox غافلگیر شده است.

AndrewHouse-610.jpg

"من از معرفی Scorpio حسابی جا خوردم، بخاطر اینکه هنوز یک سال و نیم تا زمان عرضه کنسول باقی مونده!"

اندرو هوس در ادامه درباری تغییرات این صنعت صحبت می‌کند. به عقیده او این روزها ماهیت صنعت بازی‌های رایانه‌ای دست خوش تغییر و تحولات زیاد شده است. شاید بیشتر به خاطر شرکت Apple و استاندارد‌های جدید که در چرخه عمر محصولات و ارتقا آن‌ها تعریف کرده است.

"این روزها تاکید بیشتری برای ارتقا هرچه سریع‌تر گرافیک و کلا سخت‌افزار محصولات وجود داره. بیشتر بخاطر برنامه‌های Apple و روش هوشمندانه‌‌ای که برای معرفی محصولات جدیدش به کار می‌گیره. Apple محصولاتش رو زمانی معرفی می‌کنه که یا همون لحظه قابل خرید هستن و یا به زودی در دسترس عموم قرار می‌گیرن. و به این علت هست که می‌گم آره از معرفی Scorpio غافلگیر شدم و جا خوردم (چون الان معرفی کردن یک سال و نیم دیگه میاد)."

خیلی‌ها شرکت مایکروسافت رو بخاطر اینکه Scorpio رو معرفی کرد اما هیچی از کنسول نشون نداد سرزنش می‌کنن. در صورتی که PS4 فعلی هم به همین ترتیب معرفی شد. اندرو هوس در این خصوص می‌گوید:

"ما خودمون این مساله رو (معرفی زودهنگام به واسطه اسم و مشخصات) شخصا تجربه کردیم. سال 2013 که هنوز بر مبنی استراتژی‌های سابق عمل می‌کردیم، امدیم کنسول رو با یه اسم و مشخصات سخت افزاری معرفی کردیم. اون وقت بود که همه می‌پرسیدن PS4‌ معرفی شد، پس Xbox کو؟ چطور جرات کردید؟ و تازه ما متوجه شدیم دنیا چقدر تغییر کرده و عوض شده اما خودمون نه!"

رییس سرگرمی‌های پویا سونی در مورد کنسول‌های فعلی می‌گوید عرضه Neo به معنی پایان عمر کنسول‌های فعلی نیست.

Neo یه انتخاب اضافه هست، یه PS4 آخرین مدل با سخت افزار قوی‌تر. بزارید در موردش خیلی شفاف صحبت کنیم، ما اصلا قصد تغییر نسل رو نداریم. من نمی‌گم تصمیم گرفتیم عمر کنسول‌هارو تبدیل به یه چرخه یک ساله نیم یا نهایت دو ساله کنیم و به راحتی از مزایایی که یه پلتفرم با طول عمر بالا داره چشم پوشی کنیم، اما از اینکه این وسط یه جهش خوب در تجربه بازی‌ها ایجاد بشه استقبال می‌کنیم.

به عقیده اندرو هوس PS4 Neo میانه راه کنسول PS4 است.

"ما فکر می‌کنیم که حال حاضر زمان خوبی برای واکنش نشون دادن به تکنولوژی 4K و افزودن طول عمر نسل فعلیه. و این فرصت وجود داره که بدون تغییر نسل یه کنسول و انتخاب جدید و یکم بهتر ارایه بدیم. و من فکر می‌کنم این برای خود صنعت هم خیلی مهم و تاثیرگذار باشه."

به عقیده آقای هوس دلیل دیگه‌ای که باعث میشه سونی به سمت ایده کنسول قوی‌تر بین نسلی و Neo ‌سوق داده بشه جلوگیری از رفتن گیمرهای فعلی خانواده PS4 به سمت PC است.

"ما می‌بینیم که خیلی از گیمرهای مهم خانواده PS دارن به سمت PC های آخرین سیستم متمایل می‌شن، چون این‌ها گیمرهایی هستن که همیشه به دنبال بهترین تجربه از بازی‌ها هستن. و Neo‌ بهترین فرصت برای نگه داشتن اون‌ها تو اکوسیستم سونیه."

آخرین ویرایش:
گوشی موبایل چه ربطی به کنسول بازی داره؟؟؟؟؟؟؟؟

الکی اپل و مایکروسافت سر یه محصول بی ربط با هم مقایسه میکنید!

مایکروسافت هم توی Surface ها وقتی محصول تکمیل و نهایی باشه میاد مشخصات میده و حالا چرا اسکورپیو و 1.5 سال جلوتو معرفی کرده و مشخصاتشو گفته نمیدونم

دوست عزیز بد نیست خدمتت عرض کنم که بنده یه ps3 دارم که میخام ردش کنم.
ضمناً مشکل بزرگتر از این حرفاست، انقد کوته بین نباش، سونی و مایکروسافت دارن نظم دنیای کنسول رو بهم میزنن و یه رویه‌ای رو جا میندازن که دیگه هیچکس از خرید کنسول به اندازه کافی احساس رضایت نخواهد کرد چون میدونه کنسولش دو سال بعد قدیمی میشه! حتی منی که هنوز ps4 نخریدم الان ترس ورم داشته که نکنه این neo رو بخرم و دو سال بعد یه کنسول جدیدتر بیاد. حالا باز اون مشکل بهینه کردن بازیها که توی پست قبلی عرض کردم به کنار!
سونی و ماکروسافت ۳سال پیش یه شکری خوردن و کنسول ضعیف دادن بیرون همه هم خوب میدونن.حتی منی که از سخت افزار زیاد سر در نمیارم هم هرچی نگاه میکردم تفاوت زیادی بین ps4و ps3 نمیدیدم.به نظرم این دوتا کنسول بیشتر شوخی بودن.
بدون شک عرضه کنسول های جدید کاملا اجتناب ناپذیر خواهد بود.ولی جدید ها حداقل یک عمر ۵ساله خواهند داشت خیالت راحت.

دوست تومن ضرر؟! کنسول جدید بیاد قیمت کنسول های فعلی مثل چی پایین میاد، حالا جدای از اینکه این کار انسانی نیست (یعنی گرون فروشی و سو استفاده از نا آگاهی یه نفر) طرف هر چقدر هم بی خبر و نا آگاه باشه حداقل یکبار میره قیمت محصول نو رو چک می کنه! هر جور بخوای حساب کنی نمیشه فقط این وسط دویست تومن ضرر کرد
مخصوصاً اونایی که همون ماه های اول گرفتن کنسول شون رو

Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر اینجا ایران که هنوز دارن ایکسباکس ۳۶۰رو حتی گرونتر از وان میفروشن.
مثل چی قیمت نمیاد پایین مگر اینکه خود سونی قیمت رو کاهش رسمی بده که تازه اونم تو ایران بعد از چند ماه اعمال میشه ولی اگر بخواد گرون بشه همون ساعت اول عزیزان فروشنده به قیمت روز دنیا بهت میفروشن!

سونی و ماکروسافت ۳سال پیش یه شکری خوردن و کنسول ضعیف دادن بیرون همه هم خوب میدونن.حتی منی که از سخت افزار زیاد سر در نمیارم هم هرچی نگاه میکردم تفاوت زیادی بین ps4و ps3 نمیدیدم.به نظرم این دوتا کنسول بیشتر شوخی بودن.
بدون شک عرضه کنسول های جدید کاملا اجتناب ناپذیر خواهد بود.ولی جدید ها حداقل یک عمر ۵ساله خواهند داشت خیالت راحت.
اتفاقاً کنسولهای جدید به دلیل هماهنگ بودن با کنسولهای قبلی و اجرای بازیهای اونا دست طراح رو شدیداً بستن و طراحها نتونستن از آخرین معماری و تکنولوژی استفاده کنن، در واقع همون کنسول قدیمی رو برداشتن قطعاتشو اوورکلاک کردن. معلومه اخبار رو دنبال نمیکنی.

مثل چی قیمت نمیاد پایین مگر اینکه خود سونی قیمت رو کاهش رسمی بده که تازه اونم تو ایران بعد از چند ماه اعمال میشه ولی اگر بخواد گرون بشه همون ساعت اول عزیزان فروشنده به قیمت روز دنیا بهت میفروشن!
رفیق، اونی که ۳۶۰ رو به پاچه من و شما میکنه فروشنده هست، من و تو مشتری هستیم. مطمئن باش ما نمیتونیم کنسولمون رو به قیمت خوب بفروشیم. بهترین حالتش اینه که کنسول رو به یه مشتریه دیگه مثل خودمون بفروشیم که اونم وقتی میره سوال کنه بهش میگن نه بابا این قیمت نخری ازش داره گرون میده!
خرید و فروش هر دستگاهی (نه فقط کنسول) برای ما مشتریها جز ضرر چیزی نداره. بنابراین هرچی تعداد خرید و فروشمون کمتر باشه به نفعمونه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ezio96
یک هفته مونده بود به E3 که اندرو هوس گفت تو این E3 خبری از neo نخواهد شد. اونموقع هنوز اسکورپیویی معرفی نشده بود که سونی بترسه و neo رو معرفی نکنه که بتونه بعداً بیشتر روش کار کنه!!
اون همه خبر لیک شده بود از قدرت این کنسول های 4k ، نمیدونم چجوریه که شما فکر میکنید سونی و مایکروسافت از فعالیت های همدیگه خبر ندارن! ممکنه سونی الان غافلگیر شده باشه از معرفی زودهنگام اسکورپیو ولی بدون شک میدونسته که اسکورپیویی درکار خواهد بود چون خیلی قبل تر، ما هم میدونستیم.
=======
درکل که حرکت بیخودیه این عرضه ی کنسول های قوی تر چون من یه سری علامت سوال تو سرم دارم که نمیدونم جوابشون چیه! مثلاً یکیش اینکه وقتی شما دارید حرف از فریم ریت بهتر میزنید، مطمئناً صحبت 6-7 فریم نیست. اونوقت توی یه بازی مولتی پلیر اگه یه بازی روی ps4 معمولی 30 فریم باشه روی neo حتی اگه 10 فریم بالاتر باشه اونی که داره 30 فریم بازی میکنه هیچ حرفی واسه گفتن نخواهد داشت.
یا اینکه نئو فقط برای اجرای 4k بازیها باشه که بازم با این حرف اندرو هوس که میگه میخوایم با عرضه ی نئو از رفتن گیمرهای PS4 به PC جلوگیری کنیم جور درنمیاد.
مثل بچه ی آدم 2 سال دیگه این نسل تا به اینجا داغون رو پشتیبانی میکردن بعدش میرفتن سراغ کنسول های نسل بعدی.

سونی راهشو پیدا کرده. مسیرش بسیار ثابت تر از مایکروئه چون بازار دستشه. ps4 تو اوج و رشد. نئو به وقتش میاد این اوج و رشد را ادامه میده. اگر همه چی همینطور پیش بره کنسول بعدی سونی هم دیرتر از اسکورپیو میاد و قویتر ظاهر میشه. در واقع تو این چرخه سونی همیشه یک قدم از مایکروسافت جلوتر و موفق تره مایکروسافت با اسکورپیو فقط زمان زودتری را برای چرخه جدید انتخاب کرده. این برتری چرخه مایکروسافت نیست. این نشان دهنده نا امیدی مایکرو از چرخه فعلی. خصوصا معرفی زودهنگام. نمیدونم چطور این استنباط به وجود میاد که سونی جا خورد اسکورپیو قویتره:D

به نظر من سونی خیلی زودتر از ما از قصد مایکروسافت برای شروع زودهنگام نسل بعد خبر دار شده(قابل پیشبینی هم بوده البته با توجه به xb original) . سونی که تو اوجه. مشتری ها راضیند رو به رشد هم هستند امار فروش کنسول. تازه بازی های نسل جدید موتور های نسل جدید سازنده هایی که نسل جدید میسازند وارد کار شده اند. سونی مگه دیوانست 1.5 سال دیگه وارد نسل بعد شه؟
خب تو این شرایط برای سونی چی بهتر از یک کنسول صرفا بین نسلی که ps4 قویتر باشه نه ps5(منظور سخت افزار). سخت افزار پایین تر از اسکورپیو نتیجش میشه قیمت پایین تر نئو.
دقت کنید 1.84 ترافلاپ قرار بشه 4.14. این یعنی بازار تجربه بسیار خفن تری از ps4 به دست میاره و تفاوت neo و 4 کاملا به چشم میاد. درسته تجربه 6 ترافلاپس و 4 گیگ رم بیشتر بهتره.
اما فاکتور قیمت کمتر باعث میشه این محصول جلو نسل بعدی xbox کم نمیاره برتریش هم حفظ میشه. در هر صورت قیمتش کمتره. فن بیس و بازی های سونی هم حساب کنید.

این وسط میمونه مایکروسافت و الگوی جدید.که کنسول بسیار قوی را بسیار زود عرضه میکنه و سونی به پشتوانه کنسول بین نسلی نسل بعدش را دیرتر قویتر و در واقع همیشه یک قدم از مایکرو جلوتر. کلا نظر شخصی:D

نکته ی اول که شکی نیست قیمت کنسول های فعلی بطور رسمی کاهش پیدا می کنن (منظور من هم همون بود نه دلسوزی فروشنده های ایرانی!)
به تازگی هم x1 تخفیف 50 دلاری خورده بود
نکته ی دوم هم دوست مون راست میگه اونی که میاد 360 رو گرون تر از وان میفروشه، یک فروشنده بی وجدان و با سابقه ی زیاد و زبان باز هست که کارش اینه اما افرادی مثل ما نه از این کارهای کلاه برداری انجام دادیم و نه بلد هستیم! نهایت یا باید به همون فروشنده ی بی انصاف به قیمت ناچیز بفروشیم یا به یکی که از خودمون هم بیشتر سر در میاره!

• Like
Reactions: pizza

آره منم همین حس دارم و مثلا Driveclub , Uncharted , Order , DOOM,StarWars , BF1 و .... فرقی با بازی های Ps3 ندارن که!:neutral::neutral::neutral:

دوستان قبول دارید سونی و مایکی بخاطر این خنجری که از پشت به گیمرا زدن حقشونه که تحریم بشن و کنسولشون رو هیچکی نخره؟
آره میدونم الان بعضیا میخان بگن این کنسول قدیمیا هم ساپورت میشه و چرا چشم نداری ببینی اونی که پول بیشتری داره گرافیک بهتر رو تجربه کنه! آقاجون بحث حسادت نیست ما هم حسود نیستیم، تجربه نشون داده وقتی یه کنسول جدیدتر میاد، شرکتهای بازیساز برای بهینه کردن بازی روی کنسول قدیمی دیگه وقت نمیزارن و اون کنسولی که قدیمی شده کیفیت بازیهاش بشدت افت میکنه.
یعنی طبق تعهدی سونی ازشون گرفته، برای اون ps4 قدیمی هم بازی میسازن ولی دیگه نمیشینن یه عالمه وقت بزارن که از بازی از کلِ قدرت ps4 قدیمی استفاده بکنه و بازیهایی که کیفیتش در حد U4 باشه دیگه روی کنسول قدیمی نخواهیم دید.
با توجه به تشویق و سوت و هورا توی کنفرانس مایکرو موقع معرفی اسکورپیو، بعید میدونم در آمریکا و اروپا کسی کنسول رو تحریم کنه

جواب اینکه چرا مایکروسافت 2 تا کنسولو رونمایی کرد البته درمورد اسکورپیو باید گفت رو نمایی اولیه
اسپنسر: اینه که می خواستن به مشتری ها و بازی سازها از سیاست ایندشون بگن و شفاف سازی کنن که حرف و حدیث توش نباشه. جزییات بیشتر در
Why Microsoft Announced Two New Xbox Consoles at E3

بهنظر می خواد بگه که بعد مشتریها نگن اینا می خواستن اس رو بفروشن و بعد یه کنسول دیگرو معرفی کنن اونم کمتر از یک سال...... در مورد قدرت کنسول اسکورپیوهم به نظرم اگه 4k و 60 فریم باشه با pc یک سالبعد برابر ویا حتی قویترهم ب میشه چون 1080 میتونه 30 یا 40 فریم ( 4k)بگیره تا سال بعد ببینیم چی میشه

• Like
Reactions: sajjad++
جواب اینکه چرا مایکروسافت 2 تا کنسولو رونمایی کرد البته درمورد اسکورپیو باید گفت رو نمایی اولیه
اسپنسر: اینه که می خواستن به مشتری ها و بازی سازها از سیاست ایندشون بگن و شفاف سازی کنن که حرف و حدیث توش نباشه. جزییات بیشتر در
Why Microsoft Announced Two New Xbox Consoles at E3
دقیقا دلیلش همینه و خیلی منطقی هم هست، ولی نمیدونم چرا مایکروسافت هر کاری بکنه مورد انتقاد شدید قرار میگیره

• Like
Reactions: Adam
آره منم همین حس دارم و مثلا Driveclub , Uncharted , Order , DOOM,StarWars , BF1 و .... فرقی با بازی های Ps3 ندارن که!:neutral::neutral::neutral:
مطمعن باش اگر میخواستن همه این بازی ها رو به راحتی می تونستن برای ps3هم عرضه کنن.نظام سرمایه داری یعنی همین.یعنی تحریک تقاضا یعنی هر سال یه مدل جدید بده بیرون تا مردم مجبور شن بخرن همین الان گوشی من به راحتی تا ۵سال اینده جواب نیازهای من رو میده.ولی اقایون با قطع پشتیبانی و عرضه مدل های جدیدتر ترغیبت میکنن که بخری.این یعنی اقتصاد سرمایه داری.نمونش بازی midle earth که روی ps3حتی توی فیلم اول بازیشم لگ داشت و اصلا جلو نمیرفت.این به نظر شما معنیش اینه که ps3نمیتونه این بازی رو اجرا کنه؟؟معلومه که نه خیلی بزرگتر از اینشم اجرا کرده مثل جی تی ا .با این کارشون دارن میگن بریدps4بخرید.این سناریو دقیقا سر کنسول های فعلی در برابر نسخه های جدیدشونک پیاده میشه.این خط اینم نشون.سونی و ماکرو دری وری میگن که حمایت میکنیم و این جور مزخرفات

• Like
Reactions: Ezio96
مطمعن باش اگر میخواستن همه این بازی ها رو به راحتی می تونستن برای ps3هم عرضه کنن.نظام سرمایه داری یعنی همین.یعنی تحریک تقاضا یعنی هر سال یه مدل جدید بده بیرون تا مردم مجبور شن بخرن همین الان گوشی من به راحتی تا ۵سال اینده جواب نیازهای من رو میده.ولی اقایون با قطع پشتیبانی و عرضه مدل های جدیدتر ترغیبت میکنن که بخری.این یعنی اقتصاد سرمایه داری.نمونش بازی midle earth که روی ps3حتی توی فیلم اول بازیشم لگ داشت و اصلا جلو نمیرفت.این به نظر شما معنیش اینه که ps3نمیتونه این بازی رو اجرا کنه؟؟معلومه که نه خیلی بزرگتر از اینشم اجرا کرده مثل جی تی ا .با این کارشون دارن میگن بریدps4بخرید.این سناریو دقیقا سر کنسول های فعلی در برابر نسخه های جدیدشونک پیاده میشه.این خط اینم نشون.سونی و ماکرو دری وری میگن که حمایت میکنیم و این جور مزخرفات

دقیقاً همین طوره
مثال خیلی مهم دیگه ای که میشه در این زمینه آورد بازی اساسین بلک فلگ هست با وجودی که با موتور یکسان با 3 ساخته شد ولی چون قرار بود روی کنسول های نسل 8 بیاد بسیار بد بهینه سازی کردند برای PC و سال بعد که روگ اومد چون فقط برای کنسول های نسل 7 بود شاهد یک بهینه سازی عالی بودیم!
الآن هم داره همین اتفاق می افته ، متأسفانه خیلی زود این بار...

این معرفی زود هنگام به نظرم الان بهترین کار ممکن به نفع گیمرها بود.خوب یا بد این کنسولها عرضه خواهند شد.حداقل ماکروسافت از الان تکلیف همه رو روشن کرد.تقریبا یک سال و نیم دیگه کنسول جدید با قدرت بیشتر عرضه میشه.حالا هرکی خواست میتونه صبر کنه کنسول با قدرت بیشتر اما با هزینه بیشتر تهیه کنه.هرکی هم نخاست میتونه همین مدل 300 دلاری رو الان بگیره و تا 1.5 سال دیگه از کلی بازی که قراره عرضه بشه لذت ببره.

در مورد سونی الان واقعا وضعیت مشخص نیست برای خریدار.احتمال داره خریدار کنسول را توی ماه های آینده بخره و دو سه ماه بعدش مدل جدید تر عرضه بشه.کاش سونی هم مثل ماکروسافت مرد و مردونه میومد کنسول جدید و تاریخ عرضه اش رو مشخص میکرد.

کار ماکروسافت شاید به ضرر خودش باشه ولی حداقل دید خوبی از وضعیت XBOX توی سال های آینده داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or